Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już dawno to zrobiłem ale nadal jest to samo , nie możesz po prostu przenieść mnie do m1 ?

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

już dawno to zrobiłem ale nadal jest to samo , nie możesz po prostu przenieść mnie do m1 ?

musisz poczekać ok. 15 min po wylogowaniu i 15 min przed wejściem na postać.

na serwerze jest +50% dropu i yang za problemy wczoraj.

sygna1.png

Opublikowano

nadal mam to samo załaduję się kawałek paska i wyłącza się client . Poświęcę się i pobiorę jeszcze raz clienta...

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Dodajcie prywatne dt bo nie da rady samemu pójść tam... Bronie 75 tylko z szkat rippera i nieb. śmierci oraz wymiany u npc? Czy z czegoś jeszcze ?

może zostanie dodane tylko z szkaty nieb/rip i wymiany szkat nieb/ripa.

sygna1.png

Opublikowano

Chętnie wbije ładnie wygląda w ile wbije 80 +/- + jakieś eq typu stal boj itp. ? I potrzebny tu jest buff czy obejdzie się ? :P Oraz czy jest zablokowane tepanie bufa na obraczce na nowe mapy ?

x2n.png

Opublikowano

Chętnie wbije ładnie wygląda w ile wbije 80 +/- + jakieś eq typu stal boj itp. ? I potrzebny tu jest buff czy obejdzie się ? :P Oraz czy jest zablokowane tepanie bufa na obraczce na nowe mapy ?

100lv jest szybko, 80 wbijesz w 1h po 100 dopiero jest trudniej, bez buffa raczej dasz rade na nowe mapy dzialaja:

95 - zwierzęta

110/125 - mistyki.

na mapy 95/110/125 nie wejdzie sie na mniejsze lv niz jest to wymagane przeniesie do m1.

sygna1.png

Opublikowano

Ile ludzi jest srednio online bo gram od wczoraj i wydaje mi sie ze za duzo to nie ma... ;( A licznika na stronie nie macie. :(

po ok. 350 ale ciągle przybywa, już nie ma problemów zadnych z logowaniem jak wczoraj i nie będzie.

sygna1.png

Opublikowano

po ok. 350 ale ciągle przybywa, już nie ma problemów zadnych z logowaniem jak wczoraj i nie będzie.

Dziwne... CH1 M1 Jinno teraz sa 3 sklepy a ich zawartosc az razi oczy. ^^ (bronie na 50/55lv na mediumie xD)

A tak na serio to ile? :>

Opublikowano

Dziwne... CH1 M1 Jinno teraz sa 3 sklepy a ich zawartosc az razi oczy. ^^ (bronie na 50/55lv na mediumie xD)

A tak na serio to ile? :>

jak pisalem posta bylo

ch1 111 ch2 82 ch3 70 ch4 67

teraz nie mam czasu wejść sprawdzić

sygna1.png

Opublikowano

Za 50 min będzie klijent i do was dołącze, mam nadzieję że się rozkręci server i będzie więcej ludzi bo wygląda bardzo ładnie :D

Opublikowano

Zapraszam 4Cheats.xx ---? Kto odgadnie, niech wbije :D. Nie mogę dostać bana, bo w Regulaminie nic nie pisze, że nie mogę wstawić xx BUM ! :D

Chyba przeoczyłem.

Gdzie macie IP , TS3.

ts.entergames.pl

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...