Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk]

Szaman Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj dzieci dzieci... idźcie spać jeszcze, oni nie włączą serwera tylko dlatego, że gimbaza nie ma co ze sobą zrobić. Robią reinstal i wgrywają od nowa wszystko. Poza tym, Administracja to też ludzie i spać muszą, więc czekajcie cierpliwie. :)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj dzieci dzieci... idźcie spać jeszcze, oni nie włączą serwera tylko dlatego, że gimbaza nie ma co ze sobą zrobić. Robią reinstal i wgrywają od nowa wszystko. Poza tym, Administracja to też ludzie i spać muszą, więc czekajcie cierpliwie. :)

Haha :D A sam jestes z gimbazy ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Racja. Człowiek musi spać. :)

Opublikowano

Mam jakieś popierdolone opóźnienie WTF? Lookalem godzine temu na te komenty i nie widziałem np. tego co pisali o 8 o_O

No cóż czekam na serwer.. ;]

Opublikowano

No serwerek fajny , tylko mogli by zrobic wiecej map oraz bossow z ktorych by dropily ulepszacze ; ].

Edit . @up z tego co widze to na tek sa prawa autorskie :Copyright © 2012 by RengerS Code ® by Derin

Opublikowano

Żeby zagrać na tym serwerze koniecznie wgrać łatkę do folderu z grą ?

EDIT@:Mógłby ktoś odpowiedzieć . ?

Opublikowano

Kolejna osoba nie umie sobie sama nicku wymyślic to idzie na łatwizne i kradnie innym ;[;[ ahhh

Serwer taki sobie widziałem lepsze ... i nie spamic mi na PW nie mam nic wspólnego z tym serwerem ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...