Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bonzo czy jak ty tam masz.

Myślałem że odpuścisz, lecz nie.

Nie chciałem tego robić lecz zrobiłem, włączyłem monitoring na OVH dokładnie rejestr pakietów oraz ip.

Każde ip które "uderza" rejestruje, więc pamiętaj co robisz. Uzbieram 1/3 IP i idę do służb porządku jak nie odpuścisz.

Bo tak być nie może że za chuj to robisz, nic nie zrobiłem ale chuj będę go DDOSował bo lepszy serwer od tego ścierwa Tanirusa czy jak mu tam było. Więc Ci tylko przypominam, nie będzie za miło gdy zarejestruje Twoje lub Twojej maszyny IP.

Tyle ode mnie.

Serwer zostanie włączony po tym jak dodam bronie dwuręczne bo Mental troszkę jest zgaszony.

Konta zostały przecież zresetowane od razu po tym błędzie jak dowiedziałem się że depo wyszło z bety.

Od razu zresetowałem konta, przecież już graliście na czystych kontach.

Git wiec za jakie czas bd on ? tak na oko?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bonzo czy jak ty tam masz.

Myślałem że odpuścisz, lecz nie.

Nie chciałem tego robić lecz zrobiłem, włączyłem monitoring na OVH dokładnie rejestr pakietów oraz ip.

Każde ip które "uderza" rejestruje, więc pamiętaj co robisz. Uzbieram 1/3 IP i idę do służb porządku jak nie odpuścisz.

Bo tak być nie może że za chuj to robisz, nic nie zrobiłem ale chuj będę go DDOSował bo lepszy serwer od tego ścierwa Tanirusa czy jak mu tam było. Więc Ci tylko przypominam, nie będzie za miło gdy zarejestruje Twoje lub Twojej maszyny IP.

Tyle ode mnie.

Serwer zostanie włączony po tym jak dodam bronie dwuręczne bo Mental troszkę jest zgaszony.

Konta zostały przecież zresetowane od razu po tym błędzie jak dowiedziałem się że depo wyszło z bety.

Od razu zresetowałem konta, przecież już graliście na czystych kontach.

ZRÓB PRZED STARTEM JESZCZE RESET POSTACI I NIECH WSZYSCY STARTUJĄ RÓWNO ........................!!!!!!!!!!!!.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............

Opublikowano

Serwer zostanie uruchomiony tuż po dodaniu na serwer broni dwuręcznej. Mój Ty G00Dusiu

GOOD to noobek, to ciota jakich mało łyknął moją bajke o zamknięcie tematu i potem ja mu napisałem na pw to nie wiedzial co ma odpisac xD

c2br.jpg

Opublikowano

na 20:00 bedzie ON ?

za 5 min on podobno po 20min mielismy poczekać jeszcze a była 19 50

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

ZRÓB PRZED STARTEM JESZCZE RESET POSTACI I NIECH WSZYSCY STARTUJĄ RÓWNO ........................!!!!!!!!!!!!.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............

Przecież był już reset postaci z ekwipunkiem z bety, nie rozumiem o co Ci chodzi?

Opublikowano

Zrob reset jeszcze raz bo juz tyle bugow bylo zreszta widac startujesz kolejny raz wiec polecam zrobic jeszcze raz reset kazdy zaczne z taka sama szansa na drop yang perel itp bo wielu osob nie gralo przez te bugi wiec to jest taka 2 szansa dla nich

@ topka nie hejtowac mnie macie dzisiaj cała noc

Opublikowano

Zrob reset jeszcze raz bo juz tyle bugow bylo zreszta widac startujesz kolejny raz wiec polecam zrobic jeszcze raz reset kazdy zaczne z taka sama szansa na drop yang perel itp bo wielu osob nie gralo przez te bugi wiec to jest taka 2 szansa dla nich

@ topka nie hejtowac mnie macie dzisiaj cała noc

reset jest niepotrzebny nowi gracze wkoncu mają całą noc na granie -,-

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Wypowiadajcie się tylko nt. serwera, nie odbiegajcie od tematu i nie przejmujcie się tym 'bonzo', który tylko zakłóca spokój w temacie.

Opublikowano

nie rób resetu..

i może mnie ktoś na tsie odbanować? bo jakaś szmata mnie zbanowała jak słuchałem co mówią -.- nick: imagus

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Zanim przeczytasz mojego posta to chcialbym tylko powiedziec ze mnie GOWNO obchodzi topka.

Ale mimo wszystko proponuje reset kont z tego powodu ze po tym co wyczytalem bylo tyle bugow ze hoho.

No i zostal zmieniony drop perel. (czyt. zmniejszony) co jest nie fair dla graczy ktorzy dopiero zaczynaja swoja gre tutaj.

(Juz widze ten hejt ale co tam. :D)

Opublikowano

Przecież był już reset postaci z ekwipunkiem z bety, nie rozumiem o co Ci chodzi?

TWÓJ SERWER , A NIE WIESZ CO SIE NA NIM DZIEJE ... ;D

NIEKTÓRE POSTACIE NIE USUNĘŁY SIĘ I SĄ BEZ EQ BEZ KONIA BEZ NICZEGO ... A KODU USUNIECIA POSTACI NIGDZIE NIE MA ............................................. :(

Opublikowano

Reset po to zeby ludzie mieli rowne szanse nie rozumiecie ze duzo osob expilo bez konia a jak juz go dodali to musza nowe konta robic wiec gdzie tu sprawiedliwosc reset bedzie dobrym rozwiazaniem

Opublikowano

Nie ma robienia resetów kolejnych ... co kurde co chwila? powaznie jestescie? 2 osoby chca resetu i ma byc no smiech na sali ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...