Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki - Gej ?

pajeczek

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e rurki u faceta/ch?opaka s? gejowskie ?

• Tak.
      89
    • Nie.
      37
    • Wisi mi to.
      36
    • Nie wiem.
      7
    • Jestem gejem.
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Ale fajny wierszyk xD.

@Topic

W ankiecie wiekszosc osob dalo na tak a prawie wszyscy pisza ze nie.

Ci co dali tak , boicie sie przyznac ?

Bo poziom inteligencji głosujących na tak zwykle nie radzi sobie z zdaniami złożonymi, nie mówiąc już o całym poście.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Napiszę tak. Jakieś 20-30 lat gwiazdy rocka zakładały obcisłe skórzane rurki a pomimo to każda dziewczyna w tamtych czasach była skłonna dać im dupy a faceci się nimi jarali. Czasy się zmieniły ale mimo to wiele osób nadal nosi rurki. Teraz przyszedł czas na moją opinnie. Według mnie do pedalstwa/gejowstwa zalicza się noszenie spodni tak obcisłych że jądra i penis przeistaczają się w wagine. Ewentualnie spodni w jaskrawych kolorach. Dla mnie to jest pedalstwo/gejowstwo. Wiele firm produkujących ciuchy dla kultury hip-hopowej(SSG/RocaWear) ma w swoich kolekcjach spodnie które nie są ani dresami ani szerokimi begami tylko chinosami KTÓRE TO NIE SĄ RURKAMI. Przyjeło się w tym naszym kochanym państwie że osoba która zakłada troche węższe spodnie odrazu jest postrzegana jako gej. Jednakże ludzie chodzący w dresach są postrzegani jako wandale, łobuzy etc. Tak więc co byś nie założył i tak znajdzie się w Polsce grupa ludzi która będzie to krytykowała i wyśmiewała.

2wd0eu0.png

Sygnatura By:

SylverWolf

Opublikowano

Po chuj takie tematy zakładacie to nie wiem.. każdy nosi to co się komu podoba, fakt nosze rurki ale nie aż taki obcisłe, po prostu nie lubie jak spadnie sa takie luźne na dole : ))
~ temat nie potrzebny.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Po chuj takie tematy zakładacie to nie wiem.. każdy nosi to co się komu podoba, fakt nosze rurki ale nie aż taki obcisłe, po prostu nie lubie jak spadnie sa takie luźne na dole : ))

~ temat nie potrzebny.

Żeby każdy wyraził swoją opinię.

Po to jest forum.

Opublikowano

Dla mnie to wcale nie jest gejowskie , teraz facet w rurkach ma powodzenie u lasek .

Miedzy "u" a "lasek" zginęło ci pustych.

Wszystkie normalne dziewczyny jakie znam, jak widzą poubieranego jak ciota chłopaczka to się z niego śmieją...

Ogólnie chodzący w rurkach to 90% barany myślące że jak ubierze się jak pół dziewczyna to laski na niego polecą.Tymczasem wygląda jak kretyn a przy normalnym kobitkach się błaźni.

140472.jpg

Tak bardzo menski, pszystojny loffffciam go<<#<<#<#<#<#<##333333~!~!~!!!!!!1111

A co 3 laluś w centrum handlowym tak wygląda.Przynajmniej jest sie z czego pośmiać

Opublikowano

Po pierwsze to muszą te wszystkie homozjeby zacząć odróżniać rurki od spodni. Ja noszę rurki ale nie takie, które mi uciskają jaja, że potem się wyszczać nie mogę tylko takie, które są normalne.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

~ temat nie potrzebny.

Jak sie nie podoba to sie nie wypowiadaj.

Ja tu odpoczywam czytajac rozmowy bo nie chce mi sie ciagle siedziec w dziale mc.

Miedzy "u" a "lasek" zginęło ci pustych.

Wszystkie normalne dziewczyny jakie znam, jak widzą poubieranego jak ciota chłopaczka to się z niego śmieją...

Ogólnie chodzący w rurkach to 90% barany myślące że jak ubierze się jak pół dziewczyna to laski na niego polecą.Tymczasem wygląda jak kretyn a przy normalnym kobitkach się błaźni.

140472.jpg

Tak bardzo menski, pszystojny loffffciam go<<#<<#<#<#<#<##333333~!~!~!!!!!!1111

A co 3 laluś w centrum handlowym tak wygląda.Przynajmniej jest sie z czego pośmiać

Przyznam ze nie wyglada zbyt dobrze...

Opublikowano

Dla mnie to wcale nie jest gejowskie , teraz facet w rurkach ma powodzenie u lasek .

u lasek ? kot by chciał mieć laskę która ma iq kisielu ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Admin Cienia
Opublikowano

Tu nie chodzi o spodnie, tylko grubość portfela

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Lepiej chodzić w rurkach a nie taki heniuś w dresach z dziurą w rozkroku xDDDDDDD

haha dla was Te osoby które nie popierają rurek to chodzą ujebani w dresach , weź jebnij się w głowę i pomyśl chodze elegancko jak facet jeans t shirt +nike , a nie w ujebanych dresach .

Ps.

Jak będziecie mieć rurki w męskim rozmiaru to może kupię .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Czemu jeżeli ktoś nosi rurki to oznaje się go za "pedała" "geja" itp. to że nosi rurki to znaczy że dostaje chuje w dupe na lewo i prawo?

"Nie sondze" osobiście nie zakładam rurek bo cisną mnie w jaja. Każdy nosi to co lubi, tyle w tym temacie.

Opublikowano

Ja chodze w niebieskich rurkach poniewaz kolezanki mi doradzily do tego nike i biala koszulka.

Nie chodze tak co dzien , zwykle chodze t-shirt i krotkie spodenki albo dzinsy.

@Edit

Lecz nie sa to rurki ktore mi robia jajecznice z jaj , mam troche miejsca. ( Chyba ze powstanie to jest problem xD )

Opublikowano

Temat wciąż żywy, wciąż pojawiają się argumenty za RURKOWYMI PEDALAMI. I wciąz pojawiają się komentarze w których zaczynają się RURKOWE PEDALOWCY bronić.

Ja to tam mam wyjebane, mówię ze wyglądacie pedalsko w rurkach zeby was wkurwić tępe chuje, ale prawda jest taka co Heniek pedział.

Dla mnie nie jest gejem, ani pedałem, ani innymi homoseksualistami, ma po prostu chujowy styl i gust.

Wg samych siebie ubieracie się modnie i fajnie, to jest prawda. Rurki są teraz modne, ale połowa świata jak w każdym przypadku jest przeciwko i wasz styl im się nie podoba, a nazywanie was gejami pedalami i cholera tam wie jeszcze.. No cóz. :D

Chujowo sie ubieracie, macie chujowy styl i gust. Elo.

Opublikowano

Wystarczy już tego. Ciągle się wyzywacie. Jeszcze chwila, a musiałaby polecieć seria ostrzeżeń. Nikogo nie oceniamy po wyglądzie. Każdy ubiera się jak chce i każdy może mieć swój pogląd na tę kwestię. EOT.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...