Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk]

Szaman Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dla administracji : poco dodajecie pety, skoro na kazdej mapce praktycznie wszystko schodzi na hita, a w pvp pety są niedozwolone?

Miał być serwer easy/pvp. Pety są zbędne. Najlepiej usunąć 6/7 i zmienić wartość kdków z 300% na 100%, i broń od +70 jakaś nowa a na +71,72,72,74,75 jakieś unikatowe ulepszacze naprzykład z ripera. Chodzi o to żeby było co robić, a nie tylko exp, powrót do m1 bo kasa zbugowana, znów exp, ewentualnie metiny, bonowanie eq. Pomyślcie ;)

PS. Dla graczy serwera, lub czekających na gre : Szaman Szejk jest offline, więc wątpie, że serwer ruszy conajwyżej do rana.

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brain nie zgodze się co do 100% kd ... 180 000 hp moja postać ma a ty chcesz kd 100% ? ... może 30 ... Pomyśl logicznie a jak Cie jadą to abs się kłaniają bo póki co ja nie narzekam a wszystkich kłade.

Miało być 5 minut potem do godziny a mineła już godzina dokładnie ... Napiszcie czy jutro start bo jak tak to ide po prostu spać jak i też reszta. Pozdro Brojacz

Opublikowano

Brain nie zgodze się co do 100% kd ... 180 000 hp moja postać ma a ty chcesz kd 100% ? ... może 30 ... Pomyśl logicznie a jak Cie jadą to abs się kłaniają bo póki co ja nie narzekam a wszystkich kłade.

No ja mam niecałe 300k hp, i od jakiegoś mentala poleciałem na duchowe w full abs i all 6/7, nieważne czy kryt czy nie ale pvp tu ma wyglądać tak "kto pierwszy użyje skila wygrywa"? To zrobie sobie archera i na odległość każdego zjade jak mi się będzie podobało... Bez sensu troche. Wartość kd i wartość 6/7 jest zbyt duża, aby nazwać to serwerem pvp. No ale zobaczymy po wbiciu 250 lv i full eq +75 jak to będzie. To tylko moje zdanie.

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Ja czekam do 1:20 jak nie startuje to pierdole ;d... Jutro startuje ponownie Tanirus więc wątpie żebym tu zawitał jak nie odpalą jakoś zaraz ;p. Bo wiadomo że każdy pójdzie pewnie tam bo jednak troszke lepiej jest dopracowany.

Opublikowano

Dziękujemy panu z ip :112.124.40.140 ( co najlepsza ip chińskie ) za rozjebanie nam mysql pozostaje nam zrobić reinstal serwera i wgranie plików na nowo i ponowną jego konfiguracje przepraszam was za tą sytuację nie jest to z mojej winy czekam na sponsora zaraz piszemy do OVH o reinstal dedyka i jak tylko będzie po formacie dam wam tu znać i 2h i serwer on tylko wgrać pliki i ruszać konta zostaną na godzinę 23:26 chyba albo 23:26 jeszcze raz was przepraszam za ta sytuację wracamy jak najszybciej [GA]BaoBao

wg88.png

Opublikowano

Ja czekam do 1:20 jak nie startuje to pierdole ;d... Jutro startuje ponownie Tanirus więc wątpie żebym tu zawitał jak nie odpalą jakoś zaraz ;p. Bo wiadomo że każdy pójdzie pewnie tam bo jednak troszke lepiej jest dopracowany.

taniuris gówno której kazdy ddsuje..

Opublikowano

Kiedy on?, już minęło sporo czasu.

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...