Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoxyBot PB by fuso98

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi nie lata niech ktoś sfuj folder picture tu wkleji

Wes nie rob double postow ....

Mi tez nie dziala dziwne ...

Opublikowano

Kurde pomoże ktoś Detected colored Laser Bar! (Use numbers for check laser amount) z tym co mam zrobic dam like

Nie spamuj :) Czytałeś moje wcześniejsze posty ? W okienku z danymi statku (hp osłona, ilość laserów i rakiet) przy laserach musisz ustawić ilość w liczbie - nie może być ten czerwony pasek.

daj ten folder pomoge i nie pisz wiencej bo nikogo wiencej jescze nie ma

Ty też nie spamuj ;p Po co Ci czyjeś foldery ?

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Jesli pisze ci can't find ... to to co pisze dalej musisz wymienic w folderze, np. "Can't find minimap(UP LEFT CORNER)" to w folderze picture trzeba znalezc plik upleft i go wymienic na nowy.

Prawodpodobnie nie działają funkcje zabijania alienow i wyboru wlasnego obszaru na minimapie ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

o ludu od poczatku walkujecie jedno i to samo wystarczy zrobic ss okna gry wyciac w paincie i podmienic pliki zalezy co wyskakuje w logu za blad ten plik podmieniacie ustawienia:

*detale najmniejsze

*pokazuj skrzynki bonusowe

*w okienku stek musicie miec oznaczony w cyfrach pasek lasera reszta musza byc paski i wlasnie to trzeba podmieniac

* zauwazylem ze jesli zaznaczymy opcje escape when atacket wyskakuje blad wiec lepiej zaznaczyc tylko escape when 1 enemy on the map

podmieniamy pliki dodane w zalacznikach

333mozna rowniez zrobic ss paska hp w roznych opcjach gdy statek sie nienaprawia po zaznaczeniu opcji repair when x %

Po prostu zalezy w jakiej rozdzielczosci macie ustawiony obraz na jakim serwerze gracie itp dlatego zeby dzialal trzeba sie pobawic jak z kazdym pixelem.

Pozdrawiam

Pomoże ktoś z tym? a z tym o co chodzi ? Detected colored Laser Bar! (Use numbers for check laser amount) dam like

pomoge wkej folder picture to pomoge bo wiem o co ho

Pomoże ktoś mi z tym ? Detected colored Laser Bar! (Use numbers for check laser amount)

kurde pisze rze pomoge daj folder to powiem co i jak oh

post-606261-0-28006100-1385671664.png

shipHUDOpen.bmp

shipHUD.bmp

Opublikowano

o ludu od poczatku walkujecie jedno i to samo wystarczy zrobic ss okna gry wyciac w paincie i podmienic pliki zalezy co wyskakuje w logu za blad ten plik podmieniacie ustawienia:

*detale najmniejsze

*pokazuj skrzynki bonusowe

*w okienku stek musicie miec oznaczony w cyfrach pasek lasera reszta musza byc paski i wlasnie to trzeba podmieniac

* zauwazylem ze jesli zaznaczymy opcje escape when atacket wyskakuje blad wiec lepiej zaznaczyc tylko escape when 1 enemy on the map

podmieniamy pliki dodane w zalacznikach

333mozna rowniez zrobic ss paska hp w roznych opcjach gdy statek sie nienaprawia po zaznaczeniu opcji repair when x %

Po prostu zalezy w jakiej rozdzielczosci macie ustawiony obraz na jakim serwerze gracie itp dlatego zeby dzialal trzeba sie pobawic jak z kazdym pixelem.

Pozdrawiam

Dziekuje, ze wszystko uporzadkowales ja nie mam czasu, a nie ktorym trudno spojrzec do tylu ... :)

Podalem oficjalna strone, wiec kazdy moze sprawdzic czy wyszla nowa wersja nie musisz tego dodawac :)

P.S. autor zamiescil podobno ulepszone zabijanie alienow. Mozecie to pobrac tutaj : http://www.elitepvpers.com/forum/attachments/darkorbit/197658d1385674013-release-boxybot-pb-fuso98-kill.dll-updated-28-11-2013.rar

Opublikowano

pobrałem wersję 1.51.2 , ale nie wiem zabardzo jak to ustawić żeby zbierał pall , napisał by ktoś tuta jak w tej wersji go dobrze ustawić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...