jakiś czas temu zakupiłem sobie BFBC2 i dzisiaj jakoś mnie wzięło aby przejść singla na padzie, pada mam oryginalnego od xbox360 na innych grach działa bez problemu a tutaj w ogóle. Podobno BFBC2 obsługuje tego pada, co zrobić??
Pani Kasia
Napisano 29 grudzień 2011 - 16:48
Dzisiaj kupiłem BFBC2 odpalam i gram w singla potem włączam multi i mi pisze że pobiera dane a lista serwerów pusta. Jak coś to nie mam żadnej innej wersji BF'a oprócz BF3
Opakowanie jest żółte z napisem EA CLASSICS (czy to jest dodatek czy co do jasnej ciasnej)
@edit
dodałem porty ale nie działa
Opakowanie jest żółte z napisem EA CLASSICS (czy to jest dodatek czy co do jasnej ciasnej)
@edit
dodałem porty ale nie działa
Napisano 04 styczeń 2012 - 14:31
@Zieleniec11
W wyszukiwarce serwerów wciśnij reset czy jakoś tak (przycisk na dole, obok wejdź do gry). Powinno pomóc.
@487xcz
Przy logowaniu się na konto w bf'ie masz Motto klanu, wpisz tam coś lub usuń jeśli nie chcesz by coś było napisane.
W wyszukiwarce serwerów wciśnij reset czy jakoś tak (przycisk na dole, obok wejdź do gry). Powinno pomóc.
@487xcz
Przy logowaniu się na konto w bf'ie masz Motto klanu, wpisz tam coś lub usuń jeśli nie chcesz by coś było napisane.
Ciapciarapcia ! ;)
Napisano 08 styczeń 2012 - 17:32
Witam, mam problem z awansami w bf2. Otóż przed chwilą "awansowałem" na "Starszy Szeregowy" (Wiem że słabo ale przed chwilą zacząłem grać). Zaznaczyłem "awansowałem" w cudzysłów bo właśnie to ten problem że nie awansowałem, w grze owszem pisało tak i miałem inną ikonkę. Mniej więcej tak to wyglądało: Grałem sobie na serwerze rankingowym, nagle widzę awans ^^. Po zakończeniu rundy trochę jeszcze grałem ale tylko może z 1 min. rozłączyłem się z serwerem i nic, piszę ciągle że ostatni raz grałem wczoraj, mam 0 pkt, 0 jakichkolwiek statystyk i najgorszy stopień, wylogowałem się i zalogowałem i to samo, proszę o pomoc !

Serwer: DiamondMt2
Nick: Tankeff
Poziom: 100
Królestwo: Chunjo
Gildia: skillseries
Nie bądź pała. Daj tego plusa :D
Napisano 26 luty 2012 - 21:40
Użytkownik yumohuseyo dnia 26 luty 2012 - 11:20 napisał
Czy można grać na 2 kompy, jeżeli 1 łączy się z routerem przez wifija a drugi przez kabel? (oczywiście z 1 routerem)
Musisz posiadać dwie osobne gry (kupione).

Spoiler
Spoiler
Serdecznie zapraszam do konkursu w dziale Battlefield!
http://www.mpcforum....aj-hacka-do-bf/
Pani Kasia
Napisano 09 maj 2012 - 15:07
Witam was ja już napisałem ten temat ale napiszę także tutaj bo nie mogę go rozwiązać w Battlefield 2.Np: Wchodzę na jakiś serwer i jest wszystko ok łączy mi i jest wszystko git. Ale po 1 minucie czy 5 minutach grania wykopuje mnie z serwera z takim o komunikatem:

Czy możecie coś na to zaradzić?
UWAGA! Nie musicie pisać coś takiego "najlepiej zaakualizuj PunkBustera
" to nic nie pomoże ... już próbowałem i próbuję na różne sposoby i nic 
Ale coś w tym jest bo kiedyś jak grałem było wszyściutko gites. Ale przez jakiś czas nie grałęm i zatęskniłem to więc zainstalowałem i tak mam
właśnie nie wiem przez tą przerwę
proszę was o pomoc bo tak bym chciał sobie zagrać

Czy możecie coś na to zaradzić?
UWAGA! Nie musicie pisać coś takiego "najlepiej zaakualizuj PunkBustera
Ale coś w tym jest bo kiedyś jak grałem było wszyściutko gites. Ale przez jakiś czas nie grałęm i zatęskniłem to więc zainstalowałem i tak mam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry