Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP - Czyli jak zarobić w internecie - 30/40zł w 2tygodnie!

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zeby zaliczylo musicie za kazdym razem podawac inne dane , wieksza szansa ze zaliczy , przy kazdej akcji.

Email tez , i po kazdej akcji czysccie ciasteczka + musicie potwierdzac wiadomosci na emailu.

Jasne ze sie da zarabiac 20 zl dziennie ale trzeba byc tylko jak reklamy sie odswiezaja i miec status zawwansowany , ja nie mam czasu bo szkola robie ile moge i to jest okolo 6-8 zl dziennie. Jest 10 reklam ktore maja duza szanse na zaliczenie , zawsze mi wchodzi okolo 7-9 na serie.

Opublikowano

Zeby zaliczylo musicie za kazdym razem podawac inne dane , wieksza szansa ze zaliczy , przy kazdej akcji. Email tez , i po kazdej akcji czysccie ciasteczka + musicie potwierdzac wiadomosci na emailu. Jasne ze sie da zarabiac 20 zl dziennie ale trzeba byc tylko jak reklamy sie odswiezaja i miec status zawwansowany , ja nie mam czasu bo szkola robie ile moge i to jest okolo 6-8 zl dziennie. Jest 10 reklam ktore maja duza szanse na zaliczenie , zawsze mi wchodzi okolo 7-9 na serie.

nie trzeba zadnych meil akceptowac:)

Opublikowano

Trzeba większość.

Zeby zaliczylo musicie za kazdym razem podawac inne dane , wieksza szansa ze zaliczy , przy kazdej akcji. Email tez , i po kazdej akcji czysccie ciasteczka + musicie potwierdzac wiadomosci na emailu. Jasne ze sie da zarabiac 20 zl dziennie ale trzeba byc tylko jak reklamy sie odswiezaja i miec status zawwansowany , ja nie mam czasu bo szkola robie ile moge i to jest okolo 6-8 zl dziennie. Jest 10 reklam ktore maja duza szanse na zaliczenie , zawsze mi wchodzi okolo 7-9 na serie.

Trzeba podawać ten kod zwrotny sms w akcji "jak tankować paliwo za darmo"?

Acha i mógłbyś napisać mi które Ci najczęściej akcje zalicza? :P

Opublikowano

Dobrze nie potwierdzaj i hf with ban.

Na forum macie temat jakie akcje ludzie robia ktore zalicza.

Jak chcecie robic akcje gdzie trzeba potwierdzac sms , co akcje inne numer musi byc.

Opublikowano

"Jak chcecie robic akcje gdzie trzeba potwierdzac sms , co akcje inne numer musi byc." Ale to nic nie zmienia, bo na ten numer przychodzi kod z potwierdzeniem który trzeba wpisać na stronie.

Opublikowano

Używacie jakiegoś creatora na maile ? Bo jeśli do każdej ankiety oddzielny mail to się zajebać idzie...

i nie wiem jakim cudem wyciągacie 5 zł dziennie, ja wyciągam max. 2 zł

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

LoL ! to już wole raz na miesiąc se wydać te 5 dych niż się tak bawić, ahh
małolaci to preferują pewnie :P

Opublikowano

Bawic? Spedzam okolo 30-1h dziennie , 3x po 20 minut na wypelnianiu i potwierdzaniu emaili.

Nie schodze ponizej 5, czesto nawet 6 zl dziennie dobije.

Bez konta zaawansowanego , i tak masz racje , osobie doroslej tylko oplaca sie jesli ma duzo czasu i jest bezrobotna czy cos.

A dla malolata to zawsze jak dodatkowe kieszonkowe. Bo ja nie robiac akcji ip wyciagam 30x5- 150 zl

31x6 = 190 zl Miesiecznie. Nie piszcie na pw co robie bo za darmo nic nie ma.

Ogolnie spedzajac po 15 minut 2x dziennie ( u mnie ) bez problemu wyciagne 90 zl miesiecznie , czyli nic nie trace i zawsze 100 zl do przodu.

Opublikowano

A jak to się ma z akcjami ip, czemu o nich praktycznie nikt nie mówi. Z tego idzie masakrycznie duża kasa w przeciwieństwie do tych zwykłych ankiet.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Poleciłbym wam 2 strony ale nie wolno :D po co warn.

Co do ankiet Polecam zagraniczne które dużo płacą i działa zmiana IP, najlepiej mieć kilka starterów do fona ;) wtedy można nieźle na tym zarobić, oczywiście nie można przesadzać :D po co ban.

Jest dużo sposobów na zarobek w sieci, ale jak ktoś chce to znajdzie spokojnie.

Co do tuta dobry, leci + w sumie się zdziwiłem że na MPC ktoś podał jak zarabiać w necie ^^.

a wiecie poświęcić trochę więcej czasu i zarobić 10 razy więcej zawsze warto ! :P

Też jeżeli ktoś ma stronę z galerią na której jest kilka tysięcy dziennie wyświetleń to polecam poszukać dobrych stronek, które płacą za wejścia na obrazki.

Oczywiście nie zapomnijcie że jak zarobicie za dużo... to najlepiej się nie chwalcie :P bo z internetu też trzeba płacić podatek.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

nie chce mi sie szukac tutaj, ale czy trzeba dawac wszystkie dane? wystarczy, ze dałem nr konta bankowego i to wystarczy? dałem na wypadek jeszcze imie i nazwisko

Opublikowano

Na czym polegaja akcje ip?

Ze robisz ankiete z falszywmi danymi i emailem na onet, i po wykonanej ankiecie zmieniasz ip?

I tak za każdym razem?

Bo ja mam programik w którym jest 300+ ip ^^

PS.

Zaliczają akcje za fałszywe dane + email na onet?

@@@@@@@

Zrobiłem wczoraj kilka zwykłych ankiet z 5-6 i wszystkie odrzucili :/

Uzywalem tych fake generatorow + mail na onecie.

Po wypełnieniu ankiety coś dalej trzeba robić? Bo chyba to źle robie :D

PS.

Czekam na wyjaśnienie akcji z IP. :D

Opublikowano

Na czym polegaja akcje ip?

Ze robisz ankiete z falszywmi danymi i emailem na onet, i po wykonanej ankiecie zmieniasz ip?

I tak za każdym razem?

Bo ja mam programik w którym jest 300+ ip ^^

PS.

Zaliczają akcje za fałszywe dane + email na onet?

@@@@@@@

Zrobiłem wczoraj kilka zwykłych ankiet z 5-6 i wszystkie odrzucili :/

Uzywalem tych fake generatorow + mail na onecie.

Po wypełnieniu ankiety coś dalej trzeba robić? Bo chyba to źle robie :D

PS.

Czekam na wyjaśnienie akcji z IP. :D

Akcje IP sa to akcje ktore robisz po zmianie IP , jesli uzywasz programu a w nim sa polskie ip to ujdzie , nie dostaniesz raczej bana , ale jesli sa zagraniczne ban murowany. Zreszta jesli podasz zle dane lub nie aktywne numery teelefonow , reklamodawca odrzuci reklamy , a jesli nie zaliczy Ci wiecej niz 40% wykonanych akcji IP dostaniesz bana na kubigo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...