Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinniście zmienić w prezentacji że to jest medium ala hard. Tutaj nie ma praktycznie nic z easy.

Exp wolny i nudny. I te misje na mniejsze lv, u biologa, zabicie psów. Chujowe wynagrodzenie za nie. Tylko zajmują ekran.

Drop niby dopasowany? Chuj dropi jednym słowem. Ani potrzebne rzeczy ani śmieci.

% na oddanie u biologa też śmiech na sali.

Skille śmiesznie ustawione - jeszcze zrozumiałabym jakby 1kamień na P ale wbijać jak na PLu to pojebane. Komu się chce. To nie żadna atrakcja. Tym bardziej na privach.

Nie wspomnę już o bonach... O logowaniu, które ciągle pada.

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To może jakąś łatkę na logowanie ?

Przynajmniej tutaj administracja sie odzywa i informuje co się dzieje a nie jak na niektórych serwerach... , juz zasysam clienta .

Dokładnie ja miałem zamiar spróbować innej postaci niż taką jak zawsze gram xD

A tak będą nagrody za BETE ? ;]

1377863814-U611928.png

Opublikowano

To może jakąś łatkę na logowanie ?

Dokładnie ja miałem zamiar spróbować innej postaci niż taką jak zawsze gram xD

A tak będą nagrody za BETE ? ;]

nagroda za bete ? proszę bardzo gra na serwerze bez bugów ;) co byś chciał więcej

Opublikowano

nagroda za bete ? proszę bardzo gra na serwerze bez bugów ;) co byś chciał więcej

Tak może być :D Ale jak już nie będzie bugów to może być jakieś kamyki czy coś :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@Up To byłby bezsens. Wtedy by ludzie mówili, że faworyzuje się osoby grające na becie etc.

@Top Klient padł? Mi błąd pokazuje.

Opublikowano

@Up i @2Up No nie działa xD Ciągle mnie logguje i logguje.

@Btw. już działa mi klient xD Ale nie chce mnie dalej zaloggować -.-

Opublikowano

@Up i @2Up No nie działa xD Ciągle mnie logguje i logguje.

@Btw. już działa mi klient xD Ale nie chce mnie dalej zaloggować -.-

Klient to cały czas mi działał ale logowanie jak logowanie

PS. robi się cytaty jak się chcę odpowiedzieć na post tak jak widzisz wyżej w moich postach ( poszczególnej osobie) :)

Kurwa chujnia a nie logowanie

Haha xD:D Ale Administracja się stara ale na forum mod tylko zamyka tematy :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@Up Nie muszę cytować. Mogę napisać inaczej, to nie jest wymagane : )

@Top Co wy w ogóle zrobiliście z tym loggowaniem? Różnicy nie ma.

Opublikowano

@Up Nie muszę cytować. Mogę napisać inaczej, to nie jest wymagane : )

@Top Co wy w ogóle zrobiliście z tym loggowaniem? Różnicy nie ma.

E tam oj tam oj tam :D

@ Zje****cie serwer i tyle chyba już się nikt nie zaloguje ! Nie i nie jestem Gimbusem co 20 minut bez Metina nie może wytrzymać ale może być też tak że all zablokowali aby topka sobie dobiła :p Mało możliwe :D

@ Kiedy to naprawicie ?

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@Up Ja mam ograniczony tramsfer, więc mi zależe, ŻEBY SERWER DZIAŁAŁ -.- Inaczej te 800 coś MB się pójdzie jebać.

@Btw. To dziwne, bo nagle 2 inne serwery na których gram mają też problem z loggowaniem... x_X

Opublikowano

Powinniście zmienić w prezentacji że to jest medium ala hard. Tutaj nie ma praktycznie nic z easy.

Exp wolny i nudny. I te misje na mniejsze lv, u biologa, zabicie psów. Chujowe wynagrodzenie za nie. Tylko zajmują ekran.

Drop niby dopasowany? Chuj dropi jednym słowem. Ani potrzebne rzeczy ani śmieci.

% na oddanie u biologa też śmiech na sali.

Skille śmiesznie ustawione - jeszcze zrozumiałabym jakby 1kamień na P ale wbijać jak na PLu to pojebane. Komu się chce. To nie żadna atrakcja. Tym bardziej na privach.

Nie wspomnę już o bonach... O logowaniu, które ciągle pada.

Chyba Ci się kolego serwery pomyliły i nie piszesz o tym, tylko o czymś innym, bo serwer o 18 wystartował a już Top1 ma 91lvl więc od expa się odpierdol bo jest dobry. Za misje u biologa i reszte misji na low lvl dostaje się dużo hajsu i ogarnięte wynagrodzenie(jakbyś robił to byś wiedział). Co do dropa to co Ty chcesz, żeby leciało? Bronie na lvle 32, 36 itp? Nie ma ulepszaczy to po co mają jakieś śmieci dropić. Ja jakoś nie mam żadnego problemu z oddawaniem rzeczy do biologa, przyjął mi 8 z 10 zębów a na niższych lvlach to chyba z 5 roślinek na wszystkie misje do 25lvla włącznie mi spalił. Masz rady i zwoje z metków więc szybko idzie zrobić skille na P. Powiem Ci tylko tyle, że jesteś kurwa idiotą i wypierdalaj z serwera bo takich jak Ty tutaj nie potrzeba, jebany hejt...

Opublikowano

Działa! : ) Wszystko w należytym już porządku ^>^ Dobra robota! Wreszcie sobie pogram! : D

Opublikowano

Wie ktoś gdzie dropią tarcze na 61 i hełmy na 41 ? Bo ni chuja w v2 nie leci.

v2 mała szansa, v3 pająki, grota v1/v2.

sygna1.png

Opublikowano

Chyba Ci się kolego serwery pomyliły i nie piszesz o tym, tylko o czymś innym, bo serwer o 18 wystartował a już Top1 ma 91lvl więc od expa się odpierdol bo jest dobry. Za misje u biologa i reszte misji na low lvl dostaje się dużo hajsu i ogarnięte wynagrodzenie(jakbyś robił to byś wiedział). Co do dropa to co Ty chcesz, żeby leciało? Bronie na lvle 32, 36 itp? Nie ma ulepszaczy to po co mają jakieś śmieci dropić. Ja jakoś nie mam żadnego problemu z oddawaniem rzeczy do biologa, przyjął mi 8 z 10 zębów a na niższych lvlach to chyba z 5 roślinek na wszystkie misje do 25lvla włącznie mi spalił. Masz rady i zwoje z metków więc szybko idzie zrobić skille na P. Powiem Ci tylko tyle, że jesteś kurwa idiotą i wypierdalaj z serwera bo takich jak Ty tutaj nie potrzeba, jebany hejt...

Hhahahahaah ! Koleś Ty pojebie :D

Skończ z kompem a spierdalaj do okulisty chyba że prosto z mostu przyznasz się że masz problemy z orientacją.

Mam wyraźnie napisane że jestem kobietą a piszesz do mnie w r. męskim. Gratuluje.

To że ze starą jesteś na per Roman to nie znaczy że każda dziewczyna ma w majtkach chuja.

Radzę chociaż na trochę się oderwać od kompa i wejść w świat.

Radzę też przeczytać ze ZROZUMIENIEM moją wypowiedź bo coś widzę że masz ubytki w główce.

Brak szkoły i słońce najprawdopodobniej mocno na Ciebie podziałały.

Możesz również zapoznać się z definicją hejtu bo to że wyraziłam swoją opnie i była negatywna to od razu hejt?

Nie no, ręce opadają.

Co do misji napisałam że te na niski poziom są kompletnie nie potrzebne.

Ale oczywiście, dziecko zrozumiało w ogóle coś innego :D

I nie chce żeby leciały bronie na 32 czy 36lv ale myślę że biżuteria jakby leciała to byłoby wspaniale. :3

Bo np. gram sobie buffem i mi się niektóre rzeczy przydadzą a przy takim dropie nie mam szansy dropnąć ^^

Z samych bonów 1-5 masz max 24inta. Z kolcami z łez masz dodatkowo 14. Trochę mało, nieprawdaż?

Ja może chciałabym sobie zwiększyć ilość inta ale nie mam możliwości bo ktoś uznał że to śmieci :D

Mam problem z oddawaniem rzeczy do biologa bo mi za dużo nie przyjął a co do Ciebie - głupi ma zawsze szczęście.

Ja takiego debilnego szczęścia po prostu nie mam. :)

A z metków to sobie możesz nadropić, pozdro. Gówno leci za przeproszeniem

W dodatku spróbuj coś wydropić jak ludzie wchodzą na siebie byle coś zgarnąć. :)

Wypierdalać to możesz kazać mamusi, jeśli Ci na to pozwala.

Tutaj nie zabłyśniesz swoich tępym rozumowaniem ;D

Jak ktoś chce grać to niech gra, bo na serwie jest parę ciekawych rzeczy.

Ma ktoś czas, chęci zmagania się z expem, bonami to proszę bardzo.

Mnie on nie uwiódł a wręcz rozczarował bo po prezentacji spodziewałam się czegoś innego.

Opublikowano

Ile tu ludzi gra ? oplaca sie tu grac?

teraz 390 ale rośnie i wielu nie mogło wbić przez problem z logowaniem

logowanie aktualnie działa i powinno działać już. Do rana będzie wszystko z logowaniem naprawione.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...