Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki - Gej ?

pajeczek

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e rurki u faceta/ch?opaka s? gejowskie ?

• Tak.
      89
    • Nie.
      37
    • Wisi mi to.
      36
    • Nie wiem.
      7
    • Jestem gejem.
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja noszę rurki, bo nie wygodnie mi w bagach i wielkich dzwonach, które wyglądają jakbym wyszedł z obory. Rurki są wygodne i wyglądają schludnie, a jakoś gejem nie jestem.

Dodam od razu edit,bo zaraz będzie hejt.

Mam rurki takie, które jednak nie są obcisłe jak damskie leginsy, takie typy spodnie można nazwać pedalskimi.

951841430649214321545.png

Day after day.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wisi mi to, mój kolega chodzi w fioletowych rurkach i nic mi do tego.

Opublikowano

Zauwazylem ze z wypowiedzi uzytkownikow czlowiek ktory mialby sie przejmowac tym co tu wypisuja musialby nie wychodzic z domu mianowicie :

Facet w rurkach - Pedal / gej

Facet w luznych ciuchach - gimbus

Facet ubior metalowca - Emo

Facet nago - pederasta / zboczeniec

Dlatego najlepiej nie przejmowac sie opinia innych i ubierac sie wedlug swojego gustu.

Opublikowano

Każdy woli co innego... teraz to bardziej mnie denerwują gimbusy w dresach rpk, prosto itd

odp. na pytanie - wisi mi to

Opublikowano

Moim zdaniem chłopak nie powinien nosić rurek.Jeśli robi z siebie zniewieściałą ciotę,i wygląda wręcz gejowsko,to może ma jakieś zboczenia.W każdym razie,normalne to nie jest,i mam nadzieję,że nigdy nie będzie.

Wyrazu "ciota" nie użyłem oczywiście w żadnym obraźliwym kontekście.

Opublikowano

Rurki są dla gejów i pedałów takich jak mój brat bo nim jest Ma nick : Royal

tak na prawde to też nosiłem 1 rurki a nawet o tym nie wiedziałem co to w ogóle jest obcisłe nie były az tak były moim zdaniem normalne były w kolorze szaro biało

Chrzanić pedałów !

Opublikowano

Rurki są dla gejów i pedałów takich jak mój brat bo nim jest Ma nick : Royal

tak na prawde to też nosiłem 1 rurki a nawet o tym nie wiedziałem co to w ogóle jest obcisłe nie były az tak były moim zdaniem normalne były w kolorze szaro biało

Chrzanić pedałów !

Przed naciśnięciem Dodaj odpowiedź może przeczytałbyś jeszcze raz to co napisałeś.. Nie chodzi mi o to, że nazwałeś mnie pedałem, ale te zdanie budujesz jakbyś miał 6 lat, gdzie interpunkcja, gdzie sens.

Opublikowano

kazdy sobie moze nosic co chce, ale ja bym rurek w ZYCIU nie założył. ba, nawet bym sie w nie pewnie nie zmiescił.

gejem byc nie musi ale ma chujowy gust i nie wiem co fajnego jest w tych spodniach, ścisk jajek?

Opublikowano

A czemu niby gej rurki są fajne szczególnie niebieskie :D

nie, nie są.

Opublikowano

Dziwna jest dzisiejsza moda - Rurki są to spodnie dla dziewczyn - proste? Jakoś ci, którzy noszą rurki, nie mogą tego pojąć. No ale świat nie jest szary, bo musi być ktoś, kto to nosi. Inaczej wszyscy by pociskali w jeansach :D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jezuuu ... Niedługo oddychaniem staniesz się gejem. Ja noszę rurki i jakoś nie jestem gejem?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

" rurki - gej " najpierw to radze nauczyć się co to znaczy " gej " bo gej to raczej nie jest styl ubierania. no ale oczywiście mądry autor tematy, dres też możę być gejem :D
głupie stereotypy, poziom mpc zaskakuje .. radze zamknąć temat bo będą lecieć hejty.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Szczerze?

Jebie mnie to, dopóki nikomu tym nie szkodzą, to niech se noszą te rurki/

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Większość z was piszę że tak nie uważa, a w ankiecie i tak głosujecie że to jest gejowskie. A mi to wisi :P

Opublikowano

Każdy ma swój gust, ja gdy widzę chłopaka, który wygląda jak dziewczyna, to mnie trochę... no nie przypada mi do gustu :)

Trochę to pedalskie, ale nic do tych ludzi nie mam ;) Nie można krytykować każdego kto ubiera się inaczej niż my.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Każdy ma swój gust, ja gdy widzę chłopaka, który wygląda jak dziewczyna, to mnie trochę... no nie przypada mi do gustu :)

Trochę to pedalskie, ale nic do tych ludzi nie mam ;) Nie można krytykować każdego kto ubiera się inaczej niż my.

Który chłopak wygląda jak dziewczyna? Nie mówimy już o transwestytach i innych tego typu podobnych wybryków. Sam nosze rurki i mam wyjebane co powiedzą inni i co o mnie myślą. Jakiś za przeproszeniem debil wymyślił stereotyp, że rurki=pedał. Tak samo moge powiedzieć, że dres=kryminalista i co jak się z tym poczujecie? Każdy ubiera się jak chce i nikomu nic do tego wolny kraj. Nie żałuje w ogóle, że zacząłem się tak ubierać, dobrze się w tym czuje, taka jest teraz moda i wszystko SI :)

Także skończcie robić te głupie tematy o rurkach.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...