Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

No padlo, padlo, tez sie zalogowac nie moge. Sie doczekac nie moge, zeby tu zagrac a tu takie cos, lipa. ;x Mam nadzieje, ze do 12 sie ogarna, bo wieje mi tu na razie nuda, nie ma gdzie grac. :/ A nie mysleliscie czasem nad usunieciem zwoju powrotu statusu? Kazdy bedzie gral WP a potem sobie zmieni na BM i kosa w PvP.

Opublikowano

Rano był reset w celu wprowadzenia zmian:

- Dodano Prywatne DT od 55lv postaci wymagany Demoni Klucz (dropi po 2szt. z zielonkawej skrzynii)
- Dodano Bojową Pande na 4 godziny z bonusami 20 na potwory 1500 PŻ do IS, aktualna która jest nie daje bonusów i jest na stałe.
- Możliwość wywalania zaczarowania przedmiotu, wkładania do depo itd.

- PD z lasu będzie można handlować ale nie będzie można zdjąć (nadal ma 1h)
- Z skrzyni z mobów będzie dropić nowe pd ( bedzie mozna schować do dozorcy, będzie miało 1h, nie będzie można handlować, nie będzie można zdejmować)
- Skrzynia z ripa, nieb. smierci będzie 100% dropić tak samo jak serce nieb. smierci.
- Poprawiony drop z minotaura.

- Pet Bao Bao maks. lv 95lv.
- Zmienione niektóre przedmioty z zielonkawej skrzyni na przedmioty zdatne do handlu (metal, zwoje egzo, zwoj smoka, medal smoka.) i kilka ma mozliwość handlu (zwój wojny, księga lidera)
- Zmiejszone dmg na mapie 95lv, 110lv, 125lv, grota v2.
- Usunięto zwoje korekcji z skrzyni ucznia.
- Poprawiono biologa na 60lv.
- Dodano drop przedmiotów potrzebnych do stworzenia złotej stali z metinów 95+.
- Możliwe ze poprawiono dt.
- Szkata z ripa dropi na 95%.
- Możliwość lączenia zwoi smoka, wojny.
- Delikatnie zwiekszony drop zielonkawych skrzyń.
- Dodany NPC na początek groty v2 który przenosi do komnaty smoka
- Zmieniono wymagane yangi do wejścia do komnaty pająka ( teraz to 7kk )
- Poprawiony zwój mistyka.
- Poprawiony Pirat w m1.
- Usunięto moba który wali po 40k z mapy 95lv ( nie wiem skąd on tam >.< )
- Łączenie pełnych autopotów.
- Możliwość tworzenia odłamka energii - poprawka
- Inne drobne poprawki
- Zwiekszony drop nosów swinii ( biolog 100lv )

Potrzeba mała łatke na klucz od prywatnego DT (Znajdziecie na forum tutaj nie daje bo nie mam jak skanu teraz zrobić)

sygna1.png

Opublikowano

wszystko już działa.

Niekoniecznie bo ponownie logowanie padło :]

/ogarniecie te logowanie bo nawet grać nie idzie...

@Down

A jednak ;]

// myślałem że sobie pogram, a tutaj totalna klapa jak większość Polskich serwerów -_-

Opublikowano

Po tej nocy z bólem serca ,ale nie polecam servera pisze '' Zmiejszone dmg na mapie 95lv, 110lv, 125lv, grota v2.'' Wczoraj dawałem rade brac spota dzis 1 grupki na mapce 125 nie daje i jest ZMIEJSZONE ??? ;x Ciągle lagi / cofki pop co dodawaliscie wgl kamien lidera odebralem 3 szkaty smierci otworzylem jak i tak coflo dropa -.-'''' A no i od 9 godzin ? Nie da sie zalgoowac a jak sie loguje to na minute dwie i wywala :]]] To tak na marginesie i zeby nie bylo ,ze marudze ;<< Szybki reset 9 h xD hahaha

Opublikowano

Po tej nocy z bólem serca ,ale nie polecam servera pisze '' Zmiejszone dmg na mapie 95lv, 110lv, 125lv, grota v2.'' Wczoraj dawałem rade brac spota dzis 1 grupki na mapce 125 nie daje i jest ZMIEJSZONE ??? ;x Ciągle lagi / cofki pop co dodawaliscie wgl kamien lidera odebralem 3 szkaty smierci otworzylem jak i tak coflo dropa -.-'''' A no i od 9 godzin ? Nie da sie zalgoowac a jak sie loguje to na minute dwie i wywala :]]] To tak na marginesie i zeby nie bylo ,ze marudze ;<< Szybki reset 9 h xD hahaha

Mają DDoS'y ciągle

Opublikowano

Mają DDoS'y ciągle

Prosiłem Cię o komentarz? Nie wiec to zostaw dla Siebie a jak tak jest to niech Admin servera napisz przynajmniej '' Sorki ludzie problemy ataki staramy sie ogarnąć zostancie z nami do ???? bedzie On '' I tyle w temacie ...

Opublikowano

na forum serwera macie informacje w dziale "Informacje" co do offu serwera i na ile nie będę tu linku wysyłał bo zabronione.

sygna1.png

Opublikowano

No spoko nawet wiesz co pomógłbym Ci dac innym ludzia info jakby stronka działała bo jak mamy wejsc na FORUM ??? PISZE ''' Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'vu2045'@'localhost' (using password: NO) '' Pozdro ;x

Opublikowano

Są ataki !

serwer na chwile on pózniej off i tak ciągle .

JAK ATAKI USTANĄ SERWER BĘDZIE CIĄGLE

ON

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

trwają ciągle prace nad serwerem jak wszystko będzie działać stabilnie będziecie o tym powiadomieni. Informacja o offie serwera jest na forum.

Serwer już online w zamian za problemy odbędzie się dziś event znajdz GM (będzie godzina na forum) i jutro zostanie zwiekszone doświadczenie o 50% na 12h.

sygna1.png

Opublikowano

Ładna prezentacja...

Ciekawy serwer...

Już pobieram :D

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Panowie co jest z wami ? Server na offie pół dnia potem padał znów off teraz wracam do domu chce pograć wchodzę zbiję 2 metki w red lag... wywala wchodzę zbije 2 metki wywala ch ... strona off . Ktoś was aż tak strasznie DDodosuję ?

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...