Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoxyBot PB by fuso98

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ciagle pisze mi Can't find minimap (WINDOW).

Twoja minimapa nie jest widoczna w oknie gry. Musi być dobrze widoczna, spróbuj zmniejszyć albo powiększyć

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.multiupload.nl/NZE6YQ5SKN

Wersja 1.50.5. U mnie zbieranie palladium działa tylko na Chrome i jeszcze nie jest wystarczająco dopracowane. Ta wersja chyba jeszcze nie zabija alienow na pall, ma troche błedów ... Ale jeszcze dzisiaj ma wyjść kolejna wersja, zobaczymy czy będzie dobrze działać, napewno ją tutaj wstawie. Co do wersji 1.50.5 - bot może klikać jak szalony na minimapie, jednak nie na każdym komputerze. Aby bot zbierał palladium, musimy stać poza strefą z palladium. Wtedy startujemy bota - powinien zbierać. Ustawienia powinny być najniższe chyba oprócz statków - sprobujcie z wysoką jak i niską jakościa statków.

Zapomniałem dodać - jesli ten bot bedzie dzialal bardzo dobrze - zarowno bedzie b. dobrze zbieral pall jak i bonuxboxy, prawdopodobnie stanie się płatny - tak zadecydował twórca. Oto cennik, który możliwe, że będzie funkcjonował : 4€ (Paypal), 5€(Paysafecard), 5€(OnNet). Licencje będą dożywotnio na 1 komputer. Tylko nie wiadomo czy uda mu się to zrobić - jest to baardzo trudne ...

Dla tych, którzy mają problem "Can't find the minimap (UP LEFT CORNER) : http://www.youtube.com/watch?v=fEuVK1Pj_AY . Jeśli macie również "Can't find the minimap (DOWN RIGHT CORNER) robicie to samo tylko z prawym dolnym rogiem minimapy.

Jeśli macie jakieś problemy - piszcie tutaj, nie na priv - może ktoś ma ten sam problem i za jednym zamachem rozwiążemy ten sam problem kilku osób :)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Ten link nie dziala.

Przepraszam - dam linka do oficjalnej strony bota. W zakładce FAQ znajdziecie duzo rozwiązan problemow - jest to jednak w języku angielskim. Lecz słownictwo jest proste i przy znaniu podstaw j. angielskiego i przy pomocy tłumacza google, napewno sami przetłumaczycie :) Oto strona : http://www.fuso98forum.altervista.org/ . Na tej stronie również automatycznie będzie dodawana nowa wersja - będziecie mogli sami pobierać bota :)

Tymczasem dla tych, dla których ten bot wogóle nie chce zbierać palladium - polecam niestety o wiele słabszego, bardzo prostego w obsłudze pixelbota do palladium (słaby, ale jednak zawsze coś tam zbierze i również niestety musimy kontrolować go - nie bije alienów) : http://www.mpcforum.pl/topic/1077803-pixelstealth/

Opublikowano

Rozumiem, że chodzi o pixelbota by fuso98 ;) A napewno nie stoisz w mgielce ? najpierw stan obok mgielki i wtedy uruchom go... jesli nie pomoze, bede pytal na forum ;) chyba ze znasz w miare angielski, to sam zrobisz konto i zapytasz kogos z ekipy boxybota :) Sprobuj moze jeszcze zmienic przegladarke ?

Jesli teraz ciagle nie bedzie dzialac sprobuj uruchomic pixelstealth - zrobilem osobny temat. jesli pixelstealth nie bedzie dzialal to chyba wina Twojego komputera :D

Opublikowano

Dla tych, co mają bład : Can't find the minimap (WIDNOW).Mam nadzieję, że będziecie wiedzieć o co chodzi : Zróbcie screenshot okna gry, musi być otwarta minimapa, otwórzcie paint i wklejcie scrrenshot. Nastepnie powiększcie minimapę lupą i wytnijcie z symbolu minimapy (kolko a w srodku krzyzyk) prostokąt zawierający TYLKO TEN KRZYŻYK z kółka. Nastepnie skopiujcie i utwórzcie nowy plik tez w paincie. Wklejacie ten krzyzyk, zmniejszacie to biale pole do rozmiarow wklejonego krzyzyka, zapisujecie jako minimapHUD (ma pozostac mapa bitowa 24-bitowa). Następnie zastępujcie stworzony przed chwilą obrazek w folderze picture zamiast minimapHUD ( po prostu wrzuccie nowo stworzony krzyzyk do folderu picture i gdy pokaze sie komunikat, ze istnieje juz plik o takiej nazwie i system pyta czy chcemy go zastapic, klikamy tak.)

Po prostu robimy to samo co na filmiku podanym przeze mnie kilka postow wyzej, tyle ze z krzyzykiem z symbolu minimapy. Jest to jedyne rozwiązanie, jeśli to nie pomoże, ja już napewno nic nie zrobie. Jest to też chyba jedyne rozwiązanie tego błędu :D Zróbcie to dokładnie :)

Opublikowano

W takim razie już nic nikt nie poradzi. To jest jedyne rozwiązanie tego problemu ...

Jak coś wyszła wersja 1.50.6 ale u mnie tez ciagle sa problemy zwiazane z wydajnoscia. Bot jakos zbiera pall ale slabo. z boxami jest bardzo dobrze.

Opublikowano

Mi działa elegancko. Bez żadnych problemów.

Jaki masz system ? i na jakiej przegladarce uzywasz ? :) moze to sa przyczyny dla ktorych slabo dziala.

Opublikowano

Wszystkie pixelboty sa chba wylaczone - podobno nawet one staly sie wykrywalne - dzisiaj bp dal 9k banow za pixele... jednak duzo osob i z mojego otoczenia i na forum pisze ze bany prznajmniej niektore sa niesluszne, ze nic nie uzywali ...

Opublikowano

Mam prośbe, Czy mógłby ktoś dać mi v-tuta jak sie go odpala, bo ten na 1 stronie jest stary ... Najlepiej tutaj albo PRIV dam Like ;)

Opublikowano

I tak narazie nie będą chodziły, przynajmniej nie polecam ich używać - bany lecą nawet za pixele, chociaż ja się jakoś uchroniłem ... co do tego jak sie odpala - nie ma nowego filmiku z uruchominiem go, nie wiadomo co bedzie w nowej wersji, jakie zmiany itp. narazie nie uzywajcie, jest to dosc niebezpieczne.

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że z tych 9000 tysiecy zbanowanych kont 7000 zostalo odbanowanych. Mysle, ze pixelboty nie sa jednak wykrywalne, a te 2000 zbanowanych uzytkownikow podobno korzystalo z kerkavy,merkavy albo jakiegos tego typu wspomagacza. Co do bezpiecznstwa pixelow - sam nie wiem czy uzywac czy nie. Wychodzi na to ze ich system jest zly - ja korzystalem czasem po 6 albo nawet 8 godzin z pixelbotow na pall i jakos bana nie dostalem (z czego bardzo sie ciesze).

Wydaję mi się, że pixelboty nie są wykrywalne, jesli byloby to mozliwe, bp musialby zagladac do naszych komputerow - pixelboty nie ingeruja w zaden sposob w kodzie gry, jedynie na nasz komputer. No chyba ze o czyms nie wiemy i bp ma program ktory sprawdza nasze komputery ... Jak dla mnie cała ta akcja miała nas zastraszyć ... Prawdopodobnie sam za któryś dzień włączę pixela ;)

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mi podać jakiś nowy v-tut bo ten na 1 jest stary ... ;;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...