Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydałby się screen z niektórymi setami, bo tak grać "na ciemno" to nie bardzo :P

Jednak, najważniejsze, czyli ekipa. Widzę, że....... "Malutkie" zmiany, które myślę, iż wyjdą Wam na dobre. Technik strony, forum i TS ten sam, co na Balantii? Jeżeli tak, to dobrze. Reszty nie kojarzę, ani nie znam, oprócz Rycerz89, chyba z jakiegoś ts. Sensuala i Hikariego.

Czy jest możliwość zdobycia Potrójnego Wachlarza? Jest to standardowy wachlarz [bodajże na 55 lvl lub 50]?

Ile kosztują fryzury u NPC?

Co z umiejętnościami?

Umiejętności szkoli się dość prosto, instrukcje umiejętności są dostępne u Soon'a a Kamień Duchowy u Ali Baby.

Ile KU do G?

Jest Tęczowy Kamień, dzięki któremu możemy wbić 1 skill od razu z G na P?

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydałby się screen z niektórymi setami, bo tak grać "na ciemno" to nie bardzo :P

Jednak, najważniejsze, czyli ekipa. Widzę, że....... "Malutkie" zmiany, które myślę, iż wyjdą Wam na dobre. Technik strony, forum i TS ten sam, co na Balantii? Jeżeli tak, to dobrze. Reszty nie kojarzę, ani nie znam, oprócz Rycerz89, chyba z jakiegoś ts. Sensuala i Hikariego.

Czy jest możliwość zdobycia Potrójnego Wachlarza? Jest to standardowy wachlarz [bodajże na 55 lvl lub 50]?

Ile kosztują fryzury u NPC?

Ile KU do G?

Jest Tęczowy Kamień, dzięki któremu możemy wbić 1 skill od razu z G na P?

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Jedna fryzura kosztuję 100.000.000 Yang, jest na stałe - nie jest to wielka cena gdyż tak jak już pisałem dropią sztabki złota. 55 Ku do G, tak - zwykły kamień duchowy tak działa u nas.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Jak dla mnie trochę mała ta prezka, gdzie SS systemu ulepszeń? Są jakieś daugeony oprócz baronówny i smoka? :D

Jednak z racji że i tak nic lepszego nie wyjdzie, postaram się wpaść. :)

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Serwer jest spoko, Zabezpieczenia przed BS'em są zbędne, gdyż i tak ludzie zrobią obejście nie ma rzeczy nie możliwych. Na 100 % zawitam

Jak już powiedziałem.. czekamy na obejście. :D

Opublikowano

Jak już powiedziałem.. czekamy na obejście. :D

Zabezpieczenia przed BS - utrudnianie gry. To bezsens, bo nikt w dzisiejszych czasach nie lubi robić bonów ręcznie, a już na pewno nikt z top'ki.

Powinniście grać przykład z niemieckiego easy Shir*2 i innych serwerów, które mają BS wbudowane w klienta i mają po 2,5k graczy.

Prawda jest taka, że większość graczy leci na BS, bo woli się bawić zamiast stać i ruszać myszką parę godzin.

Co to za sobą niesie? Blokowanie BS to większa start dla was niż zysk. Ale róbcie sobie jak chcecie, szkoda, bo poza tym serwer ciekawie się prezentuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie kminię... mówiliście, że serwer wystartuje w połowie lipca czyli wczoraj.... okazuje się, że w połowie lipca dajecie głupią zapowiedź na mpcforum a start pod koneic przyszłego tygodnia? start za 9 dni dopiero? omg

Opublikowano

Welnes, teraz powiem coś do Ciebie.

Pamiętasz konto Equualizer? Tak, to moje.

Sprzedałem je hmm, po miesiącu gry.

Potem była "amnestia pereł", czy "amnestia kont", można było ukraść znając login.

Dałeś się tak nawkręcać i sprzedawałem Equualizera 5 razy :P

Myśl na algorii, żeby nie było takiego czegoś.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Nie zagram i zarazem nie polecam, mam niemile wspomnienia z balanti jak jeden z GM o nicku Harakiri... okradl moje konto + usuną postać

Pisalem na forum wtedy i admin usuwal to szybciej nniż wystawilem...

Opublikowano

Nie rozumiem po co te zabezpieczenia przed bs, na waszym miejscu dałbym zmianki normalnie do npc. Czemu?

Ponieważ jak napisał kolega up gdzieś, przyciągnie to graczy i zawsze umili to grę, komu chce się stać w m1 i zmieniać bony? Lepiej chyba postawić bs'a i iść sobie spokojnie expic/dropic.

Jeżeli chodzi o dt to mam pytano, czy będzie prywatne? Bo jak każdy będzie dropil po 30 szkat, to raczej Dt będzie cały czas zapchane:(

Jeżeli chodzi i całokształt, serwer może się podobać.

Czekam na jakieś filmiki, gdzie będzie zawartych więcej informacji.

Mam jedną zasadę, nie będę polecal, póki nie wbije na serwer i się nie przekonam, a ludzi którzy nie polecają serwera, którego nawet nie widzieli nie rozumiem, to że Balantia im nie wyszła to nie oznacza, że tu będzie podobnie. Trzeba wejść i się przekonać na własnej skórze.

Opublikowano

Nie zagram i zarazem nie polecam, mam niemile wspomnienia z balanti jak jeden z GM o nicku Harakiri... okradl moje konto + usuną postać

Pisalem na forum wtedy i admin usuwal to szybciej nniż wystawilem...

Gdyby taka sytuacja miała miejsce to już dawno wiedziałbym o tym, po co miałby Cię okradać skoro jest to Administrator serwera? Walczymy o graczy a nie ich odpędzamy..myśl proszę Cię.

Opublikowano

Hikari pisze, ze skile wchodzą na G od 17 punktów, a Sensual, ze 55ku do G, wiec jak jest w koncu?

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Hikari pisze, ze skile wchodzą na G od 17 punktów, a Sensual, ze 55ku do G, wiec jak jest w koncu?

Ustaliliśmy iż będą wchodziły od 17 punktów na G.

Ja jeszcze ponownie zadam pytanie jak patrzałem przez 8 stron to nie było

Czy na serwie będzie anty exp ?

Przygotujemy coś takiego.

Opublikowano

Myślę że Oni sami nie wiedzą co będzie , stad brak odpowiedzi , była w ógołe beta? kiedy przewidywalny start?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Jak w next tygodniu dacie stronkę to niedługo po tym startujecie z tym serwerem? :)

Lepiej jakby start był już teraz ( jeszcze w lipcu) , w wakacje będzie co robic :)

Opublikowano

Hikari buhahahahahhahaha kolejny twój serwer pokroju balantii? hmmm niech pomyślę co tutaj się będzie działo... a już wiem, navi, faworyzacja wybranej gildii przez adminów, przekręty i wszystkim znany deszcz perełek ^^

Opublikowano

POWIEM TAK, NA TEN SERWER 500+ ludzi czeka od 2miesiecy miej więcej.Czekam na start !!ZAPRASZAM wszystkich.

Nie 500.Maja ponad 1k lajkow na fb.

Top@ Czy z truty bedzie przerabialo sie dalej bron ?

Ile wynosi % na ulepszenie +6/7/8/9

Sa magiczne metale ?

Srij9JT.png

Opublikowano

Hikari buhahahahahhahaha kolejny twój serwer pokroju balantii? hmmm niech pomyślę co tutaj się będzie działo... a już wiem, navi, faworyzacja wybranej gildii przez adminów, przekręty i wszystkim znany deszcz perełek ^^

Napisała osoba z Triadorem w sygnaturce -.-

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...