Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA STALE WYWALA DDOSY ITEMY ZNIKAJA ITP A GA MA WYJEBANE ;) WIEC OLAC ICH NIE PO TO SIE ROBI JAKIS ITEM BY POTEM ZNOWU GO ROBIC ;)

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zamiast reklamować syf na botach na cudzych Serwerach Metina i TS'a to niech wasz mało inteligenty i wiecznie spalony HA ruszy tą końską dupe i zacznie działać coś w ochronie Serwera. Serwer co chwile OFF nie polecam. Administracja myśli że 1 Eventem naprawi szkody które wyrządziła graczom. Osoby które otrzymują rangę VIP na TS mają za zadanie reklamować serwer na innych Serwerach gry i TS, żałosne.

Pozdro

sygnatura3k.png

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA STALE WYWALA DDOSY ITEMY ZNIKAJA ITP A GA MA WYJEBANE ;) WIEC OLAC ICH NIE PO TO SIE ROBI JAKIS ITEM BY POTEM ZNOWU GO ROBIC ;)

tak wyjebane ze ciągle pracowaliśmy na tym zeby serwer działał stabilnie, już działa i problemów nie ma.

zamiast reklamować syf na botach na cudzych Serwerach Metina i TS'a to niech wasz mało inteligenty i wiecznie spalony HA ruszy tą końską dupe i zacznie działać coś w ochronie Serwera. Serwer co chwile OFF nie polecam. Administracja myśli że 1 Eventem naprawi szkody które wyrządziła graczom. Osoby które otrzymują rangę VIP na TS mają za zadanie reklamować serwer na innych Serwerach gry i TS, żałosne.

Pozdro

nikt na botach nie reklamuje, jeśli jacyś gracze to robią to przepraszamy nikt ich do tego nie zmusza ani nigdzie nie ma napisane ze ktoś ma gdziekolwiek reklamować jedynie konkurs na GP i LP jest.

Serwer już jest stabilny uporaliśmy się z wszystkimi problemami, jak już o tym mowa to ciągle pracowane było by serwer działał stabilnie i gracze byli ciągle o tym powiadamiani czy to na forum czy ts.

sygna1.png

Opublikowano

tak wyjebane ze ciągle pracowaliśmy na tym zeby serwer działał stabilnie, już działa i problemów nie ma.

nikt na botach nie reklamuje, jeśli jacyś gracze to robią to przepraszamy nikt ich do tego nie zmusza ani nigdzie nie ma napisane ze ktoś ma gdziekolwiek reklamować jedynie konkurs na GP i LP jest.

Serwer już jest stabilny uporaliśmy się z wszystkimi problemami.

Trzymam za słowo i juz pobieram clienta.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

<p>Nie polecam i chuj ! ciągle przerwy .. Naprawia na 5 min a po 5 minutach to samo jebać taki serwer tylko czas straciłem , Jedyne co potrafi GA zrobić to zajebać bana jeżeli się idiotę skrytykuje </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p style="text-align:center;"><span style="font-size:48px;"><span style="color:#ff0000;"><b>NIE POLECAM </b></span></span></p>

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Serwer już jest stabilny uporaliśmy się z wszystkimi problemami, jak już o tym mowa to ciągle pracowane było by serwer działał stabilnie i gracze byli ciągle o tym powiadamiani czy to na forum czy ts.

Chcialem zagrac sciagnalem clienta i co widze? 3 chanele z kropkami ...

Czyli to na tyle z grania ;-)

Edit. pobralem oficjalny client i na nim gra nie chodzi dopiero jak się latke pobierze , nie mozecie dac aktualizacji clienta?

Ktos cos wie na temat serwera czemu off skoro przerwa miala trwac 15min?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Czy zostały ogarnięte padające channele? Czy nie bardzo bo nie mam sił już na to, wczoraj pół dnia nie szło grać i co chwilkę były kłopoty.

I jeżeli możecie stwórzcie patcher'a, a nie co chwilkę jakieś łatki.

Opublikowano

Czy zostały ogarnięte padające channele? Czy nie bardzo bo nie mam sił już na to, wczoraj pół dnia nie szło grać i co chwilkę były kłopoty.

I jeżeli możecie stwórzcie patcher'a, a nie co chwilkę jakieś łatki.

już nie padają wczoraj do wieczora problem został naprawiony.

sygna1.png

Opublikowano

Niestety dalej padają.... ale po za tym bardzo przyjemny serw :)

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć u kogo się wchodzi do komnaty rycerskiego pająka?

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś udostępnić Castia.exe? Ten plik z klienta mi nie działa...

Download : http://speedy.sh/eyzea/Castia.rar

Skan : https://www.virustotal.com/pl/url/2bb801d43e8920fb1f722f4df771bae72b909695ab9092e5c56839fcaa07db02/analysis/1374934908/

Serwer opłacalny do gry?

Pewnie że tak :D Jeśli lubisz grać tam gdzie jest dużo osób zapraszam do Czerwonego królestwa

Opublikowano

bardzo mi sie spodobał serwer zawitam na niego może zostane na długo, grałem juz prawie na każdym serwerze i zaden nie wpadł mi w oko może to będzie ten, pozdrawiam.

\

1354406189-U789346.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...