Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP - Czyli jak zarobić w internecie - 30/40zł w 2tygodnie!

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up ma racje moze trzeba potwierdzać jak sie poda prawdziwy e-mail ja podaje jakis chuj wie skąd i po paru minutcha mam +27

dokładnie, nie wiem o co mu chodzi, on potwierdza e-maile czy co (przy tych 3 ankietach, bo o nich tu mowa)

[email protected] i robisz ankiety w sekunde, bana żadnego nie dostaniesz, ale gdzie to przekierowanie...

a to miejcie sobie te + 0,27 marnych groszy, ja w tym serwisie jestem dośćsporo, i nie zamierzam wyłapywać bana, wypłaciłem z niego już ok. 100 zł i wszystko jak na razie poszło na LOLA.

@up2,1

ja nawet tam sprzedaje po 1000 maili = 17 zł, więc ?

chcecie bana to proszę bardzo wielcy hakerzy, którzy nie wiedzą co to "przekierowanie".

gdzie to przekierowuje? Ja nie wiem o co chodzi ciągle, mówię tylko że nie trzeba podawać prawdziwy maili na tych 3 ankietach, a hajs i tak będzie lol, jakie przekierowanie, ja już 5 dych mam, na fałszywych danych... Czyli ty potwierdzasz e-maile czy co?

"ja nawet sprzedaje tam[..]" nie rozumiem cię....

Walić wszystko

@up

wymaga, bo robię ją od tygodnia, wchodzi ci na facebooka ale to jest tylko przekierowanie. TRZEBA POTWIERDZAĆ.

jakie przekierowanie ? gdzie tu facebook...

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

potwierdzać nie trzeba to fakt, ale ja potwierdzam. Dlaczego ? bo jak podsumują sponsorzy i bd lipa to się wycofają i przez takie gówna jak wy nie będzie tej akcji :)

myślę, że jak się zgłoszę do adminki i powiem jak wygląda sprawa to wy gówna wyłapiecie bany i będzie po problemie :)

Risso_eune_4_7_logo.png

Opublikowano

potwierdzać nie trzeba to fakt, ale ja potwierdzam. Dlaczego ? bo jak podsumują sponsorzy i bd lipa to się wycofają i przez takie gówna jak wy nie będzie tej akcji :)

myślę, że jak się zgłoszę do adminki i powiem jak wygląda sprawa to wy gówna wyłapiecie bany i będzie po problemie :)

zgłaszaj proszę bardzo, ona sra na to, jak my na ciebie, bana złapiemy? Hajs się wypłaca regularnie. Dostaniemy bana? Zmienimy IP i jedziemy dalej na innym koncie... Problemu nikt nie widzi.

@Nie będzie problemu? Przecież nie ma, to jak się masz go pozbyć?

@up

wymaga, bo robię ją od tygodnia, wchodzi ci na facebooka ale to jest tylko przekierowanie. TRZEBA POTWIERDZAĆ.

NIE TRZEBA, nikogo w błąd nie wprowadzaj

A se potwierdzajcie SRAM NA TO, ALE PROSZĘ, NIE PISZCIE ŻE TRZEBA (MOŻNA, ALE NIE TRZEBA) POTWIERDZAĆ, HAJS LECI BEZ POTWIERDZANIA xD!!!

Zanim te nuby sie skapną to ja juz chyba z 50zł wbije :D Potwierdzam wszystkie ale zobaczyłem że przy tej apple za 27gr nie trzeba to szkoda czasu, email od razu nie przychodzi...

po jakiego KIJA WCHODZISZ W SKRZYNKĘ POCZTOWĄ. Podaje się wymyślone email np. [email protected]
SZKODA CZASU WSZYSTKIE AKCJE POTWIERDZAĆ.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie trzeba nic potwierdzać, ja już 4 dychy zarobiłem a nic nie potwierdzam... ONI GÓWNO Z TEGO MAJĄ ŻE SOBIE JAKIŚ EMAIL POTWIEDZICIE BOBY JEDNE ALE JAK CHCECIE TO SE POTWIERDZAJCIE NO PROBLEMO SORRY FOR MY BAD ENGLANDO

@Kolega wyżej dobrze napisał, nie wprowadzajcie ludzi w błąd że trzeba potwierdzać...

Opublikowano

a sobie nie potwierdzacie, nie moja wina bd jak dostaniecie tam perma, bo ja mam zamiar tam troszeczkę dłużej zarabiać niż wy(sprawdzają dopiero po miesiącu/dwóch, tak samo akcje ip).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

zarobkiem ? nieee robię strony (za 1 30 zł, a w miesiąc mam ok. 10-15 takich stron ...), bardziej "dorobkiem" ponieważ czasami nie mam siły do robienia stron.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

monotone i te 15 min wolę poświęcic na wyjście z kumplami :D, ale w sumie tym osobą które nie wychodzą z domu Polecam :)

Opublikowano

a sobie nie potwierdzacie, nie moja wina bd jak dostaniecie tam perma, bo ja mam zamiar tam troszeczkę dłużej zarabiać niż wy(sprawdzają dopiero po miesiącu/dwóch, tak samo akcje ip).

człowieku, zmienimy IP jak dostaniemy (nie dostaniemy xD, aż ci ss że wbije po miesiącu pokaże). A tera druga sprawa, oni dają hajs i wiedzą co robią, bo mogliby zrobić tak, że hajs wpłynie po potwierdzeniu emaila, skoro tak nie zrobili to z jakiegoś powodu.

monotone i te 15 min wolę poświęcic na wyjście z kumplami :D, ale w sumie tym osobą które nie wychodzą z domu Polecam :)

jedną się z 1min robi, i cza czekać jeszcze jak się odnowie. Nie wiem czy 15 minut będzie, ale jakby to na cały dzień rozłożyć, to jest to nic.

@up

pozdro z ambicjami jak ty to zarobkiem nazywasz xD

wkońcu jakaś praca z moim wykształceniem

Opublikowano

Mam pytanie, czy jak robię serię, na początku z rana to muszę do każdej akcji podawać inne imię i nazwisko i e-mail ? Czy mogę podać to samo do wszystkich akcji ? :) A dopiero za drugim razem później podawać inne dane ?

PS. Nie mogę e-maili na o2 już zakładać kreatorem... :D Pisze, że limit przekroczony z tego IP, a ja ip stałe :(

Opublikowano

Mam pytanie, u was też jest problem z ankieta od apple za 27 gr ? U mnie nie wiem czemu gdy chcę ją włączyć pojawia się nowa karta w której powinna być ta ankieta, a pojawia się pusta karta.

Dodam ,że dzieje się tak tylko z tą ankietą.

napedna4koła.png
Opublikowano

Witam,

Czy każdy z was ma dzisiaj problem z wykonywaniem akcji ? Nie mogę wykonać akcji, ponieważ pisze że już ją wykonywałem. A wczoraj jeszcze tak nie było... Korzystam z programu z 4 dni i wszystko było ok, tylko teraz nagle coś :/

Opublikowano

@up mi również nie zaliczyło wczorajszej akcji chociaż zawsze tą akcje zaliczało mi maksymalnie po 2 minutach chyba maja jakieś problemy

wczoraj tą akcje robiłem po północy

Opublikowano

Ja za to jak wpisuje dane to ciągle się ładują wszystkie akcje i nie chcą przejść dalej... Proszę czekać...

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Ja to jestem ciekaw kiedy wypłate zrobią :D

Jak ja zleciłem 25 to dostałem w ten sam dzień :P

A co do tego " Proszę czekać " to jak klikałem w to co chwile to wyskoczyło wkońcu, że już wykonywałem tą akcje i nie mogę już ... Tak jakby po IP mnie kurna sprawdzali :D

Opublikowano

Czyli chyba wszyscy mają dziś problemy z tym proszę czekać itd. :D Lipa trochę, miałem dziś wenę do powypełniania tego ; P

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Witam,

Czy każdy z was ma dzisiaj problem z wykonywaniem akcji ? Nie mogę wykonać akcji, ponieważ pisze że już ją wykonywałem. A wczoraj jeszcze tak nie było... Korzystam z programu z 4 dni i wszystko było ok, tylko teraz nagle coś :/

Mam to samo mimo że cookies wyczyszczone, pewnie jakieś problemy mają.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...