Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjne granie w mmo z mpc

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dyskusja jest prowadzona na tyle chaotycznie, że ja już nic nie wiem. Czy wy coś gracie czy nie :D

Gramy, założyliśmy gildię, siedzimy na tsie z pierwszego posta (nie wchodźcie na ts'a bambosa, bo jest chujowy, ts oczywiście), piszcie nicki to was dodam wieczorem do gildii.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@matek

Mój nick chyba znasz, więc jbc dodaj do gildii

@top

Co powiecie na granie dziś o 19.00? Ja już zaraz wbije.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Czemu mam error na ts'ie jak chce pisać przez chat? :c

You don't have permissions to send channel chat messages, failed to send text message.

A nie moge gadać bo nie mam mikrofonu (jutro o 7 rano idę do media expert kupić -.-)

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Ja gram późnymi wieczorami, 21-24. Zapraszamy do gildii, do grania i do wbijania na tsa.

Gildia prezentuje się tak:

tuW3UuK.png

Wszyscy macie uprawnienia, które pozwalają dodawać do gildii, więc jak ktoś do was napisze to się nie krępujcie.

A tu jakiś screen postaci:

UqY5VMX.png

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja chciałem wbić na ts'a wiele razy ale nigdy registerki nie dostałem mimo siedzenia na kanale o nazwie "Wchodz jeśli chcesz registerke" czy jakoś tak :P

btw Mateq, skąd masz tą maskę zorro? XDD

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Ja chciałem wbić na ts'a wiele razy ale nigdy registerki nie dostałem mimo siedzenia na kanale o nazwie "Wchodz jeśli chcesz registerke" czy jakoś tak :P

btw Mateq, skąd masz tą maskę zorro? XDD

Na którego ty ts'a wchodzisz? Wchodź na ts3-online.pl kanał: 125 hasło: mpcnw

Wydropiła to założyłem, nie?

Km5iG.png

Opublikowano

Trzeba być w grze, żeby dodało do gildii, czy przyjdzie jakieś powiadomienie w grze bezpośrednio po zalogowaniu?

Nick: Lawliet

Klasa: Strażnik

Lvl: 21

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Trzeba być w grze, żeby dodało do gildii, czy przyjdzie jakieś powiadomienie w grze bezpośrednio po zalogowaniu?

Nick: Lawliet

Klasa: Strażnik

Lvl: 21

Przyjdzie po zalogowaniu.

Km5iG.png

Opublikowano

EJ! Jak się pisze na czacie gildii? :D

Jak masz pasek do pisania wiadomości, z lewej strony klikasz na chmurkę i tam wybierasz strefy.

Opublikowano

Neverwinter jest beznadzeijny nawet kamery się ustawić nie da.

W MU Online też nie ustawisz, w Diablo również, a jednak to wciąż kultowe gry.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

No, fajnie, idź już.

Km5iG.png

Opublikowano

To po jakiego wała tu piszesz nie podoba ci się, nie pisz wogóle.

Opublikowano

No, wpierdoliło mnie w filar na dungeonie i nie mogłem wyjść z niego. :<

dei6Yds.png

Zaczyna to jakoś wyglądać.

http://www.mpcforum.pl/topic/985746-gildia-mpc-neverwinter/

To dziwne, przecież dołączałem się do gildii chyba. Jbc dodajcie mnie jeszcze raz.

@Down: dzięki. Dziwi mnie to, bo przecież już byłem w tej gildii, ale niby wyszedłem z niej.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

To dziwne, przecież dołączałem się do gildii chyba. Jbc dodajcie mnie jeszcze raz.

Dodałem.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...