Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjne granie w mmo z mpc

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko: kiedy się tak bardziej zorganizujemy i gdzie dokładnie?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej, a o 19 będziemy tworzyć postać czy musimy mieć już zrobioną jakąś z wbitym lvl'em? Bo ja was nie dogonię do 19, bo niedawno mi się ściągnęło.

Opublikowano

Nie czekajmy do 19 bo po co dawajcie wszyscy teraz lub za jakąś godzinkę dwie na ts'a a później wszyscy się spotkamy np na ryneczku i zrobimy grupę.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie czekajmy do 19 bo po co dawajcie wszyscy teraz lub za jakąś godzinkę dwie na ts'a a później wszyscy się spotkamy np na ryneczku i zrobimy grupę.

19 to 19. Każdy już pewnie sie oswoił z tą informacją i wbiją na TS'a i do gry o tej godzinie, więc wyluzuj bo cały temat spamujesz, żeby zagrać wcześniej..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wbiłem 7lvl i stwierdziłem że w to nie gram, gra nudna w chuj.

Nie pierdol, jak się siedzi na tsie to jest miło, zresztą wczoraj z dordo po questach razem latałem i też było ciekawiej.

Jak chcecie to możecie powoli wbijać na tsa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wbiłem 7lvl i stwierdziłem że w to nie gram, gra nudna w chuj.

Eee.. nie znasz się i tyle. Jak będziemy mieli dosyć wysoki poziom, możemy pograć w PvP drużynę na drużynę.

Opublikowano

No w chuj was na tym tsie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Sorry, ja opuszczam ten serwer. Koledzy mnie opierdolili ze z nimi nie gram, a kazdy z nich zaczal na 1serwerze.

Poniewaz ja gralem na 3 to kompromisowo bedziemy grac na 2 od zera. Sry za problem jak cos i powodzenia w wbijaniu expa i robieniu extremalnych misji.

sstwc.jpg

Opublikowano

No ja wbiłem dzisiaj 11lvl i spoko jest w sumie ale czasem wkurwa łapie przez te orki, które z dupy się biorą (nie było i nagle są).

PS GameBooster pomoże na lagi? Bo ja mam słabszy laptop i podczas misji PvP miałem lekko lagi ale i tak wygraliśmy.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

No ja wbiłem dzisiaj 11lvl i spoko jest w sumie ale czasem wkurwa łapie przez te orki, które z dupy się biorą (nie było i nagle są).

PS GameBooster pomoże na lagi? Bo ja mam słabszy laptop i podczas misji PvP miałem lekko lagi ale i tak wygraliśmy.

Przeczyść komputer CCleanerem i koniecznie zainstaluj Gameboostera powinny ograniczyć się lagi.
Opublikowano

game booster nie pomoże na lagi, tylko wyłączy ci zbędne procesy i jakiś badziew, dzięki czemu w praktyce będziesz miał pewnie jakies 3 klatki na sekunde więcej.

Opublikowano

Szkoda, że gram w sumie tylko ja, dordo i mroziak, a na tsie to tylko ja i dordo.

Po raz kolejny pokazaliście jak potraficie spierdolić fajną inicjatywę. Na chuj się wpisywaliście i mówiliście, że będziecie grać skoro siedzi nas dwóch na tsie?

Km5iG.png

Opublikowano

kurde wbiłem 16 poziom, grałem cały poranek a ten mi, ze nikt nie gra... :x

TS stoi pusty, widuję na nim tylko dordo.

Może założenie gildii by coś pomogło, potrzeba mi do tego 4 osób(+ja) z levelem powyżej 15, jak ktoś chętny to pisać. Na pewno ja, wydymion, dordo, jeszcze dwóch.

Km5iG.png

Opublikowano

ile ta gra waży? i mi kurwa nie pisać, że dwa kilo, bo bym sobie pograł xD

5,5 giba.

Km5iG.png

Opublikowano

da radę ją wrzucić na pendrive? (tzn czy nie wymaga jakichś plików do rejestru i innego pierdolenia się z tym)

Czysto teoretycznie powinno.

Km5iG.png

Opublikowano

Szkoda, że gram w sumie tylko ja, dordo i mroziak, a na tsie to tylko ja i dordo.

Po raz kolejny pokazaliście jak potraficie spierdolić fajną inicjatywę. Na chuj się wpisywaliście i mówiliście, że będziecie grać skoro siedzi nas dwóch na tsie?

Norma. Z bengerkiem było to samo.

@down

przecież ja zostałam siłą zapisana przez mateka heheeheh

+moge ci wysłać moją zwrotę

rydah for life

Opublikowano

Jest ktoś :D ?, może pogramy teraz mam 16 level Łotrzyk kto chętny ;d ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zaraz wam wszystkim hasła na płycie głównej pozakładam i nawet formata nie zrobicie.

Mówie, nie oddam hasła.

Już kilku tak skończyło i do dziś nie mają komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...