Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki - Gej ?

pajeczek

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e rurki u faceta/ch?opaka s? gejowskie ?

• Tak.
      89
    • Nie.
      37
    • Wisi mi to.
      36
    • Nie wiem.
      7
    • Jestem gejem.
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie lata 70) i te obcisłe dzwony? Potem robiło się coraz luźniej aż do przełomu wieków gdzie połowa kolesi miała spodnie jakby nasrali w gacie.Teraz znów wracamy do obcisłych ciuszków. Za 10-20 lat znów będą się nasze dzieci luźniej ubierać. Taka kolej, rzeczy. To samo z kolorami.
Kiedyś kolorowo, potem szaro a teraz znów kolorki...

A co do faceta w rurkach jako geja? Jeden wielki stereotyp. Tak samo jak nazywanie dresa kryminalistą. Ogólnie sam noszę rurki jednak w miarę dobrego gustu. Bo jeśli facet nałoży na siebie rurki obcisłe jak legginsy to coś jest nie tak. Trzeba mieć wyczucie dobrego stylu. Nie każdemu pasują rurki to jest kolejna sprawa. Do tego przesadą jest noszenie rurek + fryzura ala Justinek. To jest tragiczne.

Rurki zakładam do jakiejś ciekawej koszuli,trampek. Fajne zestawienie.

egq3SFm.png

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o zwiększenie kultury dyskusji. To, że ktoś ma odmienne zdanie nie oznacza, że należy go wyzywać i wulgarnie obrażać. Tyczy się to obu stron "sporu". Albo zaczniecie rozmawiać jak ludzie, albo temat zostanie po prostu zamknięty.

wdajesz się w dyskusje to się licz z tym że na forum nie popieramy pedalstwa i dewiacji nie w polsce z takim syfem . Żegnam

Na forum nie popieramy obrażania i braku tolerancji wobec drugiego człowieka.

#don't care

Opublikowano

Weź zamknij ryj pls ;_;

wdajesz się w dyskusje to się licz z tym że na forum nie popieramy pedalstwa i dewiacji nie w polsce z takim syfem . Żegnam

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

skąd Ty możesz wiedzieć czy popieramy czy nie popieramy ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Nie popieram takiego chodzenia w rureczkach ale wisi mi to czy ktoś w nich chodzi czy nie. Niech się ubierają jak chcą, nic do tego nie mam.

Opublikowano

Rurki - gej ? Nieeee...
Geje mają jaja.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wszystko jest dla ludzi,ale trzeba znać umiar.Można przecież ubierać się fajnie,lecz nadal normalnie,z dobrym smakiem,nikt nie każe nikomu być "dresem",ale obcisłe spodnie dla faceta,to przesada...Po prostu dla mnie,to nienormalne,i tyle.

Opublikowano

To się zdecyduj to czy to

Dla mnie gej to koleś z inną orientacją nie koleś w rurkach także chyba nie sczaiłeś ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Szczerze to nie wiem ale bardziej rurki pasują do dziewczyn niż do chłopaków mnie zastanawia jedno gdzie oni mieszczą swoje jajka :D.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Szczerze to nie wiem ale bardziej rurki pasują do dziewczyn niż do chłopaków mnie zastanawia jedno gdzie oni mieszczą swoje jajka :D.

W spodniach, lol, te spodnie są luźniejsze i elastyczniejsze od jeansów. ;)

Opublikowano

Nie bylo mnie z 4h a moj temat zamiast 3 stron ma 6 :O , nie wyzywajcie sie bo to ma byc kulturalna dyskusja a nie " spier*alaj jeb*ny geju "

Opublikowano

gallery_23115_4_1018241.jpg

dla was to rurki?

Chinosy ;3. Jeżeli ktoś uważa to za rurki to gratuluje poczucia stylu ;3. Also spodnie typu slim nie są koniecznie rurkami ;_; ... Właśnie w sumie mam takie spodnie. Nie lubie jak mam spodnie które są szerokie, gorzej jak przymierzam takie ciasne że jaja mi się nie mieszczą...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Chinosy ;3. Jeżeli ktoś uważa to za rurki to gratuluje poczucia stylu ;3. Also spodnie typu slim nie są koniecznie rurkami ;_; ... Właśnie w sumie mam takie spodnie. Nie lubie jak mam spodnie które są szerokie, gorzej jak przymierzam takie ciasne że jaja mi się nie mieszczą...

wiele osób uważa że to rurki, a nawet doprawdy nie wiedzą co to chinosy, jeszcze dla nich slimy to też rurki. btw to są rurki;

obcislemain.jpg

typowe skinny, ale slimy i chinosy to nie rurki misiaczki.

Opublikowano

Co komu pasuje... nie musi być odrazu gejem ale czesto jest xD

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

To czy noszą, czy nie noszą. To czy są gejami, czy też nie ... Zwisa mi to pomiędzy nogami (nie jestem gejem, ale nic do nich nie mam ;d)

Opublikowano

@up

Ale fajny wierszyk xD.

@Topic

W ankiecie wiekszosc osob dalo na tak a prawie wszyscy pisza ze nie.

Ci co dali tak , boicie sie przyznac ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...