Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Launcher nawet nawet, korzystałem z niego przez kilka dni i złego słowa nie powiem ;). Lepszym rozwiązaniem jest pobranie launchera by Lutorlandia , o wiele lepszy launcher niż ten.

~~

Sorrki taka prawda.

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ok wszystko spoko tylko, że mam własna paczke modów i chce odpalac ja przez ten launcher ,a nie moge.

Oto co robie:

ściągam moją paczkę, ściągam twój launcher, odpalam launcher, tworze profil z plików z innych profili(zmieniam nazwy),

wybieram mój profil, klikam "modyfikacje", potem otwórz folder mods, z tego folderu cofam sie do .minecraft i tu wklejam paczke.

Według mnie powinno działać...... ale gdy uruchomię grę mam czysty 1.6.2 i nie wiem co dalej.

Wejdź do folderu %appdata% - > .minecraft - > verions - > Wlasne i tutaj stwórz profil.

A jeśli chcesz modyfikacje to poprostu wybierz wersje 1.6.2 i teraz pod przyciskiem uruchom masz forge zaznacz to i uruchom gre

stopka.webp

Opublikowano

heh jeszcze jedno mi działa ale kolega zgłasza problem z błędem, że przy próbie odpalenia z forge pojawia się błąd ze nie ma uprawnień albo że nie może znaleźć pliku lub folderu. I jak się zalogowaliśmy na Administratora to było to samo.

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

BArdzo ladny launcher,ladna oprawa graficzna ,dzieki :)) Chociaz mam premium to czasem potrzebuje cos stestowac i jak akurat koledzy nie siedza to trzeba samemu :)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Jak włączam ten launcher to się nie włącza a widać że dobry launcher mam windows 7.

kliknij alt+ctrl+delete i zobacz czy jest tam proces launcherbybozek.exe jeżeli tak to zamknij go i spróbuj uruchomić ponownie i odczekaj trochę. Spróbuj pobrać na nowo launcher. Wejdź do %appdata% usuń folder .launcherbybozek i .minecraft (zrób sobie kopie zapisu światów)

stopka.webp

Opublikowano

kliknij alt+ctrl+delete i zobacz czy jest tam proces launcherbybozek.exe jeżeli tak to zamknij go i spróbuj uruchomić ponownie i odczekaj trochę. Spróbuj pobrać na nowo launcher. Wejdź do %appdata% usuń folder .launcherbybozek i .minecraft (zrób sobie kopie zapisu światów)

Tak samo nic nie pomogło ;/

Opublikowano

Tak samo nic nie pomogło ;/

Zainstaluj jave 7 jeżeli juz masz to przeinstaluj

@krystiandj dodasz mod Millenaire?

tak dodam // edit sory ale nie dodam ponieważ jest on bardziej rozbudowany.

stopka.webp

Opublikowano

cześć, zaznaczam pobierz muzyke, klikam uruchom re lecz dźwieku nadal nie ma :/

@Edit

Okej już rozwiązałem ten problem :)

Opublikowano

Wyskakuje mi taki blad prosze o pomoc ;/

gi19av.jpg

Wklej nam logi z tego pliku ;x

Ale się rozwinął ten launcher, ulalala ;P

Gj Bozek ;>

Opublikowano

Sory ostatnio rzadko bywam na forum. @up usuń mody i instaluj po kolej aż wkońcu natrafisz na ten który powoduje crash.

stopka.webp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bożek mógłbyś dodać zmiany wersji forga bo nie mogę zainstalować modyfikacji Biomes o plenty dlatego że jest potrzebna inna wersja forga niż aktualna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...