Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYSTARTOWAŁ - MachinesCraft [100 SLOTÓW][DEDYK][3500+ nowych przedmiotów!] [MODY TECHNICZNE][IC2,BC3,Forestry]Nowe rudy,maszyny,zwierzęta]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okey, a jak otworzysz sobie połączenie ?

Pało Ja mu dałem tunel i IP waszego hosta wykryte.I będę all robił by wasz serv padnie . I mogę się założyć że padnie.Aha i jeśli ktoś chce tunel i IP to pisać do mnie na PW.

Naprawde kazikp Wasz launcher jak dla mnie nie robi większego zabezpoieczenia.Mimo tego że usunalem pewien plugin z poziomu CMD.Wstydzilibyście się.

Opublikowano

Pało Ja mu dałem tunel i IP waszego hosta wykryte.I będę all robił by wasz serv padnie . I mogę się założyć że padnie.Aha i jeśli ktoś chce tunel i IP to pisać do mnie na PW.

Naprawde kazikp Wasz launcher jak dla mnie nie robi większego zabezpoieczenia.Mimo tego że usunalem pewien plugin z poziomu CMD.Wstydzilibyście się.

Tak bardzo mi wstyd... A może panie hakierze usuń już te wszystkie pliki i zrób mi format dysku tak jak obiecywałeś.

Może żeby nie być gołosłowny to wrzucisz jakieś hakierskie dowody tutaj?

Po za tym to obrażam się na Ciebie. Czekałem ostatnio prawie do 2:00 i nie było obiecywanego ataku :( Wstydził byś się!

@Edit

Mam jeszcze takie pytanko. Ty na pewno dobry serwer atakujesz? Może wziąłeś nie to IP z twojej hakierskiej bazy danych.

Opublikowano

Zagrać bym chciał, razem ze znajomym, trzeba poznać nowy serwer :>

Tylko jeden problem - strona z launcherem niestety nie działa :(

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

A faktycznie, dzięki wielkie za pomoc :)

@ I oczywiście : Biorę udział - maxisst

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Nick - Hyberio /Zostawiam komentarz dla diaxów ^.-

Serwer jest okej, bardzo podoba mi się launcher jak i strona.

Prezentacja tez niczego sobie.

Wbijam by dobrze sie bawic i poznac wkoncu jak te mody działają.

Pozdrawiam ;D

bpfn.png

Opublikowano

Serwer slaby , vipy maja wszystko . Pvp dla vipow off? przechodzilem sobie a tam jakis typ mnie zaczal napieprzac z luku i mnie zabil ale oczywscie na jego dzialke juz wejsc nie moglem . No cos serwer tylko dla kasy , baza danych jest nie hashowana wiec wszystkie hasla do kont maja . Kolejna sprawa antywirus mi wykrywa trojana chuj wie czy nie zbieraja jakiegos botneta , czy jakies keyloggery .Wylacz antywirusa bedzie dzialal launcher i trojan xD . Dobra pewnie bartek powie ze to nie wirus czy chuj wie co , czekam na wielki powrot lixium i tam bede gral bo jak do tego czasu byl to najlepszy serwer .

Moral tej bajki jest taki , co bys nie powiedzial i tak zostaniesz zhejtowany .

Edit@ Jak mozna ludzi przekupywac itemami zeby wpierdalali jakies glupie komentarze ? jezeli serwer jest slaby to malo osob bedzie gralo , jezeli tego nie rozumiesz to nie moj problem ...Malo ludzi gra i wiecej napewno grac nie bedzie , bo serwer jest do dupy i nie potraficie logicznie pomyslec nad celem gry .

Opublikowano

Serwer slaby , vipy maja wszystko . Pvp dla vipow off? przechodzilem sobie a tam jakis typ mnie zaczal napieprzac z luku i mnie zabil ale oczywscie na jego dzialke juz wejsc nie moglem . No cos serwer tylko dla kasy , baza danych jest nie hashowana wiec wszystkie hasla do kont maja . Kolejna sprawa antywirus mi wykrywa trojana chuj wie czy nie zbieraja jakiegos botneta , czy jakies keyloggery .Wylacz antywirusa bedzie dzialal launcher i trojan xD . Dobra pewnie bartek powie ze to nie wirus czy chuj wie co , czekam na wielki powrot lixium i tam bede gral bo jak do tego czasu byl to najlepszy serwer .

Edit@ Jak mozna ludzi przekupywac itemami zeby wpierdalali jakies glupie komentarze ? jezeli serwer jest slaby to malo osob bedzie gralo , jezeli tego nie rozumiesz to nie moj problem ...Malo ludzi gra i wiecej napewno grac nie bedzie , bo serwer jest do dupy i nie potraficie logicznie pomyslec nad celem gry .

Wow. W końcu jakiś dłuższy hejt. Co prawa nie potrafisz nawet się wysłowić no ale okey.

Osoby które dotują serwer i pomagają w jego utrzymaniu muszą coś dostać w zamian. Jeżeli nie potrafisz zabezpieczyć się nawet przed ludźmi to serdecznie gratuluję. To survival chłopcze...

Nie masz dostępu do bazy więc skąd możesz wiedzieć że baza jest nie hashowana? Powiedz tylko na jakiej podstawie tak sądzisz albo podaj konkretne info. Zapraszam na ts'a - pogadasz z Brzysiem który może Ci nawet pokazać przez TeamViever'a wszystko :)

Z launcherem to samo. Pisałem w pierwszym poście info na ten temat...

Jak ty chcesz nie zostać zhejtowany skoro przychodzisz od konkurencji jeszcze na dodatek bezczelnie ją reklamując, i wypisujesz brednie.

Prawda jest taka że nikt Cię tutaj trzymać nie będzie. Serwer jest stworzony według upodobań administracji i taki random jak ty tego nie zmieni. Nie podoba się? Po prostu wyjdź.

I ostatnia sprawa to to przekupowanie. Nie wiem czy zauważyłeś ale nigdzie nie napisałem że to mają być pozytywne opinie. Chodzi o to aby zostawić swój nick. Obydwie strony na tym zyskują więc nie widzę tu problemu.

Pozdrawiam i powodzenia życzę. Mam nadzieję że na jednym poście się nie skończy bo reff tematu by się przydał.

Opublikowano

Mam mały problem

Wbijam na serwer jestem przez 5 sekund i mnie wyrzuca end of stream

potem wyskakuje (2 proba wbicia) że nie mam tego lanuchera -.-

Opublikowano

Chuj Ci w dupe ty jebany hejterze. Zrób lepszy serwer jak sie nie podoba.

Lixum to gówno które upadnie tak jak SkallCrafty jebane.

Opublikowano

Chciałeś być fajny? A może nabijasz tylko posty? Good idea...

@Up Popieram - lixum to gówno.

OKDZ1fO.png

Opublikowano

Chciałeś być fajny? A może nabijasz tylko posty? Good idea...

@Up Popieram - lixum to gówno.

Pewnie nawet tam nie grałeś. Oceniasz, bo ten ziomek dał reklamę tego.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Dodajcie Mod na Ogladanie TV BD SUUPPERR

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...