Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk]

Szaman Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj wiem, raczej jestem pewien. Cofka nic im nie da, będzie się bawił tak jak z nexalią itp . Znam go dosyć dobrze i wiem, jaki jest.. Wszędzie gdzie zagrałem na easy-pvp wszystko padało, właśnie przez niego . A jeśli spróbujesz napier* w jego IP, to tak Ci się odwdzięczy, że w kilka godzin stracisz router :/

Mhm... Na Ethanie jak było ? Może 5h miał serwer dla siebie, po czym wszystko wróciło do normy i serwer stoi nadal : )

Jak sam mówił '' Av3nger gimbus '' - no to widać ten '' gimbus '' był mądrzejszy od niego.

Jednak co do tego serwera to wątpie, że jeszcze go przywrócą...

Opublikowano

Serwer bedzie jeszcze chodzil ? Czy juz lipa i OFF 4EVER ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Dobra, bez zbędnego pierdolenia. Jak ktoś ma, proszę mi zapodać na PW ip tego waszego 'krula' Gumisia. I proszę nie pierdolić, jaki to on jest super, i że go nie zDDoSuje. Pożyjemy, zobaczymy. Bo wkurwia mnie już to, że są same chujowe Mediumy, na których trzeba maniaczyć od rana do wieczora jak jakiś bachor żeby coś osiągnąć. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Dobra, bez zbędnego pierdolenia. Jak ktoś ma, proszę mi zapodać na PW ip tego waszego 'krula' Gumisia. I proszę nie pierdolić, jaki to on jest super, i że go nie zDDoSuje. Pożyjemy, zobaczymy. Bo wkurwia mnie już to, że są same chujowe Mediumy, na których trzeba maniaczyć od rana do wieczora jak jakiś bachor żeby coś osiągnąć. Z góry dziękuję.

Co ci po ip , pewnie z ukryl ip . W tych czasach ukrycie ip to nie problem .

Jezeli technik nie umie sie zabezpieczyc przed takimi atakami , to ja nie wiem jak on postawil serwer xD

Opublikowano

Te dziecko co wstawiło to coś na stronie to chyba ma nierówno pod sufitem albo urodziła go krowa, normalnie niedorozwinięty bachor takich powinno się prać jak należy.

Ciekawe co by jego rodzice powiedzieli jak by to zobaczyli, chyba że też mają nierówno pod sufitem -.- .

Widać inteligencje 2 letniego dziecka chyba za mało pampersów nosił i nie dorosną :P tyle bym powiedział

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Dla mnie to żal , ludzie robią serwery dla was aby sie przyjemnie grało robią co mogę by zaspokoić nasze potrzeby w rozgrywce a wy sie sracie i hakujecie dla mnie bez sen porostu koleś to frajer jeżeli da sie uratować serwer piscie na GG chcętnie pomogę wam w odbudowie . Taki zajebisty serwer szkoda naprawdę szkoda

GG: 45744270

Opublikowano

Gumiś to jebana ruda szmata bez ,,apetytu na życie" pewnie jest otyłym lamusowatym czymś które na nic nigdy nie musiało zapracować, koledzy go odrzucają więc zaczął znajdywach nowych, wirtualnych.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Stronka została offnięta.

Na stronce teraz jest jedynie to: "OFF - Info dostaniecie jak pomyle".

a ja tam na stronce dalej widzę, jak się ładnie bawi tatuś z gumisiem..

Opublikowano

Stronka została offnięta.

Na stronce teraz jest jedynie to: "OFF - Info dostaniecie jak pomyle".

Pewnie chodzi o '' info dostaniecie jak pomyśle ''

Na stronie nie ma już tego gówna, można wejść, ale jest OFF.

Opublikowano

Wiec pytanie do was czy chcieli byście ten serwer odzyskać i grać dalej ,trzeba namówić administracje. Więc ostateczne pytanie tak czy nie

Niech sami to napisza wtedy dam odpowiedz

Opublikowano

Może administracja napisała by chociaż czy serwer będą naprawiać , czy będzie już off 4e bo nie wiadomo czy czekać

Pomogłem DAJ Lubie to!

Opublikowano

Prosto z mostu, i bez krętactw - pytanie do Administracji,

Czy coś z tego serwera będzie czy raczej off4ever?

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Może administracja napisała by chociaż czy serwer będą naprawiać , czy będzie już off 4e bo nie wiadomo czy czekać

Dokładnie masz rację , niech dadzą jakiś znak czy coś czy serwer padnie czy będzie naprawiany

Opublikowano

SERWER WYŁĽCZONY - FOREVER!!
Przepraszmy za wszystko. off

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Serwer zamyka na zawsze postaram się zrobić jeszcze lepsze pliki serwera easy pvp i spróbuję się dostać do team 4 game z nimi na pewno serwer wypali moderatora tu na mpc proszę o zamknięcie tematu

// Edit

Przepraszam ale tak się nie da ja pliki zrobię ale bez webmastera i grafika to jestem "dupa"

wg88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...