Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYSTARTOWAŁ - MachinesCraft [100 SLOTÓW][DEDYK][3500+ nowych przedmiotów!] [MODY TECHNICZNE][IC2,BC3,Forestry]Nowe rudy,maszyny,zwierzęta]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server świetny ,jeden z najlepszych Polecam !

Igrase3k

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Co jest grane wyskakuje mi błąd taki o to : Serwer gry jest wyłączony albo nie masz połączenia internetowego Spróboj ponownie za kilka minut internet mam bo mi wszystko działa wiec co jest nie tak bardzo proszę bo serwer jest naprawde interesujący i chciałem tak zaprosić gildie.

Opublikowano

Co jest grane wyskakuje mi błąd taki o to : Serwer gry jest wyłączony albo nie masz połączenia internetowego Spróboj ponownie za kilka minut internet mam bo mi wszystko działa wiec co jest nie tak bardzo proszę bo serwer jest naprawde interesujący i chciałem tak zaprosić gildie.

Po prostu serwer był offline.

Opublikowano

@up no nie ma to jak chwalić sb samego co nie?

Ogólnie serw najlepszy z modami ale są lagi :/ i teraz w ogóle mnie wywala i pisze że serv off

Opublikowano

chujowe pozdrawiam

Dziecko Facebooka ? pff

a tak ogólnie fajny serwer tylko raz pobralem i przy wlaczaniu mi wywalilo crasha ze tam mod nie zgody i takie tam ;/

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Serwer bardzo fajny serdecznie polecam.Mam pytanie co z tym całym konkursem bo miał być do 20 lipca a losowania nie widziałem.Więc jeśli jeszcze można to biorę udział-MrMine

4.png

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...