Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo mi sie spodobał serwer zawitam na niego może zostane na długo, grałem juz prawie na każdym serwerze i zaden nie wpadł mi w oko może to będzie ten, pozdrawiam.

\

Nie wbijaj bo będzie reset więc i tak wszystko od nowa

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie to 80 do 59 by go nie było więc nie wiadomo ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Dlaczego tak piszesz ? Masz złe info Ma być przerwa techniczna o której powie Założyciel bądź GM ponieważ nie jestem upoważniony do tego

Opublikowano

Dlaczego tak piszesz ? Masz złe info Ma być przerwa techniczna o której powie Założyciel bądź GM ponieważ nie jestem upoważniony do tego

Bo jest ankieta na forum , cos im sie pobugowalo i chca zrobic restart i z tego co widze raczej się odbedzie.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Jeżeli będzie restart, na pewno nie wrócę. Ludzie się namęczyli, lvl wbijali, eq dropili a tu restart ? Nosz kurde, coś nie tak. Lepiej, gdyby zrobili taką większą aktualizację/zamknęli serwer na dzień i wszystko poprawili, bo to nie ma sensu, serwer pada co chwilę, a ten restart ludzi odstraszył.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Chcą jak najlepiej dla graczy a restart się przyda bo chyba nie chcecie co chwile padające ch i offy a błędy da się naprawić i nie którzy wyłapali bugi lepiej będzie jak od nowa wystartuje bez problemów i ciągłych padających ch czyż nie >>>?????? ;)

Jeżeli będzie restart, na pewno nie wrócę. Ludzie się namęczyli, lvl wbijali, eq dropili a tu restart ? Nosz kurde, coś nie tak. Lepiej, gdyby zrobili taką większą aktualizację/zamknęli serwer na dzień i wszystko poprawili, bo to nie ma sensu, serwer pada co chwilę, a ten restart ludzi odstraszył.

Ale nie rozumiesz że mają błąd i dlatego padają ch i ciągle nowe problemy przychodzą a żeby to naprawić poterzbny jest restart i cofnięcie leveli. Ja w nich wierzę nie wiem jak wy ale to będzie wasza decyzja :)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Chcą jak najlepiej dla graczy a restart się przyda bo chyba nie chcecie co chwile padające ch i offy a błędy da się naprawić i nie którzy wyłapali bugi lepiej będzie jak od nowa wystartuje bez problemów i ciągłych padających ch czyż nie >>>?????? ;)

Ale nie rozumiesz że mają błąd i dlatego padają ch i ciągle nowe problemy przychodzą a żeby to naprawić poterzbny jest restart i cofnięcie leveli. Ja w nich wierzę nie wiem jak wy ale to będzie wasza decyzja :)

Od kiedy aby naprawić chanelog potrzebny jest restart kont i serwera o.O?

W sumie mi to obojętne, Serwer nie ma wgl fabuły, Jedynie co jest do roboty to : DT, metki w Red i expienie. Aby sie zarobić musisz grać bodym albo wp żeby ciskać metki bo innym sposobem nie zarobisz , prócz dt a marmurki są zbugowane : w 3 poziomie gdzie powinno dostawać się best marmury dostaje marmur Goo-pae albo jakieś inne gówno. Nie polecam serwa, Masa ludzi , wszyscy ksują w red na około 100 osób w red przypada 1 metek na 5-6 osób, Bossy wybijane od razu a z expienia nie ma wgl hajsu więc serwer postawiony jedynie na drop aby zrobić eq

Opublikowano

ludzie zainwestowali w is... jezeli restart to hahahah ale siema ;]

Wiesz że jest możliwość ponownego użycia kodów SM? Siejesz propagandę.

Ja osobiście byłbym za resetem (nie restartem -.-). Z porządną reklamą i innymi udogodnieniami.

Zlikwidowane wszystkie bugi, jakaś rekompensata dla graczy, ox czy exp, nie wiem.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer jest OK. Fajnie się gra, dobrze sie expi od 45 lvl'a. Niestety tylko te problemy z cofkami, z logowaniem i innymi rzeczami. Ogólnie dobry. +

reflink

Opublikowano

Wiesz że jest możliwość ponownego użycia kodów SM? Siejesz propagandę.

Ja osobiście byłbym za resetem (nie restartem -.-). Z porządną reklamą i innymi udogodnieniami.

Zlikwidowane wszystkie bugi, jakaś rekompensata dla graczy, ox czy exp, nie wiem.

Jestem za tym samym bo serwer naprawdę dobry tylko ubolewa na brak graczy.Dobra reklama u kilka mniej lub więcej znanych youtuberów i byłoby o wiele więcej.Pozdrawiam

Opublikowano

Powiem tyle gram na tym serwie od początku serwer warty uwagi, warty zainteresowania, ale odkąd zaczęły się ciągłe crashe channeli do tego padanie logowania serwer na prawdę zaczyna już gasnąć w oczach graczy. Admin stwierdził, że wie w czym problem i niby coś robi - tak pisał. Szczerze to nie widzę z dnia na dzień żadnych postępów, więc moja opinia jest jedna jeżeli chcecie mieć pewny serwer na którym będziecie mogli bez nerwów pograć oraz w spokoju zrobić pro eq odradzam grę tutaj - bynajmniej do póki nie ogarną tych crashy oraz logowania. Taka prawda kochani GA :)

Opublikowano

Serwer fajny lecz conajmniej 10 razy dziennie pada logowanie i 10 razy padają wszystkie CH, co jakiś czas są cofki, nie da się grać, wraz z gildią uzbieraliśmy ponad 10 mapek zin - crash i nie ma nic :)

Serwer sam nie pozwala grać, przez crashe taci sie eq, zrobione śr i ulepszacze, ale to akurat nie jest problem, czasem się cieszę że mogę wbić na serwer bo to naprawdę rzadkość.

Opublikowano

Cofek nie ma :0 problem z logowaniem jest z tego co słyszałem robią nowego Clienta i naprawiają błędy w tej chwili. Na serwer warto poczekać bo zabawa jest dobra jak jeszcze macie z kim zagrać to zapraszam serwer epik :) Polecam !!

Opublikowano

Serwer nudzi się po dłuższej grze.. mnie już tam nie zawitacie. Mam na oddanie konto 90lvl WP, okolo 20 pd'ków na nim się znajduje. PW :)

Opublikowano

Serwer nudzi się po dłuższej grze.. mnie już tam nie zawitacie. Mam na oddanie konto 90lvl WP, okolo 20 pd'ków na nim się znajduje. PW :)

90 level to dłuższa gra?

To ponad połowa przewidywanego przedziału poziomowego.

Na tym etapie to robisz podstawy, zabawa zaczyna się na wyższych levelach <_<

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na chujowe zbieranie ulepszaczy, zanim sie dorobisz na epika to podropisz dłuuuuugoooo las niedość że jest przepełniony od idiotów to do tego w av2 nie lecą prawie małże ( z rękawicą ) i perły tez nie lecą... grałem tam mam konto na ooddanie

Opublikowano

Powiem tak, pewnie nie tylko mnie odstraszają bony, lepiej jak by były maxy. Pozdrawiam może kiedyś zawitam.

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Myślę że mogłeś podrobić te ss-y. Myśląc logicznie po co miał by dostać taką trute sr 9999 jak mógłby dostać epika sr 9999 ? A to że nie stać cię było na takiego epika ss-a jego nie mogłeś zrobić a potem przerobić ..

2hnxutd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...