Wymagania
➲Troche kasy i eq na początek➲Ninja dagger z chmurką na m1 (chmurka na dmghacku bije dużo więcej niż inne skille)
➲DMGhack ( ) + (niektórym nie działa dmghack na ninjy mężczyźnie, wiec zalecam grać ninją kobietą)
NIE JESTEM TWÓRCĄ DMGHACKA I JEDNOCZEŚNIE NIE ZNAM ODPOWIEDZI NA ŻADNE PYTANIE Z NIM ZWIĄZANE !
JEŻELI CI ZNIKAJĄ POSTACIE CZY INNY PROBLEM TO ŚCIĄGNIJ DMGHACKA Z INNEGO TEMATU BO JA NIC NA TO NIE PORADZĘ, UŚWIADOMCIE TO SOBIE I MI NIE SPAMUJCIE NA PW !
Pytania dotyczące dmghacka będą raportowane, bo to zwyczajny spam
Otwórz spoiler jeżeli masz jakiś problem.
Przejdźmy do sedna
➲Do 30 lvla expimy kolejno na psach, niedzwiedziach i dzikusach (eq nie ważne)➲Po 30 lvlu idziemy na pustynie, na zaznaczony niżej spot z autolurowaniem. W moim przypadku miałem 250 defa i 8k hp.
➲Po wbiciu 42 lvla, ja uzbierałem ok. 100 worków z pajęczą trucizną, 40 ogonów skorpiona, 20 pajęczych sieci, 40 igieł skorpiona, 40 worków z pajeczymi jajami i pare antyków bez rękawicy złodzieja. Reasumując po tym etapie mamy potrzebne ulepszacze do zrobienia kasku na 21 lvl na +9, reszte sellamy i mamy mnóstwo kasy.
➲Mamy 42lvl i nasze eq mniej wiecej powinno wyglądać tak : Koziki+7/8/9 (malo ważny element), butki/naszyjnik/bransoleta z hp, okrągła tarcza +6/7, kolcza +9, ubranie zabójcy +6/9(osobiście biegałem do ok. 50 ze zbrojką na 26lvl+6, ale +1.5k pż.)
➲Teraz udajemy sie do v1 i expimy na zaznaczonym spocie, bez opcji auto-lurowania i tak do 50 doskonaląc cały czas eq (można tak nawet do ok. 65lvl)
STATY POLECAM WBIJAĆ NAJPIERW 60 DO WITALNOŚCI, A RESZTĘ W ZWINNOŚĆ
POWODZENIA
☺
Jeżeli wam się podoba to się ciesze, a jeżeli nie to chociaż uzasadnij..
Zakaz kopiowania bez mojej zgody.

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry

dnia 19 sierpień 2010 - 02:57 napisał