Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pixelstealth

Daniello2721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Przedstawiam Wam nowego pixelbota "Pixelstealth", stworzony przez PrdlyAndel.

Nie jest to mój bot, ja jedynie tłumaczę to na polski z anglojęzycznego forum, więc jeśli będą jakieś problemy - nie wiem czy będę umiał je rozwiązać ...

Jest niestety gorszy od "palla by pallavia" lub "fuso98", ale niektórym nie chodzi ani ten ani ten, a w tym mamy dużą pewność, że bedzie działał na prawie każdej przeglądarce i na prawie każdym komputerze.

Największymi minusami tego bota jest to, że nie bije alienów na pall jeśli nas atakują oraz że omija sporo pall ;/ Osobiście z petem (zbieracz 3) na tym pixelbocie wyciągam ok. 1200-1300 pall na godzinę - niestety trzeba patrzeć na niego co jakieś 15-20 minut, bo może okazać się, że pokaże się okienko, np : "Zostałeś zniszczony przez annihilator".

Ale myślę, że lepsze to niż nic :)

Plusem jest to, że wogóle działa :D Nawet jeśli nie chcecie zostać zniszczeni, możecie siedzieć przy kompie i robić coś innego lub spoglądać co 5 minut - nie jest to takie męczące jak zbieranie pall własnoręcznie :)) Poza tym nie ma takich złych osiągów.

Jak go uruchomić ?

Wchodzimy na stronę : http://www.elitepvpers.com/forum/attachments/darkorbit/194899d1382985843-release-pixelstealth-multilanguage-palladium-pixel-bot-pixelstealth-1.0.2-english-edition-.rar .

Pobieramy program i uruchamiamy go. Otworzy nam się okienko z opcjami "Choose game area" i "Choose minimap". Otwieramy okno gry. Klikamy Choose game area i zaznaczamy w oknie gry obszar, w którym ma zbierać pall ( musimy tu pominąć prawą stronę ekranu, tą z logoutem itp, ponieważ może zdarzyć się tak, że bot kliknie na okno z logoutem lub ustawieniami). W obszarze, którego nie zaznaczyliśmy, czyli np. pod ikonami z logoutem itp. umieszczamy również pasek z amunicją, ponieważ bot będzie klikał na ten trójkąt na końcu paska. Polecam tutaj zmienić ustawienie ułożenia kafelków z paska z ammo, by zajmował jak najmniej miejsca.

Następnie klikamy Choose minimap - Na minimapie zaznaczamy obszar w którym ma klikać, jeśli w pobliżu nie ma pall. Polecam tutaj zaznaczyć tylko górną połowę mgiełki, gdyż na dole są wielkie lagi i mało pall (całe palladium zabierają pety). Jednakże na górze jest większe prawdopodobieństwo ataku przez alieny, więc sami wybierzcie co dla Was lepsze.

Na dole okienka bota klikacie OK. Gdy macie aktywne okno gry, klikacie TAB i bot zaczyna zbierać pall.

Przyciski sterujące botem :

TAB ---> Start

"P" ---> Pause ( jeśli chcecie np. na chwilę zobaczyć coś na necie, możecie tym przyciskiem go zastopować, nie wyłączając go całkiem. Wznawiacie go przez naciśnięcie TAB)

Esc ---> Exit ( całkiem wychodzimy z bota)

Mam nadzieję, że wszystko zrozumieliście. Jeśli nie - piszcie pod tematem, postaram się rozwiązać ten problem w oparciu o angielską stronę tego bota.

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

już tłumacze na jakiej zasadzie działa ten bot

popierwsze on lata tylko po palce

po drugie 1200 pal to na godzine sam pet wyciąga ...

tyle w temacie

nawet pixel powinien zbierać 800 pall sam

Opublikowano

już tłumacze na jakiej zasadzie działa ten bot

popierwsze on lata tylko po palce

po drugie 1200 pal to na godzine sam pet wyciąga ...

tyle w temacie

nawet pixel powinien zbierać 800 pall sam

to chyba musisz mieć puste pall jak pet ci tyle zbiera : pet moze zebrac 1 pall na 3 sekundy zatem przez minute moze zebrac 20 pall - na godzine wychodzi 1200. A czy pet ciagle zbiera ? ZAWSZE jest tak, ze inne pety podkradaja, wiec zbierzemy maks. 700 na godzine, prznajmniej u mnie tak jest. Nawet uzywajac tego bota zawsze cos wiecej sie zbierze, a jak Tobie nie odpowiada to nie korzystaj :))

poza tym nie korzstajcie z zadnych botow teraz - bany leca nawet za pixele, ale jeszcze nie dopracowali tego sstemu i czesto niewinni sa banowani ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Może umie ktoś podmienić grafikę pall w tym bocie ? Bo po zmianie wyglądu pall, bot juz prawie nic nie zbiera. Moze sam malo zbiera, ale to zawsze było to kilkaset pall więcej :) i na dodatek jest za darmo i bezpieczny, bo nie ma zadnych "dodatkow" :)

Opublikowano

Może umie ktoś podmienić grafikę pall w tym bocie ? Bo po zmianie wyglądu pall, bot juz prawie nic nie zbiera. Moze sam malo zbiera, ale to zawsze było to kilkaset pall więcej :) i na dodatek jest za darmo i bezpieczny, bo nie ma zadnych "dodatkow" :)

Data,nie da się podmienić bez swf.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Nowa wersja 1.1.0

http://www.elitepvpers.com/forum/darkorbit/2925389-release-pixelstealth-multilanguage-palladium-pixel-bot.html

Sprawdzcie czy działa, mi osobiście nie, może dlatego, ze mam Win XP ...

która to już próba zrobienia dobrego bota na pall? po openie nie było dobrych botów.... może i działa ale słabo

Przeczytałeś co napisałem na samym początku oraz poprzedni mój post ?  Napisałem, że ten bot nie działa super, ale zawsze to kilkaset pall było więcej, zbierając nim. Poza tym co Ty chciałbyś od darmowego bota, który prawie nie był aktualizowany? Jak się nie podoba, nie musisz używać - proste.

Za moją namową autor zrobił aktualizację, możliwe, że zajmie się choć trochę ulepszeniem tego bota... Wiadomo, że tego typu boty nie będą działały u każdego, no ale zobaczyć zawsze można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...