Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk]

Szaman Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko parę moich znajomych informatyków wyłapuje ip gumisia nie jest to proste lecz sie staraja . Za 2miechy może i więcej Gumisia uda się dorwać :D

top: Powodzenia Szejk z nowymi serwerami .... Oby były takie spoko jak ten :) Powodzenia ;D

Opublikowano

Spoko parę moich znajomych informatyków wyłapuje ip gumisia nie jest to proste lecz sie staraja . Za 2miechy może i więcej Gumisia uda się dorwać :D

top: Powodzenia Szejk z nowymi serwerami .... Oby były takie spoko jak ten :) Powodzenia ;D

Bajkopisarzen nie zostaniesz ; D

co z tego, że będziesz miał jego IP (zmienne) skoro jak on znajdzie Twoje IP, to znikasz z internetu ? xD No chyba, że się (dogadasz) to może routera Ci nie spali, pozdrawiam twoich kolegów :D (informatyków xD)

Co do serwera, przewidziałem to, dziękuję za uwagę. Szaman Szejk do 4 game i tak nie dojdziesz, miło było poznać. Zabezpieczenia na klawiature w tel byłby lepsze niż wasze :D . Temacik co? Cls ! :D

Opublikowano

Słuchaj. Napisz do mnie na GG: 8792624 i pomogę ci z zabezpieczeniem serwera, gdyż miałeś wielu graczy zawiedzionych.

Pozdrawiam :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Gra
~ [GA]BaoBao
~ [GA]Lou
~ [GA]Scoofeld
~ [GM]Lenaya

Czyżby ktoś mi zarąbał nick ? "Lenaya" ?

Przepraszam bardzo, albo mi się zdaje, albo ktoś się podszywa. Ponieważ ja mam 2 nicki. Leneya - Szaman i Lenaya - Ninja.

Więc nie życzę sobie tego, aby ktoś używał mojego nicka - nawet jeżeli to jest przypadek .

Pozdrawiam .

99523830871009328537.png

Opublikowano

Gra

~ [GA]BaoBao

~ [GA]Lou

~ [GA]Scoofeld

~ [GM]Lenaya

Przepraszam bardzo, albo mi się zdaje, albo ktoś się podszywa. Ponieważ ja mam 2 nicki. Leneya - Szaman i Lenaya - Ninja.

Więc nie życzę sobie tego, aby ktoś używał mojego nicka - nawet jeżeli to jest przypadek .

Pozdrawiam .

Wiesz co dużo przypadków jest ze ktoś ma kogoś nick ale nic na to sie nie poradzi ; )

Opublikowano

Gra

~ [GA]BaoBao

~ [GA]Lou

~ [GA]Scoofeld

~ [GM]Lenaya

Pozdrawiam .

Może on miał 1 ten nick i nie życzy sobie byś Ty go używał więc się na 2 raz zastanów ....

Opublikowano

Serwer zamyka na zawsze postaram się zrobić jeszcze lepsze pliki serwera easy pvp i spróbuję się dostać do team 4 game z nimi na pewno serwer wypali moderatora tu na mpc proszę o zamknięcie tematu

// Edit

Przepraszam ale tak się nie da ja pliki zrobię ale bez webmastera i grafika to jestem "dupa"

lepiej nie rób serverów bo totalne dno nikt nie chciał grac i jeszcze po 2 dniach wyłaczasz nie zagram na kolejnym twoim privie :)

Opublikowano

Może on miał 1 ten nick i nie życzy sobie byś Ty go używał więc się na 2 raz zastanów ....

Nikt nie moze sobie nicku przypisać no chyba ze grafike albo sam coś zrobil to moze napisać ze zabrania sb uzywania .. itp ale co do nicku może miec jaki chce nick nawet jak ktoś go ma od 10 lat

Opublikowano

Gra

~ [GA]BaoBao

~ [GA]Lou

~ [GA]Scoofeld

~ [GM]Lenaya

Pozdrawiam .

to jest dziewczyna baobao wiec wiadomo dlaczego gm-a miała : )

Opublikowano

No nie no serwer padł a OneSkill nolife wbił maxa pierwszy i co mu stego pszyszło on nawet z zdomu nie wychodzi bo co nowego wyjdzie to on zuca poprzedni serwer i leci na nowy

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

lepiej nie rób serverów bo totalne dno nikt nie chciał grac i jeszcze po 2 dniach wyłaczasz nie zagram na kolejnym twoim privie :)

Nikt nie chce grać koleś ogar serwer stał 1 dzień i ktoś i padł przez gumisia wiec nie wiem czy dno jeżeli wszyscy chcą grać na tym serwie. Wszyscy tera robia serwety Hard i medium ale nie ma żadnych fajny Easy 250 lv PVP i wszystkie serwery mają takie same sliniki min mapy , bossy itd a tu było coś nowego

Opublikowano

No nie no serwer padł a OneSkill nolife wbił maxa pierwszy i co mu stego pszyszło on nawet z zdomu nie wychodzi bo co nowego wyjdzie to on zuca poprzedni serwer i leci na nowy

Podziwiam twoją ortografię.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Hahaha xD

Chłopie, zobacz sobie tutaj - http://sjp.pwn.pl/

Nowy fajny serwer, nauczysz sie tam ortografii.

Opublikowano

Przecież GuMiŚ mówił ostatnio na TS3 tego serwera co startował, tam co True był [HA] że nie DDoSuje tylko patrzy jakie mają zabezpieczenia. ;)

Opublikowano

Przecież GuMiŚ mówił ostatnio na TS3 tego serwera co startował, tam co True był [HA] że nie DDoSuje tylko patrzy jakie mają zabezpieczenia. ;)

No i sprawdził jakie mają zabezpieczenia, on zawsze tylko ''sprawdza'' zabezpieczenia. Pozdro dla kumatych ;)

Opublikowano

Nikt nie chce grać koleś ogar serwer stał 1 dzień i ktoś i padł przez gumisia wiec nie wiem czy dno jeżeli wszyscy chcą grać na tym serwie. Wszyscy tera robia serwety Hard i medium ale nie ma żadnych fajny Easy 250 lv PVP i wszystkie serwery mają takie same sliniki min mapy , bossy itd a tu było coś nowego

ale tu nie było nic ciekawego do dupy sety kd 500 % :< porazka lepszy xenox.. po 2 misje bugniete i jeszcze dzisiaj dodał to gowno co do eq same lecii .. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...