Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk]

Szaman Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer może i dobry , ale przez te 4 H to możemy znaleść serwer o równie dobrych statach i , gdzie mają więcej eq . Na tym serwerze o ile wiem z prezentacji są 3 zbroje :) I z 3-4 miecze To chyba nie za dobrze :) Mapek też z 3 :)

Eq jest bardzo fajnie zrobione :) Jest 1 set po smokach i hwangu który ma 75 ulepszeń. Max +75 . Co 1 poziom ulepszenia jest 10 więcej ataku i bodajże 1ludzi. Tak samo z resztą biżuterią. :P

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eq jest bardzo fajnie zrobione :) Jest 1 set po smokach i hwangu który ma 75 ulepszeń. Max +75 . Co 1 poziom ulepszenia jest 10 więcej ataku i bodajże 1ludzi. Tak samo z resztą biżuterią. :P

To działa na podstawie 1 metal to eq +1 ??

Dla mnie i tak wszystko stare 0 nowości oprócz tych +75

Opublikowano

koral nie grałeś to się nie wypowiadaj. Nabijasz sobie tylko posty, które są zbędne.

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Hm... Troche łatwo jest z eq. Na zrobienie 1 epika na +75 potrzeba po 152 ulepszacze. Z metina dropi po 5 każdego rodzaju. 31 metinów i mamy najlepszy item na serwerze.

Opublikowano

2 sprawy

1. Proszę was nie STOP SPAM TUTAJ

2. serwer włączamy o 17:30

przepraszam was za zaistniałą sytuację widać komuś spodobał się serwer jest zrobione coś dobrego to musza zawsze się znaleźć tacy co to rozwalą ...

wg88.png

Opublikowano

Zapraszam do gildi ;) Czerwoni jak ruszy serwer narazie 1 pozycja ;) Pisać pw , a co do Szaman Szejk świetna robota i dodajcie ksiegi do porozumiewania sie w różnych królestwach

Opublikowano

UP

a nie wgrywałeś czasem folder metin2 do jakiegos innego metina (nie tego servera) ?

O to chodzi, że nie. Poczekam jak serw będzie ON i zobaczę co się stanie :/

Opublikowano

Serwer wygląda obiecująco zwłaszcza , że nie ma 30 broni po syrku/trucie.

Czekam na ON i zaczynam grę (jakaś glidlia szuka doświadczonego archera/healera pod pvp ? :) ).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Czekam na ON i zaczynam grę (jakaś glidlia szuka doświadczonego archera/healera pod pvp ? :) ).

My szukamy ;) Zapraszamy jak zostanie właczony serwer

Opublikowano

Zapraszam do VooDoo;] Gldia prowadzona przezemnie a ja już nie na jednym serverze grałem:> Pisz w grze MrWarzyw (Jinno)

Anty warn: pro server;> Miła administracja wbijać ludzie<3 Znakomicie się gra"ło"

Opublikowano

Prawdopodobny start serwera 20:00, o ile pójdzie wszystko z planem. :) Mamy dedyka po formacie, aktualnie wgrywamy pliki na serwer. WSZYSTKIE KONTA,YANGI I EQ zostają

taka informacja pojawiła się na tsie

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...