Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wyczytalem to jest 55 ku do g, co daje 100% na pomyslne przeczytanie książki.Czytajac kamyki duchowe, rady pustelnika nic nam nie daja.Jest sens używać ich tylko

do dowodzenia / poli?

wydae mi sie ze rady nigdy nie dzialaly na kamole

@down, napisales to tak chaotycznie ze tak to mozna zrozumiec..

przeciez rady dzialaja na ku i reszte ksiazek (procz zielarstwa (o ile jest) i ksiag dla peta) a tu nie ma 100% wejscia na ku

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za sm będziecie mieli możliwość kupna wierzchowca który pozwala atakować jak bojowiec a dodatkowo owy wierzchowiec ma bon 100defa, 100ataku i coś jeszcze do wyboru więc jest lepszy od bojowca lecz jest na 7 dni w ciągu których na pewno wykonacie misję na bojowca.

Kolejnym plusem wierzchowca jest to że prawdopodobnie da się go przekładać między postaciami.

Wymagany 35lvl.

Opublikowano

serwer bardzo profesjonalny jednak mam też obawy czy nie olejecie go po jakimś czasie w ten sam sposób jak Draenora2

Opublikowano

Początkowo miałem wbić ale namieszali z tym wszystkim..: Koń masakra rozumiem hard ale jak tak to wolę już iśc na Pl'a i robić te 10 dni i wiedzieć, że mi nie padnie za rok czy tam za 2..

Serwer profesjonalny administracja również gorąco polecam lecz ja nie zagram.

Pozdrawiam.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Mozna linka do klienta?

/brak skanu

Mam Problem .. ;/ bo mam 1350 PZ w lolu i nw czy oplaca mi sie amumu kupic ?

Nie ten dział :D

Za sm będziecie mieli możliwość kupna wierzchowca który pozwala atakować jak bojowiec a

dodatkowo owy wierzchowiec ma bon 100defa, 100ataku i coś jeszcze do

wyboru więc jest lepszy od bojowca lecz jest na 7 dni w ciągu których

na pewno wykonacie misję na bojowca.

Kolejnym plusem wierzchowca jest to że prawdopodobnie da się go przekładać między postaciami.

Wymagany 35lvl.

Uważam tak jak i ty , ale wiele osób chce bojowca w IS , po co ? Chociaż trochę z tym rozrywki bd .

Opublikowano

najlepiej zostawić tak jak jest, koń do zdobycia tylko w grze, tak to wszyscy będą mieli równe szanse.

o to chodzi :) wierzchowce stanowczo od 35 w is wystarcza :P

Opublikowano

czechu16 , kiedy Ty wdziales rownosc w metin2 ? Prawie zawsze ktos kto ma duzo kasy bedzie od Ciebie lepszy. Taka kolej rzeczy. Ktos kto zarabia 5-10 tys zł miesiecznie i mieszka sam, dla niego kwota rzedu 1-2 tys zł na gre nie stanowi problemu...

Opublikowano

@up fakt ale dobrze jest bez boja w is. Na tiv*rii (medium) jest medal co 6h i trzeba robic misje a i tak 2 lata temu byl to najlepszy serwer. Tak jest zajebiście, uwierzcie. Chcesz z czegoś bić to wyjeb kase na is i sobie dzika kup, ale robienie bojowca troche przyhamuje rozgrywke wg mnie.

Opublikowano

Draenor to ja sobie podziękuje .. Nadal pamietam tego yangbuga , odrazu sie odechciewa grac.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Jak wygląda drop z bestów broni na 30? Mam nadzieje, że został edytowany

+ jeśli jeszcze tego nie zrobiliście to dodajcie drop broni 30 do best żołnierzy i maniaków... bo nie zamierzam zapierdalać do 70lvl z krwawym mieczem

Opublikowano

Jak wygląda drop z bestów broni na 30? Mam nadzieje, że został edytowany

+ jeśli jeszcze tego nie zrobiliście to dodajcie drop broni 30 do best żołnierzy i maniaków... bo nie zamierzam zapierdalać do 70lvl z krwawym mieczem

spokojnie.. swojego wymarzonego fms'a dropniesz w dungeona pająków ;d

Opublikowano

Czego wy płaczecie, przecież tutaj chodzi o rywalizacje, dobrze że konia nie ma w IS, że KU musimy dropić itp.

Jeżeli chcecie czegoś łatwego do szukajcie sobie zasranych 4funów.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Ja tam mam większy dylemat. Wp czy Mental hehe

Zależy do czego owa postać ma być. Ja polecam mentala bo jest dobry w expie i od 75 w PVP :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

ja też nad mentalem myśle ale będzie problem aby wydropić bez boja ku dla niego wr... ale dobra, zobaczymy jaka gra będzie, oby wystartował na daną godzine

pewnie będzie sporo ludzi :)

pozdrawiam

P4hS6w.png

Opublikowano

Jak bedzie z marmurami?

Bo mysle o archerze albo daggerze ale bez marmurow to archer odpada :P

z tego co pamiętam to marmurki są w AV shopie :) za 300 i wypada Ci losowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...