Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki - Gej ?

pajeczek

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e rurki u faceta/ch?opaka s? gejowskie ?

• Tak.
      89
    • Nie.
      37
    • Wisi mi to.
      36
    • Nie wiem.
      7
    • Jestem gejem.
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko w polsce widze taki poglad .

Mieszkam we francji i nikt naawet do tego uwagi nie przyklada..

Zalosne

Ale kij chodze w rurkach ale jaja mi sie poca i kurwa musialem dziure na jaja wyszyc i z jajem na wierzchu chodze .

Opublikowano

To tak jakbyś dresa nazwał - przestępca?

Facet w rurkach - gej?

Facet z żelem na włosach - pedał?...

To jest własny gust, styl. ;]

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

tumblr_m9fwr5g3ld1rpnk74.gif

Czemu ubiór ma świadczyć o orientacji seksualnej? Niby gej ma się leczyć, a to ludzie którzy oceniają po ubieraniu się powinni to zrobić.

Opublikowano

Który chłopak wygląda jak dziewczyna? Nie mówimy już o transwestytach i innych tego typu podobnych wybryków. Sam nosze rurki i mam wyjebane co powiedzą inni i co o mnie myślą. Jakiś za przeproszeniem debil wymyślił stereotyp, że rurki=pedał. Tak samo moge powiedzieć, że dres=kryminalista i co jak się z tym poczujecie? Każdy ubiera się jak chce i nikomu nic do tego wolny kraj. Nie żałuje w ogóle, że zacząłem się tak ubierać, dobrze się w tym czuje, taka jest teraz moda i wszystko SI :)

Także skończcie robić te głupie tematy o rurkach.

Łap... i nie mów mi, że wygląda jak chłopak

1373727296-U255743.jpg

Opublikowano

Łap... i nie mów mi, że wygląda jak chłopak

1373727296-U255743.jpg

No ja tutaj widzę chłopaka :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Udajecie czy serio jesteście ślepi? Jak nie umiesz rozpoznać chłopaka to niedługo będziesz laski od pedałów wyzywał ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Udajecie czy serio jesteście ślepi? Jak nie umiesz rozpoznać chłopaka to niedługo będziesz laski od pedałów wyzywał ;)

Dlatego kurwa jestem przeciwny jakimkolwiek rurkom i innym dziwnym wymysłom.... STOP PEDALSTWU...

Opublikowano

Dlatego kurwa jestem przeciwny jakimkolwiek rurkom i innym dziwnym wymysłom.... STOP PEDALSTWU...

A ja nie lubie takich nietolerancyjnych debili :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

TAK,GOŚĆ W RURKACH TO PEDAŁ

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Tak, jestem nietolerancyjny w tych sprawach i nigdy nie będę. Facet ma wyglądać jak facet a nie jak pizda... Mam nadzieję, że moje dziecko tak nie będzie wyglądać...

Opublikowano

Tak, jestem nietolerancyjny w tych sprawach i nigdy nie będę. Facet ma wyglądać jak facet a nie jak pizda... Mam nadzieję, że moje dziecko tak nie będzie wyglądać...

A jeśli twoje dziecko będzie miało inną orientacje to co? Nazwiesz go pedałem i nie zaakceptujesz tego bo jesteś ,,nietolerancyjny''?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja też jestem nie tolerancyjny to jest wbrew wszystkim prawom ,biologicznym i religijnym. Bóg stworzył kobietę i mężczyznę ,żeby żyli ze sobą żyli oraz mieli potomstwo.Pedalstwo trzeba tępić nie mówię ,żeby może nich zabijać ale zamykać na odział zamknięty i leczyć to a jak nie idzie tego wyleczyć to nie wiem co robić.Ja to powiem ,że współczuje ludziom którzy mają w rodzinie pedalstwo.

EDIT

Down

Ja z przykrością ale też bym musiał tak zrobić.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Ja też jestem nie tolerancyjny to jest wbrew wszystkim prawom ,biologicznym i religijnym. Bóg stworzył kobietę i mężczyznę ,żeby żyli ze sobą żyli oraz mieli potomstwo.Pedalstwo trzeba tępić nie mówię ,żeby może nich zabijać ale zamykać na odział zamknięty i leczyć to a jak nie idzie tego wyleczyć to nie wiem co robić.Ja to powiem ,że współczuje ludziom którzy mają w rodzinie pedalstwo.

No w sumie nie chciałbym mieć w rodzinie geja ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A jeśli twoje dziecko będzie miało inną orientacje to co? Nazwiesz go pedałem i nie zaakceptujesz tego bo jesteś ,,nietolerancyjny''?

Żebyś wiedział

Stary, jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? W dzisiejszych czasach nie ma czegoś takiego jak empatia, zrozumienie i tolerancja. Świat ma być taki jakim go chcą pierdoleni egoiści, negujący cokolwiek co jest odchyłem od normy.

Jeśli należycie do tych wyżej to skończcie czytać, nie chcę wam zajmować czasu ani próbować zmieniać waszych poglądów. Nie warto.

Do reszty powiem tyle, że zwróćcie uwagę na poziom tych ludzi. "Zabijać", "Zamykać", "Tępić" apeluję do tych kilku porządnych ludzi by przestali się tu wypowiadać. Z głupotą się nie walczy tylko się ją ignoruje, ok? :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Stary, jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? W dzisiejszych czasach nie ma czegoś takiego jak empatia, zrozumienie i tolerancja. Świat ma być taki jakim go chcą pierdoleni egoiści, negujący cokolwiek co jest odchyłem od normy.

Jeśli należycie do tych wyżej to skończcie czytać, nie chcę wam zajmować czasu ani próbować zmieniać waszych poglądów. Nie warto.

Do reszty powiem tyle, że zwróćcie uwagę na poziom tych ludzi. "Zabijać", "Zamykać", "Tępić" apeluję do tych kilku porządnych ludzi by przestali się tu wypowiadać. Z głupotą się nie walczy tylko się ją ignoruje, ok? :)

Najlepsze jest to, że cały czas piszą ,facet ma wyglądać jak facet a nie jak pizd*' ale za przeproszeniem co was kurw* obchodzi druga osoba? Skoro jesteście już tak nietolerancyjni to ubierajcie się tak jak chcecie a innym dajcie spokój no czy nie tak powinno być?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

nawet rozróżniać nie umiecie, przykre, rozmowa serio na "poziomie", jesteście głupimi dresami i nawet się nie myjecie ^_^

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

A ja mam do was pytanie.Jak by na was laski leciały to ubraliście ,by się w rurki i wyglądali pizdy. Pytam się do tych co są przeciw rurkom.Ja mówię ,że bym się nie ubrał i bym się nie zniżył do tego poziomu.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

A ja mam do was pytanie.Jak by na was laski leciały to ubraliście ,by się w rurki i wyglądali pizdy. Pytam się do tych co są przeciw rurkom.Ja mówię ,że bym się nie ubrał i bym się nie zniżył do tego poziomu.

Ty to się naucz najpierw składnie pisać a potem się wypowiadaj :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...