Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP - Czyli jak zarobić w internecie - 30/40zł w 2tygodnie!

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ten fakegenerator używacie do tych 3 ankiet?

Druga sprawa, da rade odpalić kubigo na jakimś proxy i cisnąć na 2 koncie?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi niestety działa tylko jedna ankieta :/

Wszystkie wykonywane są poprawnie, emaile zatwierdzam, ale i tak hajs nie przychodzi ;c

Czyli nie wykonujesz ich poprawie bo tak by większość zaliczało.

Czyścisz cookies po wypełnionej ankiecie? Wypełniasz każdą ankietę innymi danymi? Robisz za każdym razem nowy email?

652601399840421198520.png

Opublikowano

Aktualizacja jakaś doszła jak każdy dostał :D

@edit

Ale ten fakegenerator używacie do tych 3 ankiet?

Druga sprawa, da rade odpalić kubigo na jakimś proxy i cisnąć na 2 koncie?

jeszcze raz jakby co :D

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

tak w ogole te e-meil nie sa potrzebne bo nie trzeba potwierdzac reje w tych 3 ankietach

wczoraj zarobilem 4 zł juz :))

jak ktos chce sie jeszcze pobawic i wiecej zarobic polecam super rewards tez mozna troche zarobic groszy :)

pozniej wysle co i jak autorowi tematu to mysle ze doda w tym tucie :)

Opublikowano

No nie trzeba, ja ciągle wymyślone podaje. Nie wiem po co ten Fakename generator potrzebny jest. Może mi ktoś powiedzieć?

Opublikowano

Też nie możecie teraz wbić na stronę ?

@EDIT Nieważne, już wróciło do normy... Tylko nie zaliczyło mi dwóch akcji już drugi raz ale i tak Wielkie dzięki za tutorial. GJ :D

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Zmieniłeś z jakiej, na jaką ( masło maślane ) ? Może mi się przydać bo aktualnie zalicza mi tylko jedno chwilowo :/

@Edit: nie ogarniam co się dzieje, wczoraj zaliczało wszystko ładnie, dziś tylko i wyłącznie Dołącz i wygraj nagrodę Apple, nic innego nie jest mi akceptowane...

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Ja korzystałem z tej przeglądarki Kubigo :D Dzięki spróbuje z Chrome i napiszę czy mi pomogło, ale na razie nie mam ankiet odświeżonych ;p

@EDIT Jednak dupa, nadal tylko i wyłącznie jedna ankieta dochodzi :(

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

2up;

jak by Cię ktoś miał sprawdzać [w co wątpie] i nie musisz myśleć :D

#up;

nwm, czemu Ci nie działa, mi działa normalnie

###

###

no po co to? xD ja ciągle podaje ulice z Białegostoku (nie powiem jaka ;d) i wpisuje wymyślone imie i nazwisko. Na pewno bedzie szybciej niż w tym fakenamegene. Przynajmniej ja tak myśle. Podaje jakiego gmaila i wszystko git jest.

Opublikowano

Dochodzą wam te ankiety, wygraj wycieczkę do nowego yorku, jak cienki jest tablet ? bo mi niestety nie dochodzą :( Do każdej ankiety wpisujecie inne dane, czy robicie wszystkie i dopiero wtedy zmieniacie dane i email ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Dochodzą wam te ankiety, wygraj wycieczkę do nowego yorku, jak cienki jest tablet ? bo mi niestety nie dochodzą :( Do każdej ankiety wpisujecie inne dane, czy robicie wszystkie i dopiero wtedy zmieniacie dane i email ?

Jak cienki jest tablet mi dochodzi, wygraj wycieczkę jeszcze nie robiłem, zaraz postaram się sprawdzić.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...