Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoxyBot PB by fuso98

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zaznaczyłeś minimapy :P

Ale jak sie zaznacza mape? Dajcie ss :)

Opublikowano

Nie zaznaczyłeś minimapy :P

Teraz ten bot automatcznie wykrywa minimape ;) Lecz poprosiłem twórcę bota, by zrobił wersję z zaznaczaniem minimapy ( na dole chmurki jest duzo statkow i sa lagi, poza tym nie ma pall, bo pety wszystko wyzbieraja ;/ ) Także trzeba czekać.

Ludzie nie używajcie tych botów bo bany polecą

Użyłem 2 tygodnie temu różnych pixelów i jakoś bana nie dostałem. Napiszę jeszcze raz co o tym myślę i wydaję mi się że w tym jest dużo prawdy :

Jak dla mnie niemożliwe jest, żeby pixelboty były wykrywalne - aby to było możliwe bp musiałby sprawdzac nasze komputery Pixelboty nie ingerują w pliki gry tylko "sterują" naszym systemem. Tym zajmują się antywirusy, tylko że pixele można dodać do wyjątków i z głowy Osobiście ponad 1.5 tygodnia temu użyłem pixelbota, uzbierałem 400 energii w 1 dzień i jak dotąd zbanowany nie jestem... Jak dla mnie ta akcja z banowaniem użytkowników używających pixelbotów miała na celu zastraszenie nas - to miała być forma systemu antybotowego, żebyśmy się przestraszyli.

Chodzą pogłoski, że powinno się ograniczyć zbieranie bonusboxów, bo bp zrobił jakiś limit na godzinę i jeśli go przekroczymy jest ban (idiotyczny system, ale są to pogłoski - nie wiadomo czy to prawda).

Jak dla mnie można śmiało używać pixelbotów, jednak rozważnie ( na moje oko - nie więcej niż 10 h dziennie, bo człowiek więcej raczej sam nie będzie grał )

Zrobisz jakiegoś tuta do tej wersji 1.51.1 bo zaznaczam i w ogóle i nie działa mi ten bot ';//////

A co Ci pisze w logach ? Czy może klikasz Palla/Boxing Time i bot zacina się, że nie możesz w nic w jego menu zrobić ? Opisz dokładniej :)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

W załączniku ss . Ktoś pomoże ??? HELP

Dlaczego masz wersję 1.49.6 ? Wyszła już 1.51.1 ... Nie wiem czy starsze wersje działają. Może spróbuj otworzyć to jako administrator ? Lecz mimo wszystko wydaję mi się, że nie zadziała. Pobieraj nowszą wersję :)

Dlaczego jak mi wszystko ładnie pięknie wykryje to klika myszka mi cały czas na opcje statek na pasku chowa i pokazuje szczegóły Hp osłona itp.?

Nie mam pojęcia. Ale jeśli klika na hp, oslone to tym samym nie zbiera ci ani pall ani boxow ? Może spróbuj użyć Hide function.

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Hide function zapobiega klikaniu na niepotrzebne rzeczy, np. pasek z ammo, logoutem. Niestety nie pomogę - nie wiem o co chodzi ... ;/

Opublikowano

dziala wam ta najnowsza wersja z jego strony mi nie.?

wyskakuje mi to:

Starting boxbonus collector
Minimap found!
Setting working area...
Ship Tab is Open! Checking for laser bar!
Well laser on ship tab are checked by numbers!
HP bar is not in color!
i bot nie zalacza
Opublikowano

A gdy ustawiam wszystko pięknie wciskam Boxing Time, to wszystko lami nawet nie moge wcisnąć settings.

Opublikowano

Jest taki bład, że na 2 minuty po włączeniu zbierania palki/boxow bot sie zacina - wtedy sprawdza czy jest najnowsza wersja - tak autor twierdzi.

Jeśli pisze "HP bar is not in color" musicie wymienić plik o nazwie laserHUDbar.bmp w folderze Picture folder na oczywiście taką samą :) . Wtedy powinno zadziałać.(Jeśli ktoś nie wie jak to zrobić - robicie screen gry z otwartym oknem statku, wklejacie do painta, powiększacie obszar z czescia obrazka który jest wam potrzebny, wycinacie i zapisujecie pod tą sama nazwa co byla w folderze, zamieniacie "stary" laserHUDbar na "nowy")

Jeśli wiesza się wam bot po włączeniu zbierania pall/boxow poczekajcie 2 minuty i powinno ruszyć.

P.S. pomyliłem się - zamiast laserHUDbar.bmp wymieńcie fullhealth (jeśli chodzi o hp) - zagapiłem się :)

Opublikowano

Jeśli chcecie uruchomic bota, musi być widoczne okno z hp, oslona itp. wszystko oprocz lasera musi być w kolorze, czyli laser musi byc w liczbach.

Ja w nowej wersji też mam problem, w logach ciagle pisze ze hp is not in color ... wyslalem wiadomosc do tworcy, zobaczymy co powie, bo nawet gdy wymieniałem fullhealth.bmp nic to nie dawało ;/

Ale za to jest dodana możliwość wyboru obszaru na minimapie w jakim ma zbierac pall :))

Będę informował o wszystkim na bierząco - powiem czy to jest bład z tym "HP is not in color" jesli tlko sie dowiem :)

w nowej wersji cos takiego Detected colored Laser Bar! (Use numbers for check laser amount) i nic sie nie dzieje jakas lipa a nie bot

Więc pasek z ammo musisz mieć w liczbach - nie może być ten czerwony pasek :)

Opublikowano

thx za info czekamu na odpowiedz tfurcy bota xD :mellow:

oj sorka czekamy na dalsze informacje :)

fajjny bot tylko mi nie works bo odpalam i dalej nic cant find map up i coś tam

Opublikowano

@Edit sdasdasdsd musisz kilka razy klikac w mini mapke

A co do tematu pisze takie coś : ,,Can't find laser HUD"

Opublikowano

Co dokładnie pisze ?

@Edit sdasdasdsd musisz kilka razy klikac w mini mapke

A co do tematu pisze takie coś : ,,Can't find laser HUD"

Wymień laserHUD i laserHUDbar :)

Opublikowano

pisze cand find minimap i nie lata botek

cant find minipam up riht corner a potem up left i nie działą mi ten botek

Co dokładnie pisze ?

Wymień laserHUD i laserHUDbar :)

thx zrobie tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...