Skocz do zawartości

Prośby, Problemy, Pytania.

183 odpowiedzi w tym temacie

swinkamorska

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 206 postów
  • Czas Online: 46m 27s

Wyświetl postUżytkownik RedDevils7 dnia 26 lipiec 2010 - 08:32 napisał

Mam pytanie zapomniałem hasła do konta poprosiłem żeby mi przymomnieli hasło wysłali mi e-mail mam poczte w onet i już drugi dzień nie przyszło pliss o pomoc

jak ci doszedł na tą pocztę link aktywacyjny to musisz tylko poczekac i nie ma innej rady,ew.sprobuj jeszcze raz wyslac.poczekaj kilka dni.jak dalej nie przyjdzie to support
jak pomoglem dajcie +

Gram w:
WOW-a!!!!!!!
Star Wars:The Force Unleashed

masz problem?pisz na pw

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

MamPROblemik

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 25 postów
  • Lokacja:Zadupie
  • Hobby:Lubie Grać w Metin2
  • :
Otóż zacina mi sie patch gdy go wlaczam dojdzie np 19% i stoi help

Szwajciarz

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 43 postów
  • Czas Online: 12h 38m
Siemka,
Mam problem, po wlaczeniu launchera gry, wszystko ok. Loguje sie i przy wybieraniu serwera zacina mi sie gra i chwile po tym komputer... ;[
Mam Windowsa Viste Home Basic 32bit'y ;] Prosze o szybka odpowiedz... +/- dla tego kto mi dobrze odpowie :!

WojoxMT2

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 116 postów
  • :
mam pytanie. Mam 2 pety, jednego na normalnie (dbam o niego i staram się żeby nie umarł w walce), a drugiego chciałem zrobić i sprzedać (kurczaka) lecz w walce mi on umarł i gdy go wołam to leży nieżywy ;/ proszę o pomoc czy da się go ożywić? :(

QeS

MPC Team

• ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 602 postów
  • :
Oczywiście,że da:

Aby wskrzesić zwierzaka mam 3 opcje:

1.Użyć zwoju wskrzeszenia <--- Zwierzakowi nie zwróci się doświadczenie
2.Czar wskrzeszania <--- Zwierzakowi zwróci się troszkę doświadczenia
3.Księga wskrzeszenia bestii <--- Dostępna w sklepie rappelz ( czyli za realne pieniądze )
Dołączona grafika

WojoxMT2

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 116 postów
  • :
OK thx ;] już ożywiłem swojego kurczaka :P kurczak jest tylko petem ( xD ) zapasowym więc użyłem zwoju wskrzeszenia.
masz kolejne +'iki dziś ode mnie :D

dominik666

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 159 postów
  • Czas Online: 1h 24m 40s
To tak.. wiec mam taki problem.. gdyz kiedy zaczyna mi sie aktualizowac Rappelz zacina mi sie w pewnym momencie np 2% i dalej juz nie idzie... nie wiem co zrobic.. !!! HELP <_<
Dołączona grafika

Zbieram + !

QeS

MPC Team

• ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 602 postów
  • :
Czy próbowałeś reinstalacji??
Dołączona grafika

hohoho5

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 4 postów
  • :
Witam, mam problem z instalacja mam windows 7 32 bit, uruchamiam ze zgodnością Xp sp3 jako administrator i nic pojawia mi sie ten prostakat z napisem www.gpotato.eu i tyle czekałem z 15 min i nie wiem co robic porszę o pomoc Sprzęt mam dobry internet tez dobry PROSZĘ O POMOC

anhelus

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 87 postów
  • :
Poproszę o bypassa gameguard daje się we znaki

Eyes

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 153 postów
  • Czas Online: 1h 36m 28s
Witam mam pytanko, gdzie znajdę mapę lub mapy ze wszystkimi potworami gdzie się znajdują, w którym miejscu itp. ?
Szukam w googlach lecz nie umiem znaleźć ... <_<

QeS

MPC Team

• ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 602 postów
  • :
Proszę.

Spoiler

Spoiler

Dołączona grafika

moskito88

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 31 postów
  • Czas Online: 3h 49m 56s
mam pytanie co jest w ukrytej wiosce
Kocham mpcforum.pl!!!
Dołączona grafika

Cupidyn

MPC Elite Rank II

• Postwriter
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2382 postów
  • Czas Online: 1d 8m 16s
Wszystkie itemy są tańsze, możesz kupić sobie lydiana, dadatkowe buffy trwające 30minut, tanie teleporty do kazdego miejsca 0-10k.
KOCHAM MINECRAFTA

Iszklarz

MPC User

• Members
  • PipPipPip
  • 316 postów
  • Lokacja:Stargard
  • Hobby:Ch34t0w4n13
  • Czas Online: 3d 8h 44m 33s
Misję dają więcej expa..
Dołączona grafika

CezaryCezary

MPC User II

• Members
  • PipPipPip
  • 375 postów
  • Czas Online: 5h 31m 59s
Ja mam parę pytań jestem nowy, więc nie wiem jeszcze o co chodzi. :)

1. Rozpocząłem grę ASURĄ teraz jestem mrocznym czarodziejem i mam dość dużo czarów. Moje pytanie brzmi czy można je mieć wszystkie czy jest na to jakiś limit, bo jakby był to musiałbym przemyśleć jakie chcę i w ogóle.

2. Czy da się jakoś wpłacać exp na gildię lub coś w tym stylu, bo chciałbym sobie jakoś czary poprawić, a do tego potrzebne PP, a przecież PozP też jest chyba ważny.

3. Następną zmianą profesji to będzie (chyba tak słyszałem) czarnoksiężnik i mag chaosu kogo wybrać ? Słyszałem różne opinie i mag chaosu był bardziej chwalony.

Bardzo proszę o odpowiedzi osób doświadczonych, którzy dobrze znają się na grze. Jestem nowy proszę o wyrozumiałość :)

Cupidyn

MPC Elite Rank II

• Postwriter
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2382 postów
  • Czas Online: 1d 8m 16s

Wyświetl postUżytkownik CezaryCezary dnia 12 grudzień 2010 - 14:13 napisał

Ja mam parę pytań jestem nowy, więc nie wiem jeszcze o co chodzi. :)

1. Rozpocząłem grę ASURĄ teraz jestem mrocznym czarodziejem i mam dość dużo czarów. Moje pytanie brzmi czy można je mieć wszystkie czy jest na to jakiś limit, bo jakby był to musiałbym przemyśleć jakie chcę i w ogóle.
I tak all wymaksujesz ;)
2. Czy da się jakoś wpłacać exp na gildię lub coś w tym stylu, bo chciałbym sobie jakoś czary poprawić, a do tego potrzebne PP, a przecież PozP też jest chyba ważny.
Nie da sie :D
3. Następną zmianą profesji to będzie (chyba tak słyszałem) czarnoksiężnik i mag chaosu kogo wybrać ? Słyszałem różne opinie i mag chaosu był bardziej chwalony.
Mag Chaosu koks.

Bardzo proszę o odpowiedzi osób doświadczonych, którzy dobrze znają się na grze. Jestem nowy proszę o wyrozumiałość :)

KOCHAM MINECRAFTA

ZoMerrO

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 1 postów
  • :
Pomocy, jeśli już gdzięs to jest to sorki podajcie link. Przy Uruchomieni Launchera.exe pobiera mi Plik launcher.exe dochodzi do 99% albo do 96% i cofa się, i tak w kółko. Wyskakuje błąd invalid Launcher, a teraz Connection closed from update server. Prosze o pomoc

Robiłem reinstal

jugens22

MPC Elite Rank I

• KidMod WoT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1611 postów
  • Gadu Gadu:Hyy?
  • Lokacja:daleko
  • Hobby:Noga,wot.sf...DZiewczyny xd
  • Czas Online: 13d 15h 30m 14s
Witam mam pytanie gdy wchodz ew launcher rappelz laduje mi sie wszystko ida paski jest 99% i nagle pisze insvalide size files czy cos takiego.Nic nie pomaga ani reinstal ani nic oco chodzi?

Za poprawne wyjasnienie bedzie +

Snake Solid....

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 43 postów
  • Gadu Gadu:4541073
  • Lokacja:Włocławek
  • Hobby:Walka z wiatrakami!
    I samym sobą...
  • :
Witam ;D

Czy zaistniały jakieś hacki do tej gry? (wersia tylko PL)
Z góry dzięki za odpowiedź.

P.s
Może ktoś je wymienić i podać link do pobrania B)

Snake Solid....

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 43 postów
    I samym sobą...
  • :
O.o
Znowu mam kilka pytań ; o
1) Jakie pety są najlepsze dla mrocznego czarodzieja lub maga chaosu?
2)Co to jest kostka umiejętności i jak się jej używa?
3)Jak się nakłada pancerz dla chodowlańca?
4) Jak się robi żeby zwierzak był na + ?? Widziałem jak kolega miał Pantere +6
5)Co to jest kostka umiejętności i jak się jej używa?
6) Propnąła mi jakaś odwaga szkielettu i centaura ? Co to jest jak się jej używa? Wiem że to jest dla zwierzaka... Tylko nie umiem mu tego założyć ; /?

Z góry dzięki za pomoc ! ;D

bartez

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 239 postów
  • :
Wiec tak, na czesc odpowiem, na druga czesc nie bo nie zbyt to zrozumialem za co przepraszam O_o
1. Najlepszym petem, na ktorego nie bedzie trzeba wydac znaczacego pokladu finansowego to czerwona wrozka ( z ang. RP (red pixie) ), chociaz zalezne tez jest od tego jakim petem chcesz obslugiwac, czy atakujacym magicznie, fizycznie czy suportujacym (czyt. pomagajacym ci np w leczeniu czy bufowaniu), lecz jak pisalem wczesniej najlepszym petem bez duzego nakladu finansowego byla by czerwona wrozka, ew. niebieska dla heala.
2. Jesli sie nie myle jest to rzecz sluzaca do polaczenia dwoch kart umiejetnosci w jedna, wtedy zazwyczaj przy nazwie karty po szczesliwym polaczeniu pojawia sie "+2 Nazwa Karty". Uzyc mozna jej przez polaczenie w kombinacji ktora masz w inventory, wkladasz dwie karty wazne zeby byly takie same z taka sama cyfra przy nazwie np 2x +1 + kostka umiejetnosci. Pamietaj tez ze ulepszanie karty na wiekszy plus nie jest pewne, kazdy "+" przypada jakims tam % sukcesu, a maksymalnie mozna miec karte +10.
3. Zeby nalozyc pancerz na howanca ( nie chodowlanca chyba ze piszesz o czyms zupelnie innym ), trzeba jak w punkcie 2 uzyc opcji kombinacji w inwentory lecz potrzeba ci bedzie pancerza lub broni + specjalna rzecz ktora mozesz nabyc u merchanta w kazdym miescie, jesli dobrze pamietam kosztuje ona ze 30k.
4. Zeby zwierzak mial + przed nazwa to wystarczy mu wbijac odpowiedni lvl, ta opcja zwie sie OB (skrot od Overbreeding ), jak wiemy kazdy pet ma 3 ewolucje, 1 od 1 lvl, druga ewolucje mozna zmienic po osiagnieciu 50 lvla przez naszego zwierzaka, lecz zeby zwierzak mial + przed nazwa nalezy mu wbic lvl 60 ( bedzie to wtedy pelne "OB" ) zwierzak wtedy przez to zyskuje wieksze statystyki i +10 przed nazwa, ostatnia ewolucje mozna zrobic na poziomie 100 naszego zwierzaka, lecz mozna przeczekac z tym do lvlu 115 zwierzaka wtedy zyska on kolejne dodatkowe statystyki i +15 przed nazwa, wtedy lacznie bedzie mial przed nazwa +25.
5. Patrz punkt drugi.
6. Tutaj nie mam pojecia co to moze byc. Ale jak sie dowiem na pewno napisze.
Dołączona grafika

Snake Solid....

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 43 postów
    I samym sobą...
  • :
Wielkie dzięki ;D

A wiesz może jak się naprawia broń lub pancerz ?

bartez

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 239 postów
  • :
Zależy o jaką naprawę Ci chodzi. Czy Twoja rzecz zepsuła się poprzez ulepszanie jej na wyższy "+", czy skończyło jej się durability ?
Dołączona grafika

CezaryCezary

MPC User II

• Members
  • PipPipPip
  • 375 postów
  • Czas Online: 5h 31m 59s
Mam problem :/ pożyczyłem od kolegi peta i gdy go używałem wzmocnienie mu spadło :/
Jak naprawić wzmocnienie ? Zależy mi na w miarę szybkiej odpowiedzi :)

bartez

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 239 postów
  • :

Wyświetl postUżytkownik CezaryCezary dnia 06 styczeń 2011 - 10:12 napisał

Mam problem :/ pożyczyłem od kolegi peta i gdy go używałem wzmocnienie mu spadło :/
Jak naprawić wzmocnienie ? Zależy mi na w miarę szybkiej odpowiedzi :)

By naprawić kartę i naładować punkty trwałości karty, wymagany jest Przekaźnik Dusz (dostępny ui Mistrza Bestii w każdym mieście), oraz Pusta Karta Bestii tego samego typu co zniszczona Karta Bestii.
Dołączona grafika

biniol15

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 56 postów
  • Czas Online: 7h 30m 49s
mam problem otóż zarejestrowałem się na serwerze rappelza

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

z tego linku i mam taki problem że podobno jest to KTS gdzie jest zwiększony exp itp. lecz po wbiciu na serwer gdzie sa dwa do wyboru na każdym z nich jest taki sam exp jak na us czy PL(napewno taki sam jak na us bo na nim gram)
i chciałbym zapytać czy aby na pewno jest to ten cały KTS czy może jest jakaś inna strona

camasutra

MPC Member III

• exModerator
  • PipPipPipPipPip
  • 561 postów
  • Czas Online: 6h 55m 1s
Tak rejestrowałeś się z dobrej strony.
KTS rózni się od rappelz tym że jest zwiększony exp.

-Możesz zalogować się do gry i wybrać serwer na którym chcesz grać?
-Przed uruchomieniem Launchera musisz posiadać VPN lub zmienione proxy
-Z jakiego źródła pobierałeś KTS?

biniol15

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 56 postów
  • Czas Online: 7h 30m 49s
moge zalogować się do gry normalnie zmieniam proxy itd klient sciągany z oficjalnej strony mam do wybotu 2 serwery(tak jak na us np.naga.bahamut)wbijam na 1 serwer i gram widze ze exp jak na us(ubijam 1 potwora i 2 lvl a powinien byc 4)wygląda no to że zalogowałem się na oficjalny serwer koreanski a nie na KTS
Ps: chciałem jeszcze dodać że coś mało ludzi widziałem

mogłby ktoś z tego parę rzeczy przetłumaczyć

camasutra

MPC Member III

• exModerator
  • PipPipPipPipPip
  • 561 postów
  • Czas Online: 6h 55m 1s
Co dokładnie tam przetłumaczyć( nagłówki menu,bloki po boku,czy to co jest po języku angielskim?)

Poczytaj ten temat.Może coś znajdziesz bo jest dość sporo rozwinięty.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych