Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gildia MPC Neverwinter

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

B6WbQeB.jpg

Każdy użytkownik mpc może do nas dołączyć, wystarczy napisać do któregoś z nas (każdy w gildii ma uprawnienia pozwalające dodawać nowych) lub wejść na nasz kanał na ts'a i poprosić o inva. Nie ma ograniczeń lvlowych, każdy kiedyś zaczynał. Służymy pomocą w questach, dungeonach, wymieniamy się itemami, dzielimy doświadczeniami, służymy radą, oddajemy niepotrzebny syf, komuś, komu się on przyda.

Serwer Dragon

TS3: public-ts3.pl kanał: [VIP 0]MPC Forum Neverwinter hasło: mpcnw

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm... mogę prosić o opis jaki serwer? Beholder czy Dragon...

Widzisz, wiedziałem, że o czymś zapomniałem. xD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

10-19 najprostsze areny :P Gdyby nie to, że na arenie leci lvl, to właśnie tam było by najwięcej farmerów glory :P

Dzisiaj być może napiszę, 30 lvl GWF, ale dawno nie grałem to można powiedzieć, że nowy jestem :D

@Quenas

Nieźle :D

Opublikowano

Podepnę Wam to, żeby było bardziej widoczne. Rozwijajcie się i przynoście chwałę naszemu forum! :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

LongBlade

Ja także... Jakoś nie mogę używać pw za dobrze :D Głupi system e-mailu ;D

@

Niestety, ale póki co nie dołączę do Was.

Ze znajomymi stworzyliśmy własną gildię i jak się rozwinie to będziemy w niej grali, a jak nie to się zobaczy.

Opublikowano

Ja również, nick : Hidan

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Jejku.. niech ktoś na beholderze zrobi mam 60 lvl i tylko z dwoma kumplami gram ;x

Może zrobię na dragonie postać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...