Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki - Gej ?

pajeczek

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e rurki u faceta/ch?opaka s? gejowskie ?

• Tak.
      89
    • Nie.
      37
    • Wisi mi to.
      36
    • Nie wiem.
      7
    • Jestem gejem.
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak czytam niektore wypowiedzi, to az mi sie zal Was robi..

Zagubiony dzieciak w swiecie manipulacji, reklamy, nie ma wlasnego zdania, tylko opiera sie na stereotypach, krore sa nie prawdziwe i wymyslone dawno temu (Tak, to jest gej!).

Moda sie zmienia, ale widze ze nie umiecie tego dostrzec, wiec chodzcie w swoich super szerokich spodniach (pewnie dzwony z lat 80 :O) a innym dajcie spokoj ... Troche szacunku..

@top. Nie uwazam, a kto tak uwaza jest chorym czlowiekiem, niemyslacym, nie majacym swojego zdania, opierajacy swoje wypowiedzi na wypowiedziach innych chorych ludzi.

Pomijajac fakt, ze komus sie to moze najzwyczajniej w swiecie nie podobac, ale odrazu wyzywc od pedalow/gejow...

Opublikowano

Szczerze to dziwne że jakiś chłopak wszedł w te rurki o.O ponieważ one są takie ciasne ja na przykład nie mógłbym je nosić ponieważ by mi weszła tylko jedna nogą a jestem chudy :P ale co do pytania to zaznaczyłem opcje "wisi mnie to" bo nie wiem czy to gej czy też nie.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

@up. Nie masz tylko jednego rodzaju rurek ... Sa rozne i na pewno zmiescilbys sie w nie..

I tutaj widac kompetencie, wypowiadaja sie o sprawach, o ktorych nie maja pojecia. Wkoncu cecha Polska - Nie znam sie ? A co mi, wypowiem sie.

Opublikowano

Tak BTW to strasznie prymitywne macie myślenie. W niektórych kręgach obyczajowych istnieje 5 płci a starożytni Persowie na przykład uznawali tylko płeć męską, uważali, że kobieta jest odwróceniem mężczyzny.

A wy myślicie według ogólnie panujących schematów. Wpojono w was takie a nie inne bzdety i ślepo tego bronicie...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Według mnie, jeżeli taki szczupak (patyczak) założy rurki, do tego vansy + fullcap definitywnie robi za pospolitą ciotę.

Rurki dla mężczyzn są dla tych, którzy mają na co je założyć, nie dla szczypiorków, którym z każdym krokiem kruszą się kości.

Opublikowano

Rurki dla MĘŻCZYZN są dla tych, którzy mają na co je założyć, nie dla szczypiorków, którym z każdym krokiem kruszą się kości.

1348244596_0tssvu_600.jpg

@topic Jak ktoś wymyśli szpilki dla chłopców, powtarzam chłopców nie dla mężczyzn to też powiecie że to nie są damskie szpilki, bo damskie mają wyższy obcas ?

A wy myślicie według ogólnie panujących schematów. Wpojono w was takie a nie inne bzdety i ślepo tego bronicie...

Nie nie myślimy według schematów. Przynajmniej ja. Ja jak widzę chłopca w w rurkach to zawsze z grzyweczką na Bieberka i z inną pedalską rzeczą.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Kolejny temat o tym.. Nie rozumiem jak można oceniać kto jakiej jest orientacji poprzez styl ubierania się? Tak samo mogę powiedzieć, że facet, który ubierze dresy od razu jest typem, który najebie ci pod blokiem.

Opublikowano

1348244596_0tssvu_600.jpg

@topic Jak ktoś wymyśli szpilki dla chłopców, powtarzam chłopców nie dla mężczyzn to też powiecie że to nie są damskie szpilki, bo damskie mają wyższy obcas ?

Nie nie myślimy według schematów. Przynajmniej ja. Ja jak widzę chłopca w w rurkach to zawsze z grzyweczką na Bieberka i z inną pedalską rzeczą.

Niech ci się kurwa nie wydaje, że jesteś kimś specjalnym. Jesteś tak samo zakompleksiony i ograniczony jak większość ludzi...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy."Panowie" (ekhm...) rurkowcy,żądają tolerancji,w końcu-jak to mówią-to ich sprawa co noszą,itp.Ok,ale gdzie tolerancja dla tych,którzy uważają to za pedalstwo?

Co chwilę widzę tutaj od nich różne teksty na innych,np

Niech ci się kurwa nie wydaje, że jesteś kimś specjalnym. Jesteś tak samo zakompleksiony i ograniczony jak większość ludzi...

Źle Ci,że ktoś ma takie zdanie? Czyja to wina,że w oczach większości ludzi,wyglądacie po prostu kretyńsko?

W innym temacie,ktoś rzucił równie mądry tekst: "Nie nosisz rurek,bo Cię nie stać" - Zrozumcie,że nie dla każdego obcisłe spodnie to coś fajnego.

90% ludzi z tego tematu to tępe pizdy wierzące każdemu stereotypowi.

Wolę być tą "tępą pizdą" niż ubierać się w taki sposób.

Nie uwazam, a kto tak uwaza jest chorym czlowiekiem, niemyslacym, nie
majacym swojego zdania, opierajacy swoje wypowiedzi na wypowiedziach
innych chorych ludzi.

Kolejna osoba typu "Rurki są fajne,a kto ma inne zdanie jest głupi"

Podsumowując:Oczekujecie szacunku,to sami zacznijcie go okazywać.

Opublikowano

Widzę że większość postów jest o tym że rurki nie są gejskie a w ankiecie jest inaczej na tak 49 na nie 21 a 4 osoby to geje :O

@Edit

Ale spokojnie proszę temat nie jest do klotnii miedzy dresowcami a rurkowcami -,-

Opublikowano

@Up to samo co pisałem wyżej.

Ale spokojnie proszę temat nie jest do klotnii miedzy dresowcami a rurkowcami -,-

Czyli,jeśli moim zdaniem rurki=pedalstwo,to jestem dresem? Niestety,ale nie jestem.Zresztą,tak ich bronisz,a sam kierujesz się stereotypami?

Widzę że większość postów jest o tym że rurki nie są gejskie a w ankiecie jest inaczej na tak 49 na nie 21 a 4 osoby to geje

Wielu ludzi po prostu oddało głos,bez pisania w temacie.

Opublikowano

Rurki sa dla ludzi do ktorych do pasuje. Nie dla bogatych czy Pedalow ... czy nawet bogatych Pedalow :D Jak pajac wyglada ten, kto zaklada rurki a wyglada jak gruszka ...

WWA miasto szyku ale i stylowych bubli

Buty Ferrari i różowe polówki
Na mieście mnóstwo pedałów chociaż żaden nie jest gejem
Zajarali się Beckham'em i latają z irokezem

Niejeden nawinął już o kwestiach mody
Pseudo hipisi,2packi, kopie Dody
Spodnie z krowy, bandany, różowa skóra

Mam styl z bloków lecz nie wyglądam jak burak

Pjona ; d

61093c6efb.png

Opublikowano

tak dużo idiotów.. pewnie jesteście rudymi, grubymi i z piegami no-lifami :(

Hehehe ,,Pedały w rurkach zabierają im dziewczyny'' :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy."Panowie" (ekhm...) rurkowcy,żądają tolerancji,w końcu-jak to mówią-to ich sprawa co noszą,itp.Ok,ale gdzie tolerancja dla tych,którzy uważają to za pedalstwo?

Co chwilę widzę tutaj od nich różne teksty na innych,np

Źle Ci,że ktoś ma takie zdanie? Czyja to wina,że w oczach większości ludzi,wyglądacie po prostu kretyńsko?

W innym temacie,ktoś rzucił równie mądry tekst: "Nie nosisz rurek,bo Cię nie stać" - Zrozumcie,że nie dla każdego obcisłe spodnie to coś fajnego.

Wolę być tą "tępą pizdą" niż ubierać się w taki sposób.

Kolejna osoba typu "Rurki są fajne,a kto ma inne zdanie jest głupi"

Podsumowując:Oczekujecie szacunku,to sami zacznijcie go okazywać.

Powiedziec ci jaka jest miedzy tymi ludźmi różnica? Wy opieracie swoje zdanie na idiotycznej rzeczy - ocenianiu czlowieka po wygladzie.

Z drugiej strony mamy ludzi, którzy po prostu bronią swoich gust.

Obie strony zachodzą w skrajności. Zdanie "nie nosisz bo cię nie stać" jest tak samo głupie jak "rurki" noszą tylko pedały".

Zastanówcie sie zanim coś napiszecie dzieciaczki...

Ps: nie noszę rurek ale bronię ludzi ich noszących bo wkurwia mnie ograniczenie niektórych ludzi.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Powiedziec ci jaka jest miedzy tymi ludźmi różnica? Wy opieracie swoje zdanie na idiotycznej rzeczy - ocenianiu czlowieka po wygladzie.

Z drugiej strony mamy ludzi, którzy po prostu bronią swoich gust.

Obie strony zachodzą w skrajności. Zdanie "nie nosisz bo cię nie stać" jest tak samo głupie jak "rurki" noszą tylko pedały".

Zastanówcie sie zanim coś napiszecie dzieciaczki...

Ps: nie noszę rurek ale bronię ludzi ich noszących bo wkurwia mnie ograniczenie niektórych ludzi.

Zawsze mówiłem STOP dewiacji i pedalstwu .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jak ktoś ma chude nogi jako facet to chuj niech nosi.

Ja raczej bym się w rurki nie zmieścił + nie mój styl. Jak ktoś nosi rurki dobra niech będzie przeżyje. Ale kiedy dochodzą do tego galaktyczne swetry,grzyweczki,vansy #damianbuczek , to już jest kurwa przesada.

PEDAU BO CO BO DBA O SIEBIE BO MA SFUJ SWAG ?!?! MA SWAG JAK WSZYSCY INNI GEJE Z CAŁEGO ŚWIATA

Opublikowano

100% pedalskiego nasienia. Jak to można nosić.

Im więcej wypowiedzi czytam w tym temacie tym bardziej jestem za aborcją.

Użyj mózgu ograniczony, nietolerancyjny typie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...