Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszamy na problemy. Start zostanie przesunięty na 18:00 w tym czasie każdy pobierze clienta i będzie mógł grać.

Jeszcze raz przepraszam start o 18:00 dziś.

sygna1.png

Opublikowano

Noo cóż pan zrobisz.. niestety nic :) pozostaje nam czekać i mieć nadzieje że się nam to będzie opłacało.. Oby pierwsza i ostatnia taka wpadka bo serwer jest świetny i ma przyszłość :)

d527743595.png

Opublikowano

Noo cóż pan zrobisz.. niestety nic :) pozostaje nam czekać i mieć nadzieje że się nam to będzie opłacało.. Oby pierwsza i ostatnia taka wpadka bo serwer jest świetny i ma przyszłość :)

beka nie ma przyszłości to serwer daniela nie rozumisz ? każdy jego serwer stal 2/3 i zwijał się z hajsem.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Przepraszamy na problemy. Start zostanie przesunięty na 18:00 w tym czasie każdy pobierze clienta i będzie mógł grać.

Jeszcze raz przepraszam start o 18:00 dziś.

W sumie nawet dobrze, że ten start o 18, więcej ludzi ściągnie clienta, a wy w tym czasie naprawicie to co trzeba ;)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Start o 18 a teraz działał i znów przestał.. dropłem już 3kamienie duchowe i co teraz przepadnie? zabiłem 2metki cierpienia to tez będę musiał je od nowa bić...?

Opublikowano

beka nie ma przyszłości to serwer daniela nie rozumisz ? każdy jego serwer stal 2/3 i zwijał się z hajsem.

Hah.. Nie rozumiEsz że nikt Cię tutaj nie słucha.. Jeśli nie masz zamiaru grać to wyjdź..

Nie potrzebujemy Twojego śmiesznego hejtu..

d527743595.png

Opublikowano

Hah.. Nie rozumiEsz że nikt Cię tutaj nie słucha.. Jeśli nie masz zamiaru grać to wyjdź..

Nie potrzebujemy Twojego śmiesznego hejtu..

hej hejtem , ale serwer się wyłączył ! ALE TAK SAM Z SIEBIE !? NIE sONdze

0bFkqdJ.png

Opublikowano

hej hejtem , ale serwer się wyłączył ! ALE TAK SAM Z SIEBIE !? NIE sONdze

nie masz zamiaru grać to już wyjdź bo zaczynasz być nudny ...

Opublikowano

nie no ja czekam na start , najlepszy serwer 1423 roku

pewnie tak samo myślałeś jak startowała Vertia ... no ale coś się nie udało

Opublikowano

Sms za 30 zl dziala? Bo probuje wyslac i blad mam.

Lepiej narazie nie wysyłaj, bo serwer startuje za pół godziny. Poczekaj aż się uruchomi i dopiero wyślij.

Było 1000+ osób w temacie, a jest 131 ;c. Oby wrócili, serwer wydaje się spoko. Client za 15 min będzie :)

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...