Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, to nie pomoc na ten system :/ Pytanie, czy launcher korzysta z jakiegoś folderu ? Gdzie to się uruchamia ? (Uruchom z Forge) Być moze tam trzeba zaznaczyć dostęp do czegoś

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

1. Czy działa ci bez modów ?

2. Czy zaznaczyłeś uruchom z forge i wybrałeś czystą wersje 1.6.2 ? (optifine nie chce współpracować z forege spróbuje to naprawić)

stopka.webp

Opublikowano

Pobiera się aktualizacja, zobaczę, dam edita, mam nadzieje ze juz naprawiłeś tego forga :)

EDIT: Ehh, forge się nie naprawił, a i zauwazyłem ze po tym błędzie wyskakuje od launchera ze grałem 0 h 0 m 0 sec :/

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Daj wyloguj kliknij alt ctrl delete kilka razy i otworzy ci się okienko wpisz nazwę użytkownika Administrator i hasło jeżeli nie ustawiales to puste zostaw następnie uruchom launcher i zobacz czy teraz działa.

stopka.webp

Opublikowano

Wszystko smiga tylko 1 problem włączam server sky block a gra sie wyłącza ? dlaczego ?

@ Edit .

Tylko gdy odpalam Forge + Profil optifine 1.6.2 włączam server minecraft sie sypie.

14 lat  

Opublikowano

yety1234 być może zainstalowałeś jakąś modyfikacje która tak robi

Niestety nie odpalam czystego forge i profil optifine 1.6.2 i po kilku sec mc sie wyłącza

14 lat  

Opublikowano

spróbuj wejść Start -> uruchom -> %appdata% usuń .minecraft i .LauncherByBozek jeżeli i to nie pomoże to spróbuj reinstall javy. A jak ustawisz profil 1.6.2 i dasz uruchom z forge to działa ? czy tylko tak się dzieje przy profilu optifine ?

stopka.webp

Opublikowano

krystiandj co zrobić jeśli launcher nie uruchamia mi minecrafta? Klikam uruchom i po kilku sekundach wyświetla mi się tylko okienko "czas gry 00"

Oczywiście próbowałem uruchomić 1.6.2.

Opublikowano

Standardowa procedura przeinstaluj jave. Wejdź do %appdata% usuń .minecraft i .launcherbybozek następnie uruchomi launcher jeżeli i to nie pomoże to wejdź w ustawienia i ustaw własną ścieżkę do javaw.

stopka.webp

Opublikowano

Prosiłbym cię o dodanie moda na skiny

Chodzi ci o jakiś konkretny mod czy o to żeby napisał taki do mojego launchera ?

stopka.webp

Opublikowano

Człowieku teraz mi powiedz jak wyłączyć ten jebany gif, gdy włączam jakąś grę, bo gra sie nie wczytuje, a jebany laucher sie pokazuje.

Opublikowano

Człowieku teraz mi powiedz jak wyłączyć ten jebany gif, gdy włączam jakąś grę, bo gra sie nie wczytuje, a jebany laucher sie pokazuje.

Spokojnie. Powiedz mi jaki masz system i wyjaśnij mi dokładnie co ci się dzieje bo ja zrozumiałem że włącza ci się gif gdy uruchamiasz jakąś grę ???

Jak masz problem z tym launcherem że nie chce ci się zamknąć to daj Alt + Ctrl + Delete znajdź proces launcherbybozek.exe i zabij

stopka.webp

Opublikowano

Normalnie launcher zamykam, tylko za każdym uruchomieniem jakieś gry, klikaniu na launcherze "Start" właśnie ten gif wyskakiwał. Mam windows XP i znalazłem problem. W Ctrl + Alt + Del ten proces nazywał się Documents, więc wpisałem w wyszukiwarce "Documents" i znalazło mi go bezpośrednio na dysku C, więc wywaliłem i już nie mam tego problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...