Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk]

Szaman Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe skąd weźmiesz IP jak proxy+tor i nawet policja g*wno zrobi, bo nikomu nie będzie się chciało przeszukiwać 10000 węzłów TOR-a dla jakiegoś dedyka...

A może jest na tyle głupi i tego nie aktywował? :D

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grrr dozo nie dziala , bicie moba 300000000 brans zapelnione eq nie da sie wywalic ani dac komus ani sprzedac , lagi , itemy nie zniakaj po sekundzie jak sie je wywali naprawiać to ale to szybko bo juz krew z nosa niektórym leci głównie te lagi masakra . Do tego niby zabezpieczenia miałybyć już na starcie ale tego to nwm:) Pozatym serwer fajny jak grałem wczoraj dzisiaj bugów sie narobiło .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Już to widze, nie pierwsze osoby chcialy udupić Gumisia ,ale im sie nie udało i nie uda :)

No ja mam nadzieje :) Że wszystko bedzie git poczekam może szybko to naprawia tak żeby dziś można było grać :PJeśli ten serwer bd sie trzymać to nawet rok bd na nim grać polecam . Udać sie zawsze da :) nie ma osoby której nie da sie udupić .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Może teraz Administracja (Gimbusy) Zdają sobie sprawę, kim jest GuMiŚ. Pozdrawiaam nieudolną Administracje, wasze zabezpieczenie powinny równać się z blokadą telefonu komórkowego hahaha ^^xD

Opublikowano

Może teraz Administracja (Gimbusy) Zdają sobie sprawę, kim jest GuMiŚ. Pozdrawiaam nieudolną Administracje, wasze zabezpieczenie powinny równać się z blokadą telefonu komórkowego hahaha ^^xD

Tak tak kolejny 4fun padl same mediumy możesz powiedzieć temu gumisiowi że złoże mu zaraz wizyte :) Chyba że ma jakieś zabezpieczenia na kompie . Może i słabe zabezpieczenia mimo że mówili że maja to juz oleje . Grrr żadnego easy/4fun/pvp dobrego . :angry:

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Dla mnie już temat powinien być zamknięty, można powiedzieć, że serwer off 4 ever, bo GuMiś będzie się z wami bawił do końca. =)

Opublikowano

Dla mnie już temat powinien być zamknięty, można powiedzieć, że serwer off 4 ever, bo GuMiś będzie się z wami bawił do końca. =)

No wiesz, tego nie był bym pewnien.

Zależy co teraz administracji zrobi.

Opublikowano

No wiesz, tego nie był bym pewnien.

Zależy co teraz administracji zrobi.

Oj wiem, raczej jestem pewien. Cofka nic im nie da, będzie się bawił tak jak z nexalią itp . Znam go dosyć dobrze i wiem, jaki jest.. Wszędzie gdzie zagrałem na easy-pvp wszystko padało, właśnie przez niego . A jeśli spróbujesz napier* w jego IP, to tak Ci się odwdzięczy, że w kilka godzin stracisz router :/

Opublikowano

Oj wiem, raczej jestem pewien. Cofka nic im nie da, będzie się bawił tak jak z nexalią itp . Znam go dosyć dobrze i wiem, jaki jest.. Wszędzie gdzie zagrałem na easy-pvp wszystko padało, właśnie przez niego . A jeśli spróbujesz napier* w jego IP, to tak Ci się odwdzięczy, że w kilka godzin stracisz router :/

Jak na inny serw też tak włamał, to administracja szybko zadziałała. A on już nic nie zrobił.

To są chęci i doświadczenie administracji.

Opublikowano

Gumis pro Eko hakjer... Włamuje się na strony serwerów, które praktycznie nie mają żadnych zabezpieczeń. Jesteś niczym Bonzo...

Co do serwera nawet jeśli ruszy to wiele osób nie zagra... Prezentacja do zamknięcia, z serwera i tak już nic nie będzie...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

A tyle zapewnień mieliśmy, że zabezpieczenia są bardzo dobre... widać właśnie efekty. Serwer rozpier*olony, strona to samo i nic z tego nie będzie, chyba, że zainwestują w lepsze zabezpieczenia i postawią od nowa... A tak to nic z tego nie będzie... ;)

Sad but true.

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Gumiś jest zajebisty nie bądzcie na niego źli on tylko was uwolnił od błędu bo po tym co widać długo mu nie zeszło rozwalić ten syf

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

Gumiś jest zajebisty nie bądzcie na niego źli on tylko was uwolnił od błędu bo po tym co widać długo mu nie zeszło rozwalić ten syf

Za to jeśli to byłby Twój syf to byś pewnie płakał jak małe dziecko że Ci zabawkę zniszczył... ;)

@down

To wiadome, ale gdyby Gumiś Ci tak rozpierdzielił serwer to byś był chyba w nie najlepszym nastroju, prawda? :)

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

Mi szkoda kasy i czasu na stawianie serwera do metina ja jakbym mial stawiać to na lepszej maszynie itp

@UP

Ale***** ja nie bede stawiał serwera do metina bo to nie ma sensu bo i tak by go gumis rozjebał:P

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

ten gumiś to kurwa jakiś 13-latek, który od ojca dostał większy hajs, kupił maszynę jakieś programy do rozpierdalaina i pewnie zatrudnił informatyków bo sam jest głupi jak ścierwo i teraz rozwala wszystko więc CHUJ MU W DUPE

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...