Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [DEDYK]

Astoria

Ankieta - serwer MT2.  

666 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start od nowa bez bugów? Czas do godziny 15:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oraz nie zapomnij wspomnieć , że gra na nim 60 osób:)

60, ponad 300 no ale to szczegół.

Co do tej Astori gadam już z tym tym adminem ^^ Może coś z tego będzie.

Opublikowano

Kur*wa po tym resecie się zalogować nie da mimo że piszę ONLINE to najpierw "LOGOWANIE" A teraz "TWOJE KONTO JEST POŁĄCZONE"

Edit ;;; no zajebisice a teraz znow jest napisane LOGOWANIE ... a jakoś inni grają a przed resetem normalnie działało ;//

Opublikowano

Już powinni zostawić to żeby dało się pograć bo już nerwy biorą :)

Pytanie :

Czy opłaca się grać szamanem i ile może mieć % buff ?

Opublikowano

Z tego miejsca pragnę pogratulować administracji kolejnej świetnie przeprowadzonej konserwacji serwera. Sto procent profesjonalizmu. Dzięki wam odzyskałem wiarę w ludzi...

2sbu2dv.png

Opublikowano

Czemu cały czas jest Logowanie ?

Up

Co prawda to prawda :)

Kur*wa po tym resecie się zalogować nie da mimo że piszę ONLINE to najpierw "LOGOWANIE" A teraz "TWOJE KONTO JEST POŁĄCZONE"

Edit ;;; no zajebisice a teraz znow jest napisane LOGOWANIE ... a jakoś inni grają a przed resetem normalnie działało ;//

No wlasnie wszytko przed resetem dzialalo mialo to zajac 10 min i jak to napisaliscie bedziecie grac tak dlugo jak chcecie a tutaj nadal zatrzymuje się na LOGOWANIE... i tak stoi ...

Opublikowano

Tanirus ponownie startuje. zarejestrowalem sie czekam na potwierdzenie konta a tu wiadomosc od taniursa xD, administracja zapomniala cos zmienic

nie musisz rejestrować maila . mały błąd nic nie znaczący .

zukh.png

Opublikowano

Server dosyć fajny , ale administracja już nie zbyt.Nie odpowiadają na pytania , ignorują graczy.Ponadto nie potrafią opanować sprawy , która zaistniała.Jedno ch na pare set osób??Bad Idea!!!!Lagi niemiłosierne.Dajcie lepiej info "wrócimy w 2015 roku bez lagów i z pomocną administracją"

UggNk9.gif

Opublikowano

A mi wyskakuje błąd i chuj bombki strzelił:
1375563586-U383429.jpg

PS. Mam łatkę!

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Jak to jest kurwa możliwe że jakieś tępe chuje grają i expią a ja nie mogę wejść w ogóle? Piece of shiiit!

Szkoda, bo serwer naprawdę fajny, chyba jeden z lepszych, ale jak to już ktoś wyżej napisał, administracja nie ogarnia, trudno. Trzeba czekać aż skończą czytać TUTy na MPC, albo ktoś podłapie pomysł i stworzy podobny, stabilny, bez lagów i resetów co 5h.

Póki co nie polecam.

Opublikowano

Mam clienta, wgraną łatkę, patchera. I gdy włączam clienta (plik Astoria.exe) i nic się nie dzieje a gdy chce włączyć przez patchera to w lewym dolnym rogu pisze Error Downloading patchlist. Troszkę zjebanie, że jedni już grają a ja nie mogę otworzyć clienta.... :angry:

20130708137332081187167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...