Napisano 11 kwiecień 2010 - 09:54
thx Gunz, a ty damiz spróbuj uruchomić jako administrator gre (prawym na bfbc2game i uruchom jako administrator). No to ja znowu mam pytanie (omfg ile można ;P), a mianowicie mi chodzi o liste poleceń czy jak to sie tam zwie. Jest ona tradycyjnie przypisana do Q, ale gdy w grze spamuje Q to nic sie nie dzieje. Jeszcze nie przydzielałem do innych klawiszy, bo jestem na chrzcie kuzyna w Wawie. Sprawdze dopiero w poniedziałek, ew wtorek. Ale dziwne bo inni takich problemów mi się zdaje nie mają.

Nowy komp :)
Spoiler
Pani Kasia
Napisano 11 kwiecień 2010 - 16:37
Użytkownik GeraltPL dnia 11 kwiecień 2010 - 09:54 napisał
thx Gunz, a ty damiz spróbuj uruchomić jako administrator gre (prawym na bfbc2game i uruchom jako administrator). No to ja znowu mam pytanie (omfg ile można ;P), a mianowicie mi chodzi o liste poleceń czy jak to sie tam zwie. Jest ona tradycyjnie przypisana do Q, ale gdy w grze spamuje Q to nic sie nie dzieje. Jeszcze nie przydzielałem do innych klawiszy, bo jestem na chrzcie kuzyna w Wawie. Sprawdze dopiero w poniedziałek, ew wtorek. Ale dziwne bo inni takich problemów mi się zdaje nie mają.
DZIĘKI SERDECZNE POSZŁA TYLKO PO ŚNIEŻNEJ ŚLEPOCIE CZARNY EKRAN I NIC SIĘ NIE DZIEJE JUŻ NIE MAM DO NIEJ SIŁY KURDE CO SIĘ DZIEJE ????
Napisano 11 kwiecień 2010 - 17:44
tio podaj jaką masz tą karte graficzną, może za słaba, albo najlepiej podaj wrzystko ze sprzętu (procek, ram itd.) A i sprawdź na czy w ogóle masz szanse że ci pójdzie.
A i jeszcze nie wiecie jak jest z odpalaniem bez plyty? Bo wybralem w install "weryfikacje sieciową" ale i tak mnie prosi o płytke. Nawet jak przez EADM próbuje to jest to samo, a nie powinno.
Edit/ odnośnie Q to już nie ważne, myślałem że tu jest jakiś panel tak jak w bf2, no ale już wiem że jest inaczej. Ale znowu mam w tym temacie pytanie. Można jakoś podziękować/przeprosić/zawołać o wsparcie czy coś?
A i jeszcze nie wiecie jak jest z odpalaniem bez plyty? Bo wybralem w install "weryfikacje sieciową" ale i tak mnie prosi o płytke. Nawet jak przez EADM próbuje to jest to samo, a nie powinno.
Edit/ odnośnie Q to już nie ważne, myślałem że tu jest jakiś panel tak jak w bf2, no ale już wiem że jest inaczej. Ale znowu mam w tym temacie pytanie. Można jakoś podziękować/przeprosić/zawołać o wsparcie czy coś?

Nowy komp :)
Spoiler
Napisano 15 kwiecień 2010 - 18:58
W BF:BC 2 nie ma za bardzo tych komend jedyne co, to można poprosić o ammo albo apteczkę, a żeby to uczynić musisz znaleźć jakiegoś pobliskiego szturmowca, lub medyka skierować celownik w jego stronę i nacisnąć "Q" . Rozkazy się tak samo wydaję tylko że zamiast na żołnierza to kierujesz celownik na jakiś punkt kontrolny.
Napisano 15 kwiecień 2010 - 22:46
@UP all dobrze opisales 
ale moim zdaniem to ma i + i -
Np nie mozesz powiedziec odrazu potrzebna naprawa ;/ musisz "WYCELOWAC" w mechanika i wcisnanc Q 
Albo nie da sie wgl powiedziec potrzebne posilki
ale plus jest taki ze latwo kogos zauwazyc i nie zaznacza byle czego tylko wroga , inaczej jest w normalnym BFie jak cos zaznaczysz i nic tam nie ma , na mini mapie jest znak zapytania aaaaa czasami duzo razy "nie zauwazysz" i dostajesz bloka na 30 sekund
a bywa tak ze w ciagu tych 30stu sekund mozesz zauwazyc duzo wrogow
ale moim zdaniem to ma i + i -
Albo nie da sie wgl powiedziec potrzebne posilki
Napisano 21 kwiecień 2010 - 11:36
Mam takie małe pytanie. Orientuje się ktoś jak strzelać w pojazdach w BF:BC 2 bronią drugorzędną np. KM koło lufy w czołgu, karabiny maszynowe w UAV, lub wyrzutnia rakiet w Bradley'u. Lub może jakiej umiejętności dodatkowej do pojazdu użyć, aby mieć taką możliwość. Z umiejętnościami albo czymkolwiek innym z ekwipunku u mnie nie będzie problemu bo mam już wszystko odblokowane.
Napisano 22 kwiecień 2010 - 12:32
mam pytanie cz cheat engine działa w bfh a jak tak to co on daje prosze o odpowiedz i odrazu dziękuje
Napisano 24 kwiecień 2010 - 14:33
Siema
Mam następujący problem postanowiłem zagrać na serwerze rankingowym ściągnąłem PB i włączam gre a tu pisze wywala mnie ipisze coś tam kcked jak to roziwaączaccc
Mam następujący problem postanowiłem zagrać na serwerze rankingowym ściągnąłem PB i włączam gre a tu pisze wywala mnie ipisze coś tam kcked jak to roziwaączaccc
Napisano 24 kwiecień 2010 - 17:51
PunkBuster kicked player ' (moj nick) (for 0 minutes) ...
RESTRICTION: Service Communication Failure.: PnkBstrA.exe
takie cos
Mam PB i mam zaktualizowany w nim bad company 2 co robiććććććć
RESTRICTION: Service Communication Failure.: PnkBstrA.exe
takie cos
Mam PB i mam zaktualizowany w nim bad company 2 co robiććććććć
Napisano 24 kwiecień 2010 - 18:23
Chodzi o to że ja ściągnałem tego PB z tego evenblance i tam wziąłem tak Bad company 2 PBsetup i to pobralem i nie mam czegos takiego żebym mial folder PankBuster czy cos takiego ja mam tylko PB w folderze z Bac company 2daj link skad pobarc instlator PB
Napisano 24 kwiecień 2010 - 18:56
Napisano 26 kwiecień 2010 - 14:38
Mam mala prosbe zakupilem sobie dzisiaj BC 2 i nie wiem dokladnie jak grac w sieci prosze o jakis tutorial
Napisano 26 kwiecień 2010 - 16:20
Użytkownik Lens dnia 26 kwiecień 2010 - 14:38 napisał
Mam mala prosbe zakupilem sobie dzisiaj BC 2 i nie wiem dokladnie jak grac w sieci prosze o jakis tutorial
CZY KTOŚ MI WYTŁUMACZY CZEGO AKURAT TERAZ SIE ZALOGOWAC DO GRY NIE MOGEM?
jak pomoglem dajcie +
Gram w:
WOW-a!!!!!!!
Star Wars:The Force Unleashed
masz problem?pisz na pw
Gram w:
WOW-a!!!!!!!
masz problem?pisz na pw
Napisano 27 kwiecień 2010 - 09:07
kiedys kupilem bf 2142 i zarejestrowalem na 1 email i poczte i zrobilem konto. a pozniej kupilem bad company 2 i tez zarejestrowalem na email ale inny i zrobilem nowe konto.chcialem teraz w bd2 odblokowac sobie m1(taka bron).wiec wchodze na battlefieldbadcompany2/veteran - czy jakos tak ;].ale jak chce dodac grę bf 2142 to pisze ze zle dane(dodam ze na stronie bf loguje sie z konta z bf bd2) czy da sie zmienic email z bf bd2 na ten z bf2142? lub cos podobnego
edit@ jak wejde na profile.ea.com to sie loguje na email z bd2 i zmieniam poczte na ta z bf 2142 i pokazuje ze uzywany email jest wiec daje nowy i jakos jest ale wogule sie pogubilem z tym calym veteran...... i jak probuje rejestrowac gry to tez z tej str bo na battlefieldbadcompany2.com/veteran to pisze mi ciagle ze under age czy cos tam ;/
edit@ jak wejde na profile.ea.com to sie loguje na email z bd2 i zmieniam poczte na ta z bf 2142 i pokazuje ze uzywany email jest wiec daje nowy i jakos jest ale wogule sie pogubilem z tym calym veteran...... i jak probuje rejestrowac gry to tez z tej str bo na battlefieldbadcompany2.com/veteran to pisze mi ciagle ze under age czy cos tam ;/
jak pomoglem dajcie +
Gram w:
WOW-a!!!!!!!
masz problem?pisz na pw
Gram w:
WOW-a!!!!!!!
masz problem?pisz na pw
Napisano 27 kwiecień 2010 - 13:56
Witajcie. Od razu napisze ze jestem nowym uzytkownikiem tego forum wiec jezeli pisze w zlym temacie to prosze mnie skierować do innego. Otoz moj problem polega na grze Battlefield Bad Company 2. Gdy wlączam kampanie lub tryb wielosobowy wyskakuje mi bialy ekran podczas wczytywania tylko mruga lecz gdy wchodze do gry pozostaje bialy. Prosze o pomoc mozliwe ze problem tkwi w mojej karcie graficznej:
ATI Mobility Radeon HD 3650 prosze o jakies sterowniki z bezpiecznej strony bo aktualnie nie posiadam antywira.
Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
ATI Mobility Radeon HD 3650 prosze o jakies sterowniki z bezpiecznej strony bo aktualnie nie posiadam antywira.
Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Gość_Lenart_*
Napisano 27 kwiecień 2010 - 18:03
Gość_Lenart_*
@up
napisałeś w dobrym temacie i bardzo mnie to cieszy
poszukaj na stronie głównej Ati
@ swinkamorska
nie dubbluj ... to po pierwsze
z tego co zrozumiałem to masz te gry na dwóch innych e mailach o.0 nie wiem czy da się zmienić mail teraz. chyba jest na to za późno
napisałeś w dobrym temacie i bardzo mnie to cieszy
poszukaj na stronie głównej Ati
@ swinkamorska
nie dubbluj ... to po pierwsze
z tego co zrozumiałem to masz te gry na dwóch innych e mailach o.0 nie wiem czy da się zmienić mail teraz. chyba jest na to za późno
Napisano 03 maj 2010 - 11:11
Witam.
Mam problem gram w BF BC 2 na PS3 i słyszę jak inni gracze rozmawiają.
Szukałem na necie jak to zrobić by rozmawiać, ale nic nie ma, może wiecie jak to zrobić (pod PS3 mam podłączone kino domowe).
Jeśli wiesz to napisz.
Z góry dziękuje.
Mam problem gram w BF BC 2 na PS3 i słyszę jak inni gracze rozmawiają.
Szukałem na necie jak to zrobić by rozmawiać, ale nic nie ma, może wiecie jak to zrobić (pod PS3 mam podłączone kino domowe).
Jeśli wiesz to napisz.
Z góry dziękuje.
Załączone pliki
Napisano 03 maj 2010 - 18:25
Witam . Mógł by ktoś podesłać mi ten plik c2.cab gdyz mam go chyba uszkodzonego i gra sie nie chce zainstalować . Dziękuje z góry
NIE CZITUJ NA POLAND
MPCforum.pl - Cheaty do gier Online
"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

Nauka latania śmigłowcami:
|||||||||| - 100%
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry