Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiele osób ma problem z łatka bo ciągle ktoś się o to na PW pyta

łatke po pobraniu i rozpakowaniu wklejacie do folderu "PACK" w cliencie zastepująć te które są aktualnie!

sygna1.png

Opublikowano

Server na dłużej czy po 2 tygodniach będzie zamknięty?

nie będzie zamknięty. Wszystko jest sprawdzone wiele razy i bugów nie było a te które zostały znalezione na becie zostały naprawione.

Logowanie już działa sprawnie zapraszam do gry.

Na forum jest konkurs na najlepszy GP i LP.

sygna1.png

Opublikowano

Od razu widać, że zajebiście dopracowany serwer mam na dzieję, że będzie dużo dużo graczy bo zapowiada się ZAJEBIŚCIE !

Opublikowano

Serwer polecam, bardzo przyjemnie się gra, i raczej nie ma na nim nudy. ^_^

No ale druga sprawa, co się dzieje że jest off? 8S

EDIT: Jest duża szansa na to że winą są ataki, ale raczej chciałem odpowiedź kogoś z team'u, a nie jakiegoś KeTeSa.

EDIT2: Działa.

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Ta to prędzęj nietypowy medium bo pierwsze słysze hard/easy czy coś w tym stylu hehe :P Grałem troche ale mi sie nudzi ... :unsure:

44973787949231304450.gif

Opublikowano

za słabo kasa dropi co to ma być na 70 lvl mam 6kk =.= za spota w v2 na szponach z 47 lvl wskoczyło mi na 56 no to ma być medium ? nie polecam serwera , ludzie biegaja w m1 mając 80+lvl z eq na 34 lvl i rib lub fms =.= , gdy chciałem wejść do v3 wyłączyło mi clienta i po wybraniu postaci wyłącza się client. NIE POLECAM !

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

za słabo kasa dropi co to ma być na 70 lvl mam 6kk =.= za spota w v2 na szponach z 47 lvl wskoczyło mi na 56 no to ma być medium ? nie polecam serwera , ludzie biegaja w m1 mając 80+lvl z eq na 34 lvl i rib lub fms =.= , gdy chciałem wejść do v3 wyłączyło mi clienta i po wybraniu postaci wyłącza się client. NIE POLECAM !

poty - 200 yang

ulepszanie np tarczy 61 na +9 - 15k

bony - 1k od szt.

5 bon x15 - 15k

rosy x100 - 50k

fms +9 - 15k

nie wiem po co ci więcej a co do v3 tylko ty masz ten problem.

exp do 100lv jest łatwy potem już jest cięzko.

Ludzi jest coraz więcej na serwerze zapraszam.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer super dopracowany polecam wszystkim :)

Jeśli ktoś ma problemy z kasą to od czego są misje, tam też kasy sporo dostajesz.

Ja na 20 lv miałem prawie 6kk z badań od biologa :)

Jeszcze raz polecam i Pozdrowionka :D

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Na serwerze nie powinno być już problemów wszystkie wczorajsze problemy znikły i wszystko jest wporządku, zapraszam wszystkich do gry.

sygna1.png

Opublikowano

Dodajcie normalny drop eq z łez i tarcz na 61, bo za cholerę nie da się dropnąć. . .dajcie do v3 albo najlepiej do sklepu +0, bo jak widzę tych ludzi 80+ w eq drewnianym i pięciokątnej to aż się grać odechciewa ;x

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jeden ze stabilniejszych serwerów, nie ma lagów, przyjemnie się gra, nie wyrzuca z serwera, mogę polecić, ale jakoś szybko się nudzi, przynajmniej mi, ale mi bardzo często większość serwerów teraz się nudzi, także nie miejcie mi tego za złe, serwer jest dobry, lecz nie dla mnie.

Opublikowano

i jak teraz mam grać ? zbugowała mi się postać w v3 i jak wybieram postać wyłącza mi clienta :x

Opublikowano

i jak teraz mam grać ? zbugowała mi się postać w v3 i jak wybieram postać wyłącza mi clienta :x

dobrze pobrałeś clienta? nikt inny takich problemów nie ma.

zaraz nawet wstawie ss ze działa poprawnie.

10264866786546472248.png

sygna1.png

Opublikowano

Wszystko działało ok do tego momentu jak chciałem się telepnąć do v3 i od tego czasu wyłącza mi się client ;x

Opublikowano

Dziala tutaj BS?

jeśli chodzi ci o jakieś zabezpieczenia to tak jak pisałem nie ma zadnych zmianki są normalnie u npc, zabezpieczenia nie mają sensu bo i tak każde da się włamać a tylko utrudni gre innym.

up. możliwe ze źle pobrałeś clienta.

sygna1.png

Opublikowano

ale powiedz mi jak mogłem źle pobrać clienta ? jakbym zrobił coś źle to było by coś nie halo nawet jakbym był w m1 , nie możesz po prostu przenieść mojej postaci do m1 ?

Opublikowano

ale powiedz mi jak mogłem źle pobrać clienta ? jakbym zrobił coś źle to było by coś nie halo nawet jakbym był w m1 , nie możesz po prostu przenieść mojej postaci do m1 ?

na stronie masz od odbugowywania postaci.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...