Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP - Czyli jak zarobić w internecie - 30/40zł w 2tygodnie!

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30-40 zł w 2tygodnie. Za prąd się nawet nie zwróci. xD

Dla kogoś kto siedzi cały czas w domu nawet dobre, grosze wpadną.

aha? umiesz czytać? dziennie poświęcasz 15min, a nie kurwa siedzisz 24/7 przy kompie, siadasz raz na 4h po 5min, za prąd Ci się nie zwróci, aha fajnie masz. Przeczytał sam temat i myśli, że trzeba mieć włączony komputer 24/7

2up

nie możesz

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przelewasz na pp i z leagueoflegends wybierasz opcje płatności pp i już ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

up;

wejdz w Moje Akcje, i zobacz czy Ci zalizcyło

Nie brałeś/aś jeszcze udziału w żadnej akcji.

do dupy z taką robotą, 10 minut stracone życia. Wszystko podawałem z generatora, wraz z ich emailami, ale nadal nic nie zaliczyło (robiłem to 3h~ temu)

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Jak wypełniam ankietę to podaje email. Muszę na niego wchodzić i potwierdzać swoją obecność klikając w link czy nie trzeba wchodzić na email tylko musi być on prawdziwy ?

Ok już wiem nie doczytałem przepraszam :(

Opublikowano

O co chodzi? Wypełniłem wszystkie te reklamy które są w 100 % wypłacalne i miałem oczekiwanie na potwierdzenie (Potwierdzilem email z każdej oferty) i później zniknęły mi akcje z oczekujących na akceptację i na koncie mam 0zł...

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Wszystkie reklamy odnawiaja sie od 3 do 5 godzin?

U mnie np. Dołącz i wygraj nagrode marki apple odnawia sie co godzine,a wszystkie inne co 4 czy tam 5 :D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

up;

na onecie robisz w 30s, a jak chcesz bez zakładania konta, tzw jednorazowy mail to spróbuj na koszmail.pl

tylko, mogę Cię za to zbanować, więc uważaj ;)

Opublikowano

Dziwne robię te niby 100% oferty na 3 emailach próbowane było czyli wp,onet, i o2 . I po jakimś czasie oferty są odrzucane i pojawiają się na liście akcji a w moje akcje już ich nie ma ... ? :( O co kaman ? Pieniędzy też nie ma ... Pisze tylko Stan konta 0zł + 1,1 zł bo 3 oferty dwie po 40 groszy 1 jedną po 30 groszy mam w akcje ip ale czekają na zaakceptowanie .

Opublikowano

Po wykonaniu serii, klikamy w przycisk 1376309451-U591922.png

[prawy górny róg]
tym przyciskiem czyścimy pliki cookie, należy je wyczyścić po wykonaniu serii

nie mam czegoś takiego

__
czy ta przeglądarka kubiego ma wyglądać tak samo jak mozilla ?

Risso_eune_4_7_logo.png

Opublikowano

wole iść do roboty zamiast siedziec i wypelniac ankiety ale spoko jak kto woli , nie wiedzialem ze takie strony w ogole wyplacaja pieniadze myslalem ze to sciema .

Opublikowano

@po co niby prawdziwe ??? ja tam dałem fałszywe i mam już na koncie z tego 15 zł ;) około 5 dni roboty po 1 h dziennie

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...