Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP - Czyli jak zarobić w internecie - 30/40zł w 2tygodnie!

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up;

kolejny deb*l (antywarn) który myśli, że żeby coś zarobić trzeba siedzieć 24/7

jedną ankietę robisz 30s, ankietę masz co 1h co 1h poświęcić minute no to rzeczywiście kurwa no life

Opublikowano

Dopiero musisz sie rozliczyć jeśli twój dochód przekroczy 3100 zł.

Wszystkie zarobki trzeba zgłaszać do US. Jeśli dochód nie przekroczy tej kwoty to po prostu nie płaci się żadnego podatku.

Opublikowano

Jesli ktos chce wiedziec to teraz idzie tylko zarobic na tym serwisie przy zmiennym IP i statusie zaawansowanym.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I ciul, jebnęli mi bana na kubigo za akcje ip, 35 fraud leadów, nie wiem co nie było nie tak. Każdą wypełniałem inne dane + każdy email inny :/ Mogę zrobić drugie konto czy też jebną bana ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

I ciul, jebnęli mi bana na kubigo za akcje ip, 35 fraud leadów, nie wiem co nie było nie tak. Każdą wypełniałem inne dane + każdy email inny :/ Mogę zrobić drugie konto czy też jebną bana ?

To ze inne dane to nic , dane musze byc prawdziwe.

Probuj robic jesli masz zmienne ip.

Opublikowano

Teraz zalicza mi tylko " wybierz nagrode apple 2 " i " wybierz swój ulubiony produkt ". Też tak macie ? Bez używania fałszywych danych nie dałbym rady ;P

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Dziala , ale jak wczesniej bylo 12 reklam do robienia , robisz 3x dziennie masz 6 - 10 zloty , to teraz sa 2 czy 3 , czyli siedziesz 90% dnia i masz kilka zl.

Ewentualnie sponsorpay sie oplaca ale musisz wiedziec ktore reklamy dzialaja.

Doszly walidacje i nie zaliczylo duzej ilosci reklam wiec sponsorzy sie wycofali.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...