Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoxyBot PB by fuso98

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może po prostu cię wywala z gry, zawiesza się na porcie przy ucieczce, nie wiem, nie dopracowany jeszcze jest, jeszcze ciągle powstaje nowa wersja, żeby ulepszyć,

mówiłem ogólnie, odkąd powstały moje tematy na temat boxybota i palla by palavia dostałem ze 40 wiadomości od różnych użytkowników którym się nie chciało przeczytać co pisze w tutorialach

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak uruchamiam jako administrator.Lecz wyskakuje to co pokazałem i te .exe znika z folderu.Kiedy próbuję pobrać tego bota to mi wyskakuje "Nie można zapisać z powodu niewystarczających uprawnień. Zapisz w innym miejscu."A jak próbuję dodać kill.dll.exe to wyskakuje

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=reply_post&f=395&t=1009003&qpid=8426826#

antywirusa trzeba wyłączyć bo przenosi exeka do kwarantanny.

bugpointblack.png

Opublikowano

Co zrobić żeby bił na 5-3 alieny? Ściągnąłem ten plik kill.dll wrzuciłem go do folderu boxybota ale alienów i tak nie bije.

Opublikowano

u mnie się otwiera bez problemu, skoro nie reaguje to go skopiuj i wklej w przeglądarkę, bo to nie jest łącze klikalne :P

ja wiem ze trzeba skopiowac ale z MEGA co zrobic ze strony do pobrania

dobra juz mam :P

Opublikowano

xDawideF nie wiem co zrobic, nie używam go na palladium, ani do bicia alienów, zapewne trzeba czekać na nową wersję jeśli nie działa, sprawdzałeś czy na mapie x-2 albo x-8 bije streunery ? czy wogóle opcja kill aliens jest dostępna z tym plikiem? jeśli nie to trzeba czekać na nową wersję

Opublikowano

odpalam zgodnie z tutem ale gdy klikam w ten trójkąt to myszka mi skacze po mini mapie i mi sie zawiesza i musze go wyłączyć wgle mi nie działa . Co mam zrobic jak ustawic na minimum cos w ustawieniach ?

Opublikowano

A ja mam taki błąd gdy go odpalam ...

Failed to load fastfind.dll, aplication probably wont't work properly work. Check if the file FastFind.dll is insalled near this script.

Nie widziałem posta z tym błędem więc bardzo prosze o pomoc. Z góry dzięki :) Za karzdą chęć pomocy dam like na zachęte ^^

A i próbowałem już jako administrator i odpalałem go jak byłem zalogowane w grze tak jak ktoś pisał ale nic cały czas to samo..

Opublikowano

odpalam zgodnie z tutem ale gdy klikam w ten trójkąt to myszka mi skacze po mini mapie i mi sie zawiesza i musze go wyłączyć wgle mi nie działa . Co mam zrobic jak ustawic na minimum cos w ustawieniach ?

Mam to samo co Ty :P

Dobra juz nie probuje nawet i tak w do gram tylko czasami jak najdzie mnie wena

Opublikowano

ściągnij jeszcze raz bota i sprawdź czy masz plik fastfind.dll w folderze z botem, proste, trzeba czytać co wyskakuje, jest to plik odpowiedzialny za zbieranie najbliższych boxów/palla

Pobierałem z 3 razy od Ćb i to samo wyskakuje i mam ten plik ... Ściągałem także z innych źrudeł ale nic to nie dalo :c może jakaś inna porada?

@EDIT: Dziwne gdy wywale plik FastFind.dll wyskakuje taki sam błąd ... nie wiem czy to w czymś pomoże

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem,

ffry.jpg

Tego pliku nie wyszukuje connect.dll.exe ten błąd wyskakuje jak zaznaczę zeby bił alieny, jak wcisnę start to właśnie ten błąd wyskakuje,za co ten plik odpowiada ?,mógł by go ktoś podrzucić?

b_560x95.png

Opublikowano

Prosze o pomoc ściagnałem ten BoxyBot ( mam anty wira off ) i nie ma tego BoxyBot.exe prosze zobaczyć

16786414728741752840.png

Prosze o pomoc

@Edit Mam anty wirusa też OFF

Opublikowano

Ja miałem taki sam preblem wyłączyłem anty wirusa wypakowałem jeszcze raz i wszystko śmiga :D

Jeden + znaczy tak wiele a więc nie załój to tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

I dalej nic ......... ZAku Jak mozesz przeslij swoj folder ;) Prosze .

Opublikowano

Na tej najnowszej wersji gdy chcę odpalić bota pisze "Can't find minimap"

Na starszej to myszka zaczyna mi skakać w prawym dolnym rogu i statek tam leci ( nie pyta o zaznaczenie obszaru na minimapie)

No super... -_-

Mógłby mi ktoś pomóc?

Opublikowano

W nowej wersji gdy klikam Collect Palladium to wyskakuje mi błąd

Error: Too many "Else" statements for matching "If" statement

Prosze o pomoc!

aha i nie mam takiego czegoś jak "navigation" itp. (nie mam paska u góry, wiec nie wiem jak ustawić pole do zbierania na minimapie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...