Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoxyBot PB by fuso98

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o wrzucenie bota do speedshare bo gdy ściągne tego bota to mi odrazy usuwa mam wszystkie pliki tylko nie tego bota.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam tak samo.. okno boda wygląda inaczej niż te na filmiku, nie ma opcji do zaznaczenia na mapie a bot tego wymaga .. wstaw ktoś link do tego bota co jest na filmiku bo to nie ten

Opublikowano

Ja również mam to samo jak wpisze speeda i dam na strzałke od palladium wyskauje bład '' Error: Too many 'Else'' statements for matching ''If'' statement

prosze o instrukcje, wyjasnienie co z tym zrobić :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dobrze wiecie, że bot nie jest mój, "to nie ten bot" bo to nowa wersja -.- wystarczy trochę pomyśleć, jest wrzucony screen jak wygląda ta wersja, nie włączałem jej, nie wiem czy sa jakieś błędy, komu działa niech napisze jak to odpalił i tyle, nie chce mi się wszystkiego robić za was

Opublikowano

Wie ktoś może czy da się zrobić coś, żeby ten bocik bił alienki na pall ? Czy może w tej wersji to jeszcze nie dziala ?

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Korzystam z wersji 1.49.5 bo tylko ta zbiera pall. Ale od kilku dni coś się zepsulo - nie wiem czy to bp cos zrobilo, czy to moze wina mojego kompa - bot normalnie zaznacza minimape, ale pall nie zbiera, jakby jej nie widzial... Wy tez tak macie ?

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

BP coś grzebał i dlatego nie zbiera. Nowy update ma być niedługo :)

Skad wiesz ze bedzie niedlugo update ? :D i to niedlugo znaczy za kilka dni, czy jak w przypadku ibota : 2-3 miesiace = 4 -5 miesiecy ?

Jest moze jakas oficjalna strona do tego pixelbota, bo podana przez autora tematu nie dziala ?

Opublikowano

Skad wiesz ze bedzie niedlugo update ? :D i to niedlugo znaczy za kilka dni, czy jak w przypadku ibota : 2-3 miesiace = 4 -5 miesiecy ?

Jest moze jakas oficjalna strona do tego pixelbota, bo podana przez autora tematu nie dziala ?

Na innym forum autor podał takową informacje. Ma powstać również nowa strona bota. Za ile dokładnie będzie update to nie wiem.

Opublikowano

Na innym forum autor podał takową informacje. Ma powstać również nowa strona bota. Za ile dokładnie będzie update to nie wiem.

Wyszła nowa wersja 1.49.9. Można ją pobrać z tąd : http://www.fuso98forum.altervista.org/ .

Tak w skrócie żebyście wiedzieli co teraz. Teraz ten BoxyBot działa jedynie na Chrome (na Mozilli nie jestem pewien). Trzeba ustawić proxy : HTTP : 127.0.0.1 Port 8081. Wszystko inne ma być puste.

Przed każdym użyciem trzeba czyścić ciasteczka. Dopiero zaczynam obczajać tą wersję, jak będę wiedział coś więcej to napiszę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jaka jest wydajnosc tego bota na 1h ile czego uzbiera? no i generalnie teaz mozna skrzynki 24 na dobe zbierac nie ma zadnych ograniczen juz nie?

Opublikowano

Can't find minimap (UP LEFT CORNER)

Nie wiem w ogole o co chodzi :/

Ustawiając proxy, mpcforum i facebook mi nie chodzi....

65994253024037513199.png
Opublikowano

Niedawno wyszła wersja 1.50.4. Możecie ją pobrać tutaj : http://pl.rghost.net/49855933 . Osobiście mam problemy ze zbieraniem palladium na tej wersji, ale u niektórych chodzi a u niektórych nie ;/ Poza tym zbiera bardzo dobrze boxy, również te hallowenowe.

W tej wersji nie trzeba ustawiać proxów, ale chodzi tylko na Chrome (na Mozilli nie sprawdzałem).

Tak jak zawsze - po włączeniu ustawiacie prędkość; wchodzicie w zakładce Collect. Jeśli chcecie żeby zbierał bonusboxy klikacie po prostu niebieski trójkąt z nazwa Collect BonusBox.

Jeśli chcecie palladium wybieracie Normal Palladium. 4 opcje powyżej wyboru trybu nie wiem czy działają, napewno nie działa zabijanie alienów, ponieważ bp zmienił czcionki alienow.

Wszystko ustawiacie jakośc na najniższą oprócz statków.

Opcja PixelMod wymaga uruchomienia programu PixelMod znajdujący się w folderze bota. Jednak żeby ten program mógł być uruchomiony wymagana jest wersja .Net Framework 4.5.

(Osobiście nie mogę używać PixelMod więc niewiele wiem o tym)

Błędy, które tak naprawdę uniemożliwiają zbieranie palladium : Bot klika na niektóre pety; jesli nie ma palladium w pobliżu klika na pasku z ammo ten trojkacik na koncu ktory sluzy do wysuniecia 2 czesci paska,( z dodatkami itp...)Nawet jesli ukryjemy pasek, bot klika na pasku systemowym (tam gdzie jest start) na ikonkę BoxyBota. Obecnie twórca bota próbuje naprawić te problemy, ale czy uda się to - niewiadomo.

Jeśli macie jakieś pytania - piszcie. Spróbuje je jakoś rozwiązać. Bedę ciągle informował o nowych wersjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...