Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nathiss.pl

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli wystartuja jutro , niech licza sie z tym ze napewno trochu graczy straca :D

Jeśli stracą gracza który musiał czekać 1 dzień na start to w takim razie nie jest to dla niego serwer, bo on na tym medium się zapłacze zanim coś zdobędzie

/osiągnie :P

Ps. Szukam ogarniętych ludzi do gildi w jinno. TS3 jest. Po więcej info zapraszam na pw

Opublikowano

Zmieńcie póki możecie te wartości bonusów, 12/15 Ludzi? To jest zbyt dużo, po starcie serwera będzie problem, że jest to zbyt dużo i albo wtedy odejdzie dużo ludzi albo będziecie usuwać te bonusy, a na pewno komuś one zostaną. 10bloku? Nie lepiej by było jak zwykle 15? Nie spierdo lcie tego jak Fall**ce.

Opublikowano

Bardzo miło czytało się tą zapowiedź i wspominało nieco stare czasy przy oglądaniu systemu zbrojeń etc.

Chętnie tutaj zagram,lecz mam pytanie :

Kiedy będzie dostępny jakiś TeamSpeak3 serwera i czy na serwerze występują 6/7bony?

Opublikowano

Bardzo miło czytało się tą zapowiedź i wspominało nieco stare czasy przy oglądaniu systemu zbrojeń etc.

Kiedy będzie dostępny jakiś TeamSpeak3 serwera i czy na serwerze występują 6/7bony?

są 6 skile?

nie

20130708137332081187167.png

Opublikowano

TeamSpeak jest już dostępny - 91.121.69.189

Opublikowano

Już jest zabezpieczenie przed bs'em. Drogie zmianki, jak na drop yang. ^^ 150kk w 2h, zmianki 1kk. Coś mi się wydaje, że nie starczy na całe eq perf. ew. zostanie te 10-20kk ;d

Opublikowano

Powtórzy się sytuacja z Almant* , wszyscy się tak cieszyli że te zabezpieczenia przed bs'em, a potem narzekali na forum, że bonują jeden itemek po kilka godzin i to gra nie ma sensu, gdyż to nie hard itp. itp. Także się zastanówcie troszkę, tak wgl. tam bonki wchodziły jeszcze latwiej niż tu więc mogę Wam obiecać, że bez BS'a to 2x 15 będzie dla Was sukcesem :)

@Edit

Bojownik to zbrojka , czy kostium? Dodaje jakieś wartości klasowe? Bo u handlarzy są 4.

Opublikowano

zdenerwuje tylko tych którzy zazwyczaj jadą na bs

A Ty należysz do tych, którzy wolą stać w miejscu i 4-5 godzin przeciągać zmianki ręcznie, żeby potem móc brać pvp? Zastanów się. :)

@Topic

Odpowie mi ktoś wreszcie? Bojownik to zbrojka z atrybutami czy kostium dla wyglądu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...