Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoxyBot PB by fuso98

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja mam xp'ka i win7 i nie wiem czy mam próbować go pobierac bo mi jakis blad wyskakuje i nie wiem czy mam sie pocic w rozwiazywanie bledu jak mi na xpku nie bd dizlala, i tu ponawiam moje poprzednie pytanie czy ma ktos xp'ka i mu normalnie dziala ten bocik??

Ja mam Windows XP i bot mi działa ;)

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

jakie ustawienia zalecacie?

btw mam problem, nie mogę go włączyć na całą noc, po po paru minutach leci do portu i na tym się kończy, to samo z przeciwnikiem odlatuje do portu, wrogi gracz odleci i tam zostaje, tak miałem na mamach x-2 i x-8 , a na x-1 nie zbiera wcale, i jeszcze jedno pytanie, działa przy wyłączonym monitorze?

Opublikowano

Ustawienia zmieniłem,nie zadziałało ( otworzyłem przez notatnik)

Ja uruchamiam normalnie, też działa ale sprubuje przy administratorze, może zadziała to że nie ucieka

Opublikowano

Dlaczego na palce gdy zaznaczam pole gdzie ma zbierac i potem zaznaczam zeby zbieral paladium to lata po tym polu i omoja palke przez 30min ani 1 palki latam golcem i red desing

Opublikowano

Wszystko ustawiam zaznaczam na mapie gdzie ma latac praktycznie cala wybieram ze ma zbierac boxy wlaczam i mam takie lagi i cos jedynie to myszka lata w prawym dolnym rogu jak wylacze to zero laga. pomoze ktos?

Opublikowano

obrazek z jaka nazwa odpowiada za pall u mnie chyba go brak ..

edit

dobra zmieniłem ustawienia na minimum i już działa i zbiera ale.. nie działa mi teraz wyznaczanie obszaru w którym ma zbierać jestem na 5-3 zaznaczam mu tylko tą część minimapy co jest tam pall startuje i naciska po całej minimapie nie tylko na wyznaczonym kawałku w czym robie błąd jak temu zaradzić

Opublikowano

Dokladne ustawienie minimapy co masz na mysli?

Moglby ktos rozpisac krok po kroku? :P bo z 1 strony jakos nie kumam

Mam ustawione wszystko na minimanle ustawienia

Wszystko git zaznaczam mapke biore ze ma zbierac boxy klikam start i jest jeden wielki lag jedynie myszka chodzi w prawym dolnym rogu tam gdzie jest minimapa dodam ze odpalam go na xp lecz na 7 tez tak samo sie dzieje

Opublikowano

mileski uruchomiłeś jako administrator?

Tak uruchamiam jako administrator.Lecz wyskakuje to co pokazałem i te .exe znika z folderu.Kiedy próbuję pobrać tego bota to mi wyskakuje "Nie można zapisać z powodu niewystarczających uprawnień. Zapisz w innym miejscu."A jak próbuję dodać kill.dll.exe to wyskakuje

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=reply_post&f=395&t=1009003&qpid=8426826#

post-336621-0-41493300-1376339147_thumb.png

Opublikowano

przyjrzyjcie się uważnie bo nie będę powtarzał:

1. włączasz grę, logujesz się na mapę

2. wszystkie ustawienie oprócz statków na MINIMALNE, statki wysokie

3. włączasz bota JAKO ADMINISTRATOR

4. navigation-> bonus box / palladium - wybierasz boxy albo palladium

5. kliakasz SELECT SEARCH AREA -> przeciągasz od lewego górnego rogu okna z grą do prawego dolnego

6. klikasz ADD ESCLUDED AREA -> zaznaczasz obszar w prawym górnym rogu (ten z logoutem i innymi przyciskami)

7. zaznaczasz przy ilu % hp ma się naprawiać -> 75 %

8. w okienku z napisem SPEED kasujesz SPEED i wpisujesz prędkość swojego statku

9. klikasz NIEBIESKI PRZYCISK żeby wystartować bota

10. wyskoczyło ci żeby zaznaczyć minimapę-> klikasz ok -> przeciągasz od lewego górnego rogu, do prawego dolnego rogu minimapy

na palladium przeciągasz TYLKO w tym miejscu co jest mgiełka, NA DOLE NA ŚRODKU NIEWIELKI PROSTOKĄT

10. przycisk F2 zatrzymuje bota

niżej obrazek jak wygląda menu bota

NIGDZIE NIE WPISUJESZ DANYCH DO SWOJEGO KONTA, NIE LOGUJESZ SIĘ, NIE WPISUJESZ ŻADNYCH INNYCH RZECZY OD TYCH, KTÓRE PODAŁEM

59980153140675331975.png

trzeba być ostatnim tłukiem, żeby tego nie odpalić

dalej:

@ mileski - nie masz uprawnień do zrobienia tego, wyłącz antywirus, dodaj folder z botem do wyjątków w zaporze i w antywirusie i zaloguj się jako administrator na komputer, uruchamiaj bota jako administrator

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, tylko jest jedno ale, statek po krótkim czasie leci do portu ( w timings mam ustawioną ucieczkę na 0 )

Opublikowano

jeżeli zbiera to baw się ustawieniami w timings, nie chce mi się tego opisywac, i tak macie wyjebane na to co mówię i piszecie do mnie na priv

Napisałem że mam na to wyjebane? nie, sam próbowałem pomagać i odpowiadać innym na pytania , napisałem do Cb na pw? nie przypominam sobie...

Próbowałem w timings chyba wszystkiego, raz lata 3 godziny raz 10 minut ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...