Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP - Czyli jak zarobić w internecie - 30/40zł w 2tygodnie!

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No mi niestety nie dochodzi. Nie wiem co jest, po każdej serii zmieniam dane i email, a szkoda bo dodatkowe parenaście groszy zawsze mile widziane ;)

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ten nowy jork nie działa, przynajmniej mi.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jak chce wypłacic 10 zł to ile musze mieć w portfelu żeby było pelne 10 zł?

Ja jak wypłacałem 10,93 zł to mi zabrało 1,12 czyli z 11,20-11,50 zł musisz mieć :P (wypłacałem na PayPal)

Opublikowano

Czego z tych 4 podanych reklam mam tylko dwie?

Jedna została usunięta, zostały 3.

pomoże mi ktoś przelać pieniądze z paypala na lola? bo nie umiem

Wejdz w sklep -> Buy riot points -> Paypal -> Wybierz ile chcesz kupić rp -> Zaloguj się na paypal w okienku -> Kliknij potwierdź transakcję.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ja zrobiłem konto, email nie doszedł, czekam już około tydzień, a drugiego konta nie moge założyć z tego samego IP. Co w takiej sytuacji zrobić? Email jest na o2.

Opublikowano

Nie rozumiem robię wszystko tak jak w tutku i dalej nic. mam tylko pieniądze te po +

Stan konta: 0 + 11.6

Wykonanych akcji: 0

Status: normalny

Nie rozumiem.. robię wszystko jak trzeba, klikam akcję, wypełniam je dane z fakenamegeneratora, akceptuję na emailu, czyszczę cookie i nic. zero kasy.. ;/

Dobra ludziska już wiem o co chodziło dzięki Unlike ;)

Opublikowano

Na PayPalu można podać fałszywe dane? ;d (przy tworzeniu konta)

tak

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie jest tak źle, robię to od kilku godzin a wpadło już trochę kaski, tutaj dowód:

4704400700_1377387095.png

Jak miewam to te 2,2zł jeszcze nie 'doszło' i musi być aktywowane.

Opublikowano

@up

nie, to dojdzie po miesiącu, dwóch ponieważ są to akcje ze zmiennego ip (o ile wgl ci zaliczy).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ej a jaki podawałem maila z 10 mi nmail to keidy bana wyłapie? Kiedy wbije prawie 10zł?

PS Jak coś to ta reklamka apple co jest co godzine nie wymaga potwierdzenia maila, sam sprawdziałem.

gyoz.png

Opublikowano

@up

wymaga, bo robię ją od tygodnia, wchodzi ci na facebooka ale to jest tylko przekierowanie. TRZEBA POTWIERDZAĆ.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

heheheheheehehehehhehehehehehhehehehehehehehehehehehehheehh nie trzeba potwierdzać, jak ci się chce to se rób ale w błęda nie wprowadzaj, ja robie 2 tygodnie, żadnych dupereli nie potwierdzam 5 dyszke wypłacam a na potwierdzanie sram

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

a to miejcie sobie te + 0,27 marnych groszy, ja w tym serwisie jestem dośćsporo, i nie zamierzam wyłapywać bana, wypłaciłem z niego już ok. 100 zł i wszystko jak na razie poszło na LOLA.

@up2,1

ja nawet tam sprzedaje po 1000 maili = 17 zł, więc ?

chcecie bana to proszę bardzo wielcy hakerzy, którzy nie wiedzą co to "przekierowanie".

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...