Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm.. trochę bym miał do pisania. Nie wiem pomyśle nad tym.

I co podejmujesz sie?

5vwxw5.png

Opublikowano

Launcher godny polecenia , zapraszam do ściągania , warto , ma to co potrzeba i uruchamia grę natychmiastowo ! :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

@edit juź działa tylko jak dodaje swoją wersje modpacka to pisze mi że brakuje plików . możesz mi napisać jak mam zrobić swój folder versions nowy bo z tym : Mine też mi nie wychodzi .

Opublikowano

Podoba mi się launcher, mimo, że mam premium to może se pobiore :)

Dodaj opcje dodaniawania ramu do MC i możliwość wgrywania przez niego modów xD

@edit

Możesz też dodać opcje ,,Otwórz .minecraft'' mi by się to przydało xD dodałbyś też opcje ,,logowanie premium'' chodzi o to, że trzeba by było wpisać nick i hasło mc (tylko bez kradzieży haseł :p)

Sygnatury brak.

Opublikowano

Opcję dodawania ramu znajdziesz w ustawieniach a z modami to jeszcze pomyślę czy je dodam

edit

Dodano nową wersje 1.1.5

stopka.webp

Opublikowano

Gościu napisz mi na pw instalacje forga na tym lancheże od początku do końca a będę używał tego lanchera i dam ci lajka i polecę go komu mogę

nieregulaminowa sygna/eryk

Opublikowano

Dlugo oczekiwana przez was wersja już jest :)

Info Aby Forge działało trzeba albo oczyścić folder .minecraft lub usunąć tylko folder "libraries" i wejść do launchera i uruchomić pobierania np wersji 1.6.2 :)

stopka.webp

Opublikowano

Tło launchera oceniam na 10/10, na launcherze lagów nie zastałem. Dodaj automatyczny inatalator modów, a zostaniesz drugi, zyczu.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Zwalona aktualizacja launchera , muszę pobierać nową wersje przez przeglądarke , wyskakuje komunikat , że zawiera nie tylko litery nazwa , pomimo , że nazwa launchera jest domyślna , napraw to , bo za każdym razem nie widzi mi się pobieranie nowej wersji z tematu . :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Ok postaram się to poprawić. A i jeszcze prawdopodobnie jutro wypuszczę nową wersje z tymi modami tak jak pisałem.

edit

Wersja 1.1.7 w której dodano modyfikacje jest już dostępna :)

stopka.webp

Opublikowano

Od teraz, jest to najlepszy launcher jakiego widziałem, teraz nawet Nie doświadczony instalator modów moze sobie wgrać modyfikacje. Wielki + Dla ciebie ! :)

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

@ krystiandj potrzebuje pomocy,a mianowicie wyskakuje mi komunikat po wybraniu profilu wraz z modami :Wybierz sposób uruchamiania [1.6.2]Optifine Tak-1.6.2 +Nie 1.5.2 - no i jeżeli kliknę tak to się pojawia taki komunikat : ,,System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia ,ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień,aby uzyskać dostęp do elementu.

Pomocyyyyy ;<

oczywiście chodzi tu o lokalizację pliku :C:\Windows\system32\cmd.exe

Opublikowano

Fajny Launcher może przyda się dla graczy non-premium ;p

"Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,
Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...
Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,
A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..."

Opublikowano

adek32111 i Sqart wyłączcie minecrafta i launcher a teraz (zakładam ze macie viste,7 lub 8 ) klikacie prawym na mój launcher i właściwości zakładka zgodność i dajcie uruchom jako administrator następnie zastosuj i ok i teraz powinno działać. A i jeszcze jest bug z optifine ze nie działa razem z forge więc jak uruchamiacie Optifine to nie zaznaczajcie uruchom z forge !

stopka.webp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...