Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos Bozek bys wydal nowa wersje mniej skomplikowana w stylu zycza by bylo swietnie :)

Dodaj wiecej modow

5vwxw5.png

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z dźwiękami. Każda wersja gry z Launchera nie ma ich. W opcjach mam zaznaczone żeby mi pobrało muzykę, w resource pack dodawałem muzykę ale nic nie dało. Jakiś pomysł co mogę zrobić? Pozdrawiam

Edit. Przy kazdym uruchomieniu mi sie instaluje nowa wersja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z dźwiękami. Każda wersja gry z Launchera nie ma ich. W opcjach mam zaznaczone żeby mi pobrało muzykę, w resource pack dodawałem muzykę ale nic nie dało. Jakiś pomysł co mogę zrobić? Pozdrawiam

Edit. Przy kazdym uruchomieniu mi sie instaluje nowa wersja.

Może masz coś zablokowane ? Ja pobrałem muzykę tak że wybierasz ustawienia i zaznaczasz pobierz muzykę i pobierasz jeszcze raz wersje. Mam na dzieje że pomogłem :).

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Cześć.

Bardzo dobry Launcher i BARDZO go polecam!!!!

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NIE DZIALA :C Gdy wciskam Uruchom Gre nic nie dziala :/

Mam to samo :C

2 posty wyżej pisze ziomuś że zrobi nowy ale minął miesiąc ponad i nic :C

brak

Opublikowano

Wersja Alpha sorry ze tak byle jak zrobione ale nie miałem ostatnio czasu a wszyscy mnie proszą o launcher więc daje to co zrobiłem. Nie działa odpalenie wersji 1.7.3 i pobieranie muzyki poza tym wszystkie wersje minecraft działają bez zarzutów.

stopka.webp

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No niestety ale tak ;/ mojang wymyślił nowe zabezpieczenia i launcher juz nie działa mógłbym go zrobić na takiej zasadzie żeby pobierał pliki z mojego hostingu a nie bezpośrednio od mojang.

stopka.webp

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety ale tak ;/ mojang wymyślił nowe zabezpieczenia i launcher juz nie działa mógłbym go zrobić na takiej zasadzie żeby pobierał pliki z mojego hostingu a nie bezpośrednio od mojang.

To na co czekasz :D

5vwxw5.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przyjazny launcher. Na reszcie coś dobrego (nie tak jak zyczu)

Co masz do Zyczu? To nie żaden 'KeyLogger'. Te historyjki z premiumem sobie poprostu wymyślają. Poza tym jak już odczytuje twoje IP, to to jest tylko 'zabezpieczenie', by gracze na jego serwerze mieli WYŁĄCZNIE zyczu.

A na inny temat, ja zaczynam w Javie programować (Napisałem już prosty notatnik :) ), podał byś mi na PW kod do uruchamiania minecraft?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...