Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne... uruchomiłem przez Magic Launcher. za pierwszy i za drugim razem zadziałało bez żadnych problemów a teraz jak dograłem 2 mody (optifine i craft guide + usunąłem NEI) to nie chce się włączyć. tzn. włącza się ale po napisie Mojang wywala mc :c

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do technika lixium:

Wejdz na ftp i potem config>biomesoplenty i otworz misc.cfg i zmien

B:"Enable Puddles During Rain"=true na false zeby sie nie tworzyly kaluze po deszczu bo brzydko wyglada.

Powinno wygladac tak: B:"Enable Puddles During Rain"=false

Link do paczki:

http://www56.zippyshare.com/v/80807974/file.html

Skan:

http://iv.pl/images/48092575394563479262.png

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

jeśli ktoś może, niech wejdzie na tsa : pts3.pl i na samym dole jest kanał bez hasła o nazwie lixium czy coś podobnego. bardzo potrzebuje pomocy :<

Opublikowano
Husam, nic sie nie zmieniło ;/

Client> # A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:

Client> #

Client> # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x5b2266a7, pid=3404, tid=4860

Client> #

Client> # JRE version: Java SE Runtime Environment (7.0_40-b43) (build 1.7.0_40-b43)

Client> # Java VM: Java HotSpot Client VM (24.0-b56 mixed mode windows-x86 )

Client> # Problematic frame:

Client> # C [atioglxx.dll+0x8066a7]

Client> #

Client> # Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows

Client> #

Client> # An error report file with more information is saved as:

Client> # C:\Users\Pawel\AppData\Roaming\.minecraft\hs_err_pid3404.log

Client> #

Client> # If you would like to submit a bug report, please visit:

Client> # The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.

Client> # See problematic frame for where to report the bug.

Client> #

Client> AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed

Game ended with bad state (exit code 1)

Ignoring visibility rule and showing launcher due to a game crash

Deleting C:\Users\Pawel\AppData\Roaming\.minecraft\versions\1.6.2-Forge9.10.1.871\1.6.2-Forge9.10.1.871-natives-6791699719600

Couldn't delete C:\Users\Pawel\AppData\Roaming\.minecraft\versions\1.6.2-Forge9.10.1.871\1.6.2-Forge9.10.1.871-natives-6791699719600 - scheduling for deletion upon exit

Opublikowano

Couldn't delete C:\Users\Pawel\AppData\Roaming\.minecraft\versions\1.6.2-Forge9.10.1.871\1.6.2-Forge9.10.1.871-natives-6791699719600 - scheduling for deletion upon exit

Usun z versions\1.6.2-Forge9.10.1.871 to: -natives-6791699719600 i odpal

Dzibek15

Zmien sciezke do javy lub zmien wartosci jakie tam sa

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Jak nie chce wam działać przez launchera to musicie

1. pobrać magic launcher

2. wypakować paczkę do .minecraft w folderze %appdata%

3. w magic launcherze wejść w setup i zmienić w "classic" na 1.6.2 forge naciskacie ok i wpisujecie pasy z premium (nie wiem jak się loguje non premium, sorry.)

4. gracie

5. nie dogrywajcie innych modów bo wam to nie zadziała! nie wiem czemu, może Adam to jakoś ogarnie.

Opublikowano

Jedna wielka kicha tyle czekania na serwer nie wiadomo jak zainstalować te mody zamiast zrobić jakiś launcher serwerowy to nie....

Opublikowano

Kurde premiera serwera przeniesona z Niedzieli na dzisiaj , a nawet włączenie głupiego mc nie działa dopracowalibyście to wszystko a nie -.- i dograjcie OptiFine oraz CraftGuide bo Nei to gówno bo samemu nie można dograć bo wywala.

Opublikowano

Jedna wielka kicha tyle czekania na serwer nie wiadomo jak zainstalować te mody zamiast zrobić jakiś launcher serwerowy to nie....

jakbyś czytał temat to byś wiedział że jest jakiś błąd z aktualizacjami, a Adam jest chory i "nie może" tego naprawić -.-

Kurde premiera serwera przeniesona z Niedzieli na dzisiaj , a nawet włączenie głupiego mc nie działa dopracowalibyście to wszystko a nie -.- i dograjcie OptiFine oraz CraftGuide bo Nei to gówno bo samemu nie można dograć bo wywala.

z niedzieli? a kto ci tak napisał że jest w niedziele? start był zapowiedziany wczoraj na piątek (dziś) więc nie wymyślaj. jest wszystko dopracowane tylko launchera nie ma, jak pisałem wyżej jest błąd. jak Adam wróci to dogra te 2 mody, ew. zrobi jakąś opcje czy coś.

Zjebaliście sprawę trochę tyle czekałem na ten serwer bo niestety Bronze... już padł ;/

Pada bo jest dość dużo modów albo DDos'y dostają. trzeba czekać.

nawet ts3 nie działa no zajebiście zjebaliście -.-

to nawet nie jest ich ts (chyba).

// AChoj albo Vivx, może ktoś z was wejść na pts3.pl i mi pomóc? na dole jest kanał "lixium".

Opublikowano

Teraz nagłe wymówki mają nq nie po to tyle czekałem żeby teraz administracja sobie z graczy żarty robiła.Po takim długim okresie wyczekiwania na serwer oczekiwałem wszystkiego na TipTop a tu kicha.. podziękuje za takie coś i idę na inny serwer...

Opublikowano

A więc tak, po 1. serwer ani razu nie padł, lecz były lagi, ponieważ były ataki, które firewall już zablokował. Po 2. Ts nie należy do nas więc nie mamy nad nim kontroli. Po 3. Adamros jest mocno chory i nie miał czasu pracować, a chcieliśmy otworzyć serwer żeby nie kazać wam dłużej czekać. Z tego powodu nie ma launchera itd.

Opublikowano

Teraz nagłe wymówki mają nq nie po to tyle czekałem żeby teraz administracja sobie z graczy żarty robiła.Po takim długim okresie wyczekiwania na serwer oczekiwałem wszystkiego na TipTop a tu kicha.. podziękuje za takie coś i idę na inny serwer...

a co Adam ma zrobić? wyzdrowieć w 2 minuty i naprawić ci launcher? no kurwa ogarnij się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...